Августовски бебета 2020 ! Тема 4

• 31 722
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, тъкмо се оплаках, че малката не спи повече от 30 минути, та сега спи от час. Като тръгна да се разбужда ѝ метнах играчка-парцалче на очите, та заспа пак.

Хаххаха и при нас положението е подобно и много обича да има нещо меко в което да си зраови лицето.
Дрямките днес бяха 1.5 часа сутринта, след това още толкова когато бяхме навън и след обед една дрямка от 3 часа.
Снощи вдига температура от ваксинацията. Давах парацетамол и днес след обед е вече по- добре, но на едното краче там където е била инжекжията е станало една голяма буца. За съжаление тук няма риванол да го наложа.

Последна редакция: чт, 17 дек 2020, 17:57 от G.Savova

# 691
Савова, кажи, ако искаш да ти пратя някои неща от България.
Утре ще ходя до пощата да изпращам сладки и подаръци на приятели в чужбина и мога да ти и,зпратя, ако имаш нужда от нещо.
Аз си върнах стария профил Stuck Out Tongue Winking Eye

# 692
  • Denmark
Марая, честито на малкото Ричи ❤❤❤.
Сладкия картоф разхлабва ,тъй като е богат на пектин и влакнини,които предпазват от запек и хемороиди. Тъй като преди да забременея от вдигането на тежести във фитнеса ми излизаха хемороиди, започнах да хапвам редовно сладък картоф и се преродих.
Аз като захраня Преси мисля да започна със сладък картоф Simple Smile.
Ох, супер! Очаквам тази седмица да пълни памперси в такъв случай Joy Аз май ще си подяждам детето. Много са вкусни тези пюренца, които му правя Sweat Smile

# 693
Днес дойде столчето за хранене на чудовището

# 694
Тази вечер, след баня, мъчейки се да го среша с едната ръка, а с другата да го държа с лице към мен, докато се усетя бебо ми захапа пръста, и нещо ме одраска.
Зъбче му избивало. Пробил венеца и леко се показва долен централен резец.
А прахчетата, гелчетата си стоят по шкафовете.. 🤦‍♀️

# 695
А ние ожесточено си дъвчим ръцете и ръксвите са постоянно мокри.
Снощи удържах фронта и успях да го приспя в 7 и първото ни хранене беше в 2! До сега не беше правил такава дълга пауза.

# 696
Тази вечер, след баня, мъчейки се да го среша с едната ръка, а с другата да го държа с лице към мен, докато се усетя бебо ми захапа пръста, и нещо ме одраска.
Зъбче му избивало. Пробил венеца и леко се показва долен централен резец.
А прахчетата, гелчетата си стоят по шкафовете.. 🤦‍♀️
Честито зъбче! Все така кротко и спокойно да ви избиват!

# 697
Честито зъбче! Hug

# 698
Момичета вчера биха вторите ваксини на малкия. Заспа към 22 часа и после проплака на 2 пъти в съня си, но не се е будил през ноща даже и да яде. Притеснявам се вече, той все още спи. Няма температура и не е топъл. Да го будя ли поне да хапне малко?

# 699
С 300 зора снощи приспах чудовището в полунощ и вече е будна и готова да ми къса нервите. Оценявайте спящите си деца 😤

# 700
С 300 зора снощи приспах чудовището в полунощ и вече е будна и готова да ми къса нервите. Оценявайте спящите си деца 😤
Оо аз се радвам че поне една нощ поспах, защото това е неприсъщо за него. Той е голям ревльо, за това сега ми е някак странно че спи

# 701
Цецинка, аз лично бих остовила ревльото да спи особено щом е ревльо 😃 На мен ми се е случвала подобна ситуация и направих грешката да я събудя, и страшно съжалих после 😬😃

# 702
cecinka, ти ще прецениш най-добре как да постъпиш, но аз бях задала този въпрос на педиатъра, от който съм доволна и ѝ имам доверие, и тя ми отговори, че е нормално да спи повече, да е сънливо детето. Ако качва на кг добре, няма проблем да пропусне хапване и да спинка.

# 703
Ох, не си сама.. Снощи заспа в 01:30 и тази сутрин в 8 цъфна. Буди се 2 или 3 пъти да яде(вече не съм сигурна колко) и към 6 почна да мрънка на сън, но заспа пак та до 8 🤷🏼‍♀️😁 Ей сега си спи първия сън

# 704
Бухта снощи доста често искаше да суче, но беше спокойна, не е плакала. Леко се е зачервило едното краче на мястото на убождане, но не показва дискомфорт. Обаче аз имам зверско главоболие, предните дни беше "поносимо", от снощи чак ми се повръща от болка, днес все едно хиляди камбани се бият ту в очите , ти в тила ми. Измерих си и кръвното-високо( ама дали е високо от болката или то е причина за болката). Баткото пак е сънувал кошмар и се събуди с ядосани викове и супер раздразнен...да видим колко ще издържа днес.

Общи условия

Активация на акаунт