Какво повече НЯМА да купя - 18

• 101 742
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
Продават ги в малките магазинчета предимно. Най-често ги купувам от магазин на Равно поле, в близост до дома ми.

# 151
  • София
За фини кори питах, но благодаря и за другите мнения.

# 152
За фини кори питах, но благодаря и за другите мнения.
Фини кори последните два пъти купувах от Кауфланд. Баклавата стана чудесна, за баница не съм ги ползвала.
https://www.google.com/search?q=%D1%82%D1%83%D1%80%D1%81%D0%BA%D … rc=X-r4ra4DkvyauM

# 153
  • София
Искам да кажа не само какво, но и откъде НИКОГА ПОВЕЧЕ! От TelestarDirectMarketingBulgaria закупен бездимен грил-Starlyf Smoke Free Grill Plate. Уреда няма нищо общо с рекламата от телевизията и сайта, пуши како скара на дървени въглища и вместо печени мръвките излизат като задушени или варени. При опит да върна "грила" (естествено в оригинална опаковка и почистен) въпросния търговец ми го изпрати за моя сметка обратно с бележка, че има следи от употреба. Естествено, за да видя че не става за нищо трябваше да го пробвам, но наистина на външен вид не личи нищо. За съжаление тепърва ще трябва да се занимавам с КЗК, но няма да оставя нещата така!

# 154
За много години. Бъдете живи и здрави. Сигурна ли си, че си ползвала грила правилно, не постоянно затворен?

Майка ми е купила някакви бонбони от лидл, като мерси но с вкус на капучино, кафе, десерти. Всеки път вътре са с бял налео, аз съм микробиолог и знам, пе това значи много бактерии, не добра хигиена на производството.

# 155
Дали е бял налеп или естествено обезцветяване на шоколада при размекване и последвало втвърдяване? За да напишете подобно нещо, би трябвало да сте изследвала въпросния "налеп" и да сте установила тези много бактерии. В противен случай написаното е доста некоректно.

# 156
Този бял "налеп" мисля, че се получава при разлики в температурата... Simple Smile
Освен това, виждала съм го и при други продукти, а на въпросните бонбони досега не съм случвала на опаковка с налеп/обезцветяване- та вероятно е до партида, филиал дори.

# 157
  • Варна
Доста често срещано при шоколади от всякаква марка. Не мисля, че има нищо общо с бактерии, ниска хигиена и прочее, а по-скоро с начин на съхранение и температурни разлики.

# 158
# 159
  • Sofia
Фините сръбски кори взимам от магазин за млечни продукти "Наслада"

# 160
  • до най-прекрасния мъж
Аз наскоро открих тънките кори на Родна стряха, предлагат се в Лидл. Правих баница със сирене и тиквеник за празниците. И двете се получиха много добре - хрупкави, но без да са сухи. Иначе, предпочитам оригинални турски кори, прясно точени на бройка от Одрин, но с тая Корона, няма да е скоро.

# 161

Под сто лева е, ама не е кой знае какво. Малко и е смотана пластмасата от която е направена. Пяна на кафето не става и тръбичката за пяна на млякото също не го прави много добре. Такава гъста, дебела пяна като по рекламите не става. Бързо се задръсти от чешмяната вода, но нашата е много варовита та не знам дали се зачита като дефект. 7 месеца изкара да работи нормално.
Взехме я, защото в къщата на свеки са имали 2 на Делонги за по 200лв. и повече от 2 години не са изкарвали.

# 162
  • Sofia
Слагай филтрирана вода.
Аз съм много доволна от моята Делонги с крема диск,ползвам я повече от 10год

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 16:26 от Doli

# 163
Слагай филтрирана вода.
Аз съм много доволна от моята Делонги с крема филтър,ползвам я повече от 10год
Филтрирана вода от кана слагах, но все едно - запуши се.

# 164
  • София

2-3 седмици работи и го изхвърлихме. Спря да пуска сапун, взе да бучи и толкова му беше.

Кафемашина DELONGHI EC 191.CD работи 14г. безотказно. Сега я сменихме с кафеавтомат и я преместихме у нашите- няма грешка, работи си.

Общи условия

Активация на акаунт