Откраднат живот: Антитела тема 105 🎬

• 29 266
  • 720
  •   1
Отговори
# 570
  • Велико Търново
Ама Васко друг Васко ли било... Аз си мислех Васко на Магда
Същият, същият. Името на детето объркано Satisfied

# 571
  • София
Марта наскоро качи снимка с Пепе и новата му прическа. Предполагам, че не беше от снимачната площадка или поне се надявам Пепе да не участва.

# 572
  • Велико Търново
Кадърът е от "Под прикритие". Поне 5-6 пъти го превъртах, защото актрисата ми се стори позната, а не можех да се сетя откъде. Нали е тази, която играе жената на Пенев? И на двете за имената не се сещам.

# 573
  • София
Кадърът е от "Под прикритие". Поне 5-6 пъти го превъртах, защото актрисата ми се стори позната, а не можех да се сетя откъде. Нали е тази, която играе жената на Пенев? И на двете за имената не се сещам.

☺ Не знам, но много прилича - очите, носа, устата... Ами, то почти не остана 😂
Даа, участвала е в “Под прикритие” / в полицейския състав/ 😜
Браво, DamaPika! 😘
Миглена Стоева

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 12:16 от almadji

# 574
  • Велико Търново
Всъщност краткият откъс, от който е скрийншотът, беше в някакво сборно видео "Най-добрите моменти от сезон 3". Не съм убедена обаче, че тя е от полицейския състав, по-скоро на банков служител ми приличаше да е, защото Куката казва нещо за проучване на пазар, т.е. в крайна сметка вероятно става въпрос за пари. Но се надявам епизодът, в който ще е това, да предстои и да си припомня за какво точно иде реч.

# 575
Това не е Миглена Стоева. 😁
А Богомила Николова
https://instagram.com/bogomila__nikolova?igshid=wuvs0kg1vh74
https://www.imdb.com/name/nm3919590/

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 13:57 от HumbleDrumble

# 576
  • Велико Търново
Мда... открих епизода, от който е сцената - 8-ми на 3-сезон. Ролята се изпълнява от Богомила Николова.

А, HumbleDrumble, чак когато публикувах, видях, че си си редактирала поста.

# 577
Игра в Откраднат живот, където вдигна кръвното на Наков, като ходи да го топи на пиарката.
https://www.instagram.com/p/B9Z0idTDpB-/?igshid=mac8wi7bqbbs
Дама Пика, защото после се сетих коя и трябваше да проверя за името😁

# 578
  • Велико Търново
HumbleDrumble, да си призная - не се сещам за този момент. Обаче пък в сцената с Мариан Вълев Богомила наистина много ми заприлича на Миглена Стоева.

"Куртева" я сбърках, но за "Методиев" съм сигурна. В "Под прикритие" пак е бизнесмен - Кирезов. Предполагам - някои снощи са го гледали, но за тези, които не са - ето Явор Ралинов като по-млад

# 579
HumbleDrumble, да си призная - не се сещам за този момент. Обаче пък в сцената с Мариан Вълев Богомила наистина много ми заприлича на Миглена Стоева.

"Куртева" я сбърках, но за "Методиев" съм сигурна. В "Под прикритие" пак е бизнесмен - Кирезов. Предполагам - някои снощи са го гледали, но за тези, които не са - ето Явор Ралинов като по-млад

Да, няма спор Яворчо е.
А пък Свежо има две миниатюрни роли в Под прикритие 😁Полицай - патрулка и инспектор. В два сезона 3ти и 4ти.

# 580
Роси, да, аз четох някаква в Монитор:)

А всъщност покрай Марио и Зорница спокойно могат да ги завъртят без да се налага лоботомия на Марио Grinning
Зорница вече показа, че е от ония бременни, дето хормоните ги побъркват, като нищо ще продължи като е неадекватно ревнива, само защото оперират заедно и ей ви драми Joy
Нова нищо не съобщават още, a e ясно, че Титова няма да публикува нещо за Александра без разрешение. Вярно, че вече ОЖ си имат затвърдена аудитория, ама промотирането никога не е лошо.

На Зорничка не и трябват хормони да го побърка  Ковачев Joy Ако сложат героинята на Сърчаджиева при тях, продължавам да съм на мнение, докато не ме опровергаят сценаристите Grinning, че тя може да прави разни аванси към Марио, той като типичен мъж да не схваща намеците, а Огнянова като типична жена да усеща тези неща  Grinning.
Или може да сваля Тасев - ще е страшна комедия Joy

# 581
Той и Бобо ще стои като сина й до нея. Залагам Марио или Емилчо.

# 582
Привет ! Какво приятно завихряне в темата !
Ще кажа само ,че не очаквам с трепет появяването на Алекс С. Дано поне да и измислят нещо  смислено .
Разтягането  на темата с  безкрайната бременност ще ми бъде досадно .
Тъкмо посъбраха образа на Зорница , а сега ако наблегнат на  тези "бушуващи хормони " , капризи , ревности и т.н. съвсем ще я окарикатурят .  Повечето бременни жени  не се държат по този начин , това са тъпи стереотипи , насадени от мъже .

# 583
  • Русе
Алекс Сърчаджиева ще е коремен хирург и дъщеря на героя на Любо Нейков:
https://m.24chasa.bg/ojivlenie/article/9387819
Всъщност вече е споделено..но нищо де..

# 584
Здравейте и честита нова година! Дано е здрава и успешна за всички!
Аз не съм във възторг от Алекс и Любо. Алекс ми е доста лигава, а и като цяло както беше писал някой ги възприемам в комедийни роли. Но като младата Кръстева епизодично добре стоеше. Ще видим.
Може би Гринчи като разбере за изневярата на Кая ще тръгне да флиртува с героинята на Алекс за отмъщение. Дано не е така, ама не виждам коя двойка могат да разтурят, освен ако Пецан не се намеси пак. Joy Ама ще е тъпо за Поли.
Или пък да е за Пената, да не страда, ама аз си харесвах Кунка...
Тасев с която и да е ще ми е все тая. По-скоро исках за Нора да намерят някой свестен, ама така и съсипаха образа, че и за нея ми е все едно вече.

Общи условия

Активация на акаунт