Какво повече НЯМА да купя - 18

• 101 726
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Моят мъж беше си взел бабек на Лотос и го хвърли в коша..

# 571
  • Пловдив
Луканка на месокомбинат Садово.

# 572
С риск да бъда нападната отново, но 90% от колбасите и млечните продукти от т.нар. "витрина" в Кауфланд са откровени отпадъци, за които определението "неполезни" ще е най-мекото, което бих могла да използвам! Хора, ценете здравето си и помнете, че не сте толкова богати, че да го губите с лека ръка!

# 573
  • Sofia
В квартала в който живеем имаме изобилие от супермаркети, Лидл първи тук откриха, на Резбарска, Фантастико, което е с висок рейтинг, подредено и много посещаемо. Редом с била в която също има всичко и то с постоянни отстъпки и добри цени. Обаче бие по точки Кауфланд на Резбарска също към Малашевци, което е най-циганския магазин. Имам много лоши спомени от витрината им едно сирене родопско чудо, което се заинатих и отидох да върна, пак със споменаване на КЗП и т.н. после луканка миришеща на изключителна гадна химическа смес, същи така съм изхвърлила цял килограм кайма в цяла мусака за ротата ми вкъщи, ухаеща на отврат..... Никога ама никога не пазарувам вече там.... Вредно е за здравето!

# 574
Смешно ми е, че пиша пак, след като писах, че повече няма да купя оцет от Лидл, в който ми "заживя" огромна оцетена гъба, но моля ви се, кажете, и в олиото ли живеят разни ценни гъби? Да го хвърлям ли това олио сега? Simple Smile

# 575
  • Sofia
Плесен някаква е, не бих го ползвала, доколкото 2иждам е на била, не ги хвърляй отиди на информация и го върни, ще ти възстановят парите.

# 576
  • Sofia
Какъв е проблема с оцетната гъба?
Само в истинския се образува.

# 577
Егати набутвацията! Купила съм 10 бутилки олио Била със срок на годност 27.03.2021 и на всички бутилки на дъното им се е появила тази плуваща гъба. Преди месец забелязах плуващото в първата бутилка и отворих втора - беше чиста. Сега изкарах всички бутилки от шкафа да ги прегледам и всички имат на дъното такава гадост! Добре де, това нормално ли е да се случва?

# 578
Amynka, и аз бих върнала олиото, такова олио не съм купувала. Не знам дали е гъба (по-скоро не), прилича ми на някаква утайка, примес- което не е ок... Thinking
Иначе за оцета- само ябълков оцет от Лидъл купуваме, много се кефя когато започне да помътнява известно време след отваряне. Grinning

# 579
На вкус олиото не усещам да е развалено. Дано да не се натровим нещо. Нямам друго олио за тази вечер.

# 580
Да, по принцип на старо олио се образуват такива отлагания!
Но как ли се връща олио с изтекъл срок на годност нека ви обясни дамата, писала малко над мен!

# 581
Явно са си спазили срока по етикет. Много точни сметки как 2 седмици след изтичане на датата, вече не е годно.

# 582
  • Далечният изток
Как ще помътнява оцет? Аз си купувам ябълков оцет, домашен, от баби от пазара. Доста дълго време ползвам, защото слагам по малко само в моята салата. Никога не ми е помътнявал, никога, за толкова години.

# 583
Извод: купувай по една бутилка олио

# 584
  • Sofia
Ако не ползвате олиото, го дайте на някоя баба на село която прави сапун 😁

Общи условия

Активация на акаунт