Коледата Наближава, ЮНСКОТО Тумбаче Пола си Издава (Тема 3 - 2021)

• 40 857
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
В 9 и няколко дни е спряло, тсх ми е добре, но анти телата са завишени, уж не било проблем.
Втора загуба ми е да... ще видя да мине всичко и ще се консултирам с генетик и имунолог.

# 151
Съжалявам Фелиша Sad бързо оздравяване и ти знаеш, че си правила всичко възможно. Не се обвинявай. Винаги има следващ шанс.

# 152
Изследвайте и ембриона ако имате възможност, може и там да е причината.
Успех и дано само положителни новини от тук нататък

# 153
Много съжалявам, момичета! Болката е ужасна! Желая ви да се възстановите и следващия път да бъде до най-щастливия финал!

# 154
Съжалявам за загубата ви,felisha06 и Mateya Zoe!

Днес получих резултатите от ФМ.Слава Богу всичко е наред и е нисък риск.Успех на всички чакащи!

И през миналата и през тази бременност си ходя на маникюр/гел лак,боядисвам си косата и се гримирам,ако имам време.Нямам притеснения за това.

# 155
Ех, момичета. Пожелавам ви бързо да намерите причината и следващият път всичко да е наред!  Flowers Four Leaf Clover

# 156
felisha06, Mateya Zoe, много съжалявам, бъдете силни! Изследвайте ембрионите и потърсете лекари, които разбират от рискова бременност. Желая ви бързо възстановяване и съвсем скоро хубави новини! Heart Flowers Four Leaf Clover

# 157
felisha06, Mateya Zoe, и аз много съжалявам! Прегръщам ви и ви желая оттук насетне само положителни емоции! Дано това е последното неприятно, което ви се случва 🙏

narcissus, много се радвам, браво!
И аз съм в списъка на чакашите, от 1 месец не съм била на преглед и ми е свито сърчицето, чакам с трепет четвъртък.
Успех на всички чакащи момичета! Дано всичко е наред с бебчетата ни ❤❤❤

# 158
Мили дами, съжалявам за загубата ви. Бъдете силни и следващия път до финал. 🙏

Момичета, аз днес влизам в 11-та седмица, но гаденето не минава. Почти нищо не ми се яде, да не кажа нищо, и горе долу каквото хапна, го повръщам. Ужасно е. Надявам се скоро да отшуми. 😫

# 159
  • София
Момичета, минавам да кажа, че ранната фетална не е за пренебрегване.

Днес, след като се зарадвах да видя на екрана подскачащо и ръкомахащо човече, ми се стъжни набързо заради измерената шийна гънка (3.5 мм). В комбинация с кръвните изследвания рискът за Даун скочи на нечовешкото 1:4, като рискът за другите аномалии също е висок. За капак и рискът от прееклампсия не е за пренебрегване.

Изобщо, готвя за се всички сценарии... Сега ще изчакаме да вляза в 16-а седмица, за да направим амниоцентеза. Дано лабораториите работят тогава, че иначе трябва след празниците... Pensive

Посъветва ме близка да отида на второ мнение, но май пак ще искам да направя амниоцентеза, та сякаш се обезсмисля. А това изследване все пак ще ми каже на 100%.

Ще се радвам да е фалшива тревога, но дори резултатът да не е добър - ще съм благодарна да го знам рано.

# 160
Съжалявам за загубите ви момичета..
Бързо възстановяване ви пожелавам и много успех при следваща бременност! Hug

# 161
ZiggyStardust , съжалявам че така е излязло. Защо не пробвате с днк тест първо? Той поне не е инвазивен. Второ мнение винаги, защото още са толкова мънички и само едно трепване на ръката дава разлика.
Колко ти излезе риск за прееклампсия?
Надявам се все пак да излезе всичко наред накрая. Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 18:44 от Jessito*

# 162
Момичета, минавам да кажа, че ранната фетална не е за пренебрегване.

Днес, след като се зарадвах да видя на екрана подскачащо и ръкомахащо човече, ми се стъжни набързо заради измерената шийна гънка (3.5 мм). В комбинация с кръвните изследвания рискът за Даун скочи на нечовешкото 1:4, като рискът за другите аномалии също е висок. За капак и рискът от прееклампсия не е за пренебрегване.

Изобщо, готвя за се всички сценарии... Сега ще изчакаме да вляза в 16-а седмица, за да направим амниоцентеза. Дано лабораториите работят тогава, че иначе трябва след празниците... Pensive

Посъветва ме близка да отида на второ мнение, но май пак ще искам да направя амниоцентеза, та сякаш се обезсмисля. А това изследване все пак ще ми каже на 100%.

Ще се радвам да е фалшива тревога, но дори резултатът да не е добър - ще съм благодарна да го знам рано.
Нищо не пречи да направиш още една консултация. На мен миналия път рискът за Едуардс ми беше висок, отидох на второ мнение и се отхвърли. Да по-различно е, но все пак...
А Джесито е права, ако можеш направи неинвазивен (дори само за Даун) и ще знаеш бързо и сигурно.
Стискам палци всичко да бъде наред!

# 163
ZiggyStardust, с 2 ръце бих била за пренатален тест. Стискам палци финалът да е добър! 😊

# 164
ZiggyStardust, аз миналата седмица минах през нещо подобно, с риск 1:88 и ме пратиха да си мисля за амниоцентеза...след кръвните нещата коренно се промениха...

Аз все пак ще отида на 2-ра фетална тази седмица, за да ми е по-спокойно. Помисли и ти за 2-ро мнение и изследвания, да, малък е шанса и 2те да са сбъркани, но има шанс.

Амниоцентезата на мен ми звучеше доста страшно, все пак има 1% риск за плода, но си е най-сигурния вариант...то има време, на мен ми казаха, че се прави в 18г.с....

А за пренатеста - той се прави при малък риск, няма смисъл да си даваш парите напразно, това е моето мнение.

Дай си малко време да го осмислиш... желая ти късмет!  Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт