Коледата Наближава, ЮНСКОТО Тумбаче Пола си Издава (Тема 3 - 2021)

• 40 538
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Момичета някоя имала ли е еднократни прерязващи болки около срамната кост, защото вчера вечерта имах няколко еднократни и пих 1 но шпа и отшумява. Днес пък имах еднократно прерязване по-високо в корема (на 3-4 пръста от пъпа) и се чудя някоя имала ли е подобни симптоми и нормални ли са...?След 2 дни имам преглед при АГ, но ми е притеснено...
Понякога ниско се получава разтягане заради разтежа на матката.Дори и при резки движения и умора може да стане като в моя случай,но все пак се консултирай с АГ то ти и не се шашкай💋

# 466
  • Prades-le-Lez
Two HeartsTwo HeartsTwo Hearts
Аз още не знам пол, надявам се на 24ти да разберем и имам силното усещане, че този път е момиче, но се моля само да е здраво!
Two HeartsTwo HeartsTwo Hearts

# 467
На мен втори лекар ми казва момче, а аз усещам момиче и не знам 😁
Иначе болки и придърпвания имам и аз, особено последните няколко дни.

# 468
И аз имам едно като схващане ниско долу. Много е странно и трае няколко секунди принципно. Вчера станах рязко от дивана и пак така ме схвана. Иначе за щастие нямам други оплаквания, че както моя доктор не е ок кога ли ще имам консултация. Накрая ще взема да отида някъде на частен кабинет за успокоение.
В темата за Токуда започнаха да пишат жени, недоволни от д-р Богданова, а аз имам час при нея другата седмица. Така ми се иска да е човечна и да не прескачам само по лекари и да си раждам при нея живот и здраве. Но явно бременността е такава.. Докато се нагодиш на лекар, то дошло време зараждането Grinning

# 469
  • варна
Момичета преди малко се връщам от ФМ - всичко е наред, момиче хихихих
Чакам и резултатите от теста
За момичетата от Варна да кажа, че днес бях при Др Цонев - останах много доволна - обяснява ми доста подробно
Последно време забелязвам, че доста се запъхтявам - при вас така ли е
Момичета пазете се, бъдете зрави

# 470
Момичета преди малко се връщам от ФМ - всичко е наред, момиче хихихих
Чакам и резултатите от теста
За момичетата от Варна да кажа, че днес бях при Др Цонев - останах много доволна - обяснява ми доста подробно
Последно време забелязвам, че доста се запъхтявам - при вас така ли е
Момичета пазете се, бъдете зрави
Аз чак на 5-ти януари съм при Цонев,трудно си запазих час😕

# 471
Здравейте на всички! Чета ви от доста време и най-сетне реших да пиша и аз. Записвам се тук, макар терминът ми да е 3-ти юли 2021, но вярвам, че има доста голяма вероятност да съм юнска мама! Hug Това ми е първа бременност, на 28 години съм, в 11 г.с. Другата седмица ми предстои първата ФМ и БХС, доста се вълнувам за прегледа, но съм и притеснена. Надявам се всичко да е наред! Ще бъда при д-р Даниел Георгиев в Надежда. Някой има ли отзиви за него?

Пожелавам на всички лека бременност и прекрасен финал! Heart

# 472
Здравейте на всички! Чета ви от доста време и най-сетне реших да пиша и аз. Записвам се тук, макар терминът ми да е 3-ти юли 2021, но вярвам, че има доста голяма вероятност да съм юнска мама! Hug Това ми е първа бременност, на 28 години съм, в 11 г.с. Другата седмица ми предстои първата ФМ и БХС, доста се вълнувам за прегледа, но съм и притеснена. Надявам се всичко да е наред! Ще бъда при д-р Даниел Георгиев в Надежда. Някой има ли отзиви за него?

Утре е моят ранен скрининг при него. Нищо не знам предварително като впечатления. Обадих се за час за специалист по фетална и ме записаха при него. Ще напиша как е минало! :*

# 473

Утре е моят ранен скрининг при него. Нищо не знам предварително като впечатления. Обадих се за час за специалист по фетална и ме записаха при него. Ще напиша как е минало! :*

Успех утре! Heart Ще съм ти много благодарна, ако споделиш впечатления след прегледа Hug И аз не съм чела отизив за него, беше ми препоръчан от колегите му.

# 474
  • София
Момичета много ми е интересно как се справяте с умората? От както съм бременна нито мога да си намеря правилна поза за спане отделно съм схваната на всякъде😣

# 475
Момичета много ми е интересно как се справяте с умората? От както съм бременна нито мога да си намеря правилна поза за спане отделно съм схваната на всякъде😣

Наистина е трудно с умората. От друга страна от около седмица , през 1-2 дни имам някакъв страхотен прилив на енергия по цял ден. Друг ден нямам никаква енергия. Когато се чувствам много изтощена, гледам да не се занимавам със сложни задачи и хапвам по-често по малко.

# 476
Момичета, за да преборите по-лесно умората опитвайте се да се движите повече по възможност. Аз гледам да излизам на обедната почивка и да направя едно кръгче на нашия център за около 1ч. Определено се чувствам много по-добре като се раздвижвам. Лошото е, че ще става студено и се чудя как ще се раздвижвам. Вкъщи ще си правя накакви леки упражнения.
Иначе когато пък наистина ви е мързеливо и уморено по-добре да си починете. Сега сме бременни и може да си го позволим Wink

# 477
Момичета кога спряхте фолиевата киселина?

# 478
Аз съм в 13 г.с. и още си я пия, не знаех, че се спира. Утре ще питам АГ.

# 479
  • Германия
Момичета кога спряхте фолиевата киселина?
До края на 12 седмица пиех по 800мг, сега до края ще пия 400мг.

Момичета,честити ви розови гащи, много ви се радвам 💗 Аз съм другата седмица и се надявам да се види пол. Много, много искам вече и аз да се похваля...

Общи условия

Активация на акаунт