Коледата Наближава, ЮНСКОТО Тумбаче Пола си Издава (Тема 3 - 2021)

• 40 638
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
Днес ходих 15+4  съм и ми казаха 100% а в 12 +0 момче 95 %.  Сега ми го снима и цоцката да вида хах

# 421
И на мен ми казаха 80% вероятност за момче. Ако се окаже че е момиче, всички ще сме доста изненадани Laughing
Дори започнахме да говорим за бебчето в мъжки пол.

Бени, за гадането много ми помагаше чай от пресен джинджифил и всякакви меденки или бисквитки с джинфжифил. Една моя позната купуваше от детските близалки против гадене, които й помагаха в този период.

# 422
Хубаво е да знае човек, че не е сам, благодаря 🤗 и на мен водата ми е гадна. От няколко дни пия газирана вода поради тази причина. Но не знам колко е полезно... а ти ядеш ли месо? ММ постоянно ми се кара за месото, а на мен ми е гадно от мисълта само...все се успокоявам, че детето каквото си иска, това ми сигнализира да хапвам😅
На теб какъв пол ти предположиха? Майка ми твърди, че щом ми е лошо и ми се гади, това означава, че ще е момиче.
Охх трудна работа е с месото, пилешко не мога, много ми мирише, пробвах, но до там. Днес изпекох котлети с картофки и може би, защото са по-сухички, хапнах няколко хапки. Но предимно на картофите наблегнах. Аз по принцип ям много месо, но сега не мога. Пол не са ми казали за момента, мое усещане е, че ще е момче. Иначе с първата бременност до 8ми месец не можех да хапна месо, а до 5ти повръщах и беше момиче. Но тогава действително бях по-зле от сега.

# 423
Сега ми звънят от Майчин дом Варна,да ми кажат че доктор Яков нямал да преглежда следващите две седмици! Този преглед го чакам от 20 дни,съм неспя да видя всичко наред ли е,а сега и това! Трябваше Яков да ми прави фетална ,и сега не знам какво да правя😖, питах имали някой който може да ме прегледа все пак,ако съм искала при др Станева ,чувствам се ужасно просто! За Варна става въпрос,ако някой може да ме посъветвА къде да отида?

Много съжалявам, че така се е случило и при теб🙁
 А аз днес отивам, защото трябваше да ми прави също ФМ и тогава чак ми казаха, че отсъства. Казах, че съм 13 г.с.и трябва някой да ме огледа за органите. Пратиха ме при дежурния лекар. Доволна съм иначе от него, а и с бебето всичко е наред.
Добри отзиви съм чувала за Цонев от клиника Темелков и май не се чакало много за часове.

Аз ходих при др.Цонев в Темелков без проблем ми дадодах час.
Цялата работа за 5мин на по модерен ехограф..видяхме си го,каза че всичко си е в норма и не вижда нищо притеснотелно.После гледа цялото телце взе мерки на главата наблегна повече,пусна ни 4D накрая и да чуем сърчицето.
Попълни подробно лист с показанията и прикачи снимките цялата работа 80лв
Даже не ми каза да ходя за фетална морфология аз сама го попитах как стоят нещата и от там ме насочи към Терапията където теста е безплатен.

# 424
  • варна
kateto_ivanova_@abv.bg, таткото може ли да влезе на прегледа - имам час при Цонев за четвъртък.......Обяснява ли подробно ? Още се чудя дали да е той
Аз нямам какво да се похваля момичета - чакам си резултатите от теста и денят за ФМ- свито ми е сълчицето
И на мене ми се гади по цял ден, но не повръщам. Качила съм 4 килограма и си имам коремче, което по скоро ми се струва , че от хапване хихихих
Има ли сред вас бивши пушачки да кажете как се справихте, че тайничко си паля........

# 425
И аз се прегеглих днес, +5 кг съм. И аз с корем, разбира се от ядене 😩 ще се опитам да намаля хляба, че ще стане страшно...
Аз също пуших преди да забременея, по кутия Heets. Честно казано ми беше гадно 1-2 седмици в началото и оттогава изобщо не ми е хрумвало да пуша. Дори самият мирис на цигари ме ужасява.

# 426
  • София
mimi_82 ,Не знам за вашите лекари ,но на мен и при генеколожката и във Фемина заради вируса не допуснаха ММ на прегледните

# 427
При мен никъде не го пускат и ми е много мъчно че не може да види бебетата как се движат на екрана и да участва  Sad

# 428
  • София
При мен никъде не го пускат и ми е много мъчно че не може да види бебетата как се движат на екрана и да участва  Sad
При нас е същото ММ искаше много да го види и като му показах снимчиците от 4д то  беше много щастлив и чак му се събраха сълзички от щастие,но какво да се прави бременеем в такова време 😕

# 429
Момичета, моите изследвания минаха във вторник, но все още не са ми излезли резултатите от БХС. Надявам се до два дни да излязат, иначе ще започна да търся. 😀 При мен повръщането продължава със същите темпове, а се надявах да отшуми. Свалила съм близо 4 кг., но като се замисля от 6-та седмица, тези дни влизам в 13-та, само 3 дни не съм повръщала. 😀 Ужасно е.
Иначе все още нямаме предположение за пол, но резултатите от изследванията да са наред, пък това не е проблем. 🤰

# 430
kateto_ivanova_@abv.bg, таткото може ли да влезе на прегледа - имам час при Цонев за четвъртък.......Обяснява ли подробно ? Още се чудя дали да е той
Аз нямам какво да се похваля момичета - чакам си резултатите от теста и денят за ФМ- свито ми е сълчицето
И на мене ми се гади по цял ден, но не повръщам. Качила съм 4 килограма и си имам коремче, което по скоро ми се струва , че от хапване хихихих
Има ли сред вас бивши пушачки да кажете как се справихте, че тайничко си паля........
Да аз го помолих да пусне мъжа ми,че той не беше виждал бебчето нито един път само на снимките предвид ситуацията и нямаше проблем пусна го видяхме си го..чак да обеснява гледа го внимателно каза,че главичката е в норма,всичко си отговаря на седмиците,добре се развива общо взето това.Ние го питахме за пола...каза,че вижда нещо стърчащо но и момиченца са се разбрали пък уж е стърчало и че е рано да се каже аз тогава бях в 13г.с
Утре съм на преглед при моята лекарка тя вече да ми разчете изследванията и да види неговите снимки ще видим какво ще каже тя.

# 431
  • варна
Благодаря, Кате ще го помолим и ние да влезе

# 432
Здравейте!
При мен също не пускат таткото, а ме е срам да се моля и да питам. Мисля обаче утре на прегледа при моята си док да помоля да направя малко клипче поне,че и на баткото и на таткото ще им е много интересно.
На мен още сутрин като се събудя и ми е лошо, главоболие с гадене в повечето случаи. Лежа по 30мин минимум, докато успея да стана. Поне повечето дни до обяд ми просвета.
Чудя се утре дали да питам за пол или да не разбираме за сега. На БХС ме пита иска ли д а каже, тогава не исках, сега май вече ми е интересно, но още се чудя.

# 433
LaughingЧудя се дали биха позволила да се правя клипче с телефона по време на прегледа, за да покажа на таткото и какичката как се движе бебчето и как се чува сърчицето...дали ще е нахално. Миналия път не можах да питам по време на ФМ. Следващия път ще събера смелост

# 434
На последния ми преглед лекаря предложи да му дам флашка и да ми качи всички снимки и клипчета, които беше заснел с ехографа, може и вие да попитате едва ли ще ви откаже. После в къщи на вечеря си ги гледахме с ММ в спокойна обстановка.

Общи условия

Активация на акаунт