Бухтичка почва да показва много , че я дразнят венците, хапе като звяр каквото намери, най-обича обаче одеалцето. Много сладко като си хареса нещо, което ѝ подавам да си го вхане с две ръце. Няма още желание да се върти от гръб на корем и обратно, но пък да се "люлее" на една страна да.
Все още заспива предимно сама и на всякъде, но предпочита вечер да съм до нея като заспива.
Пелените на Литъл Ейнджълс 2ка ѝ стягат, на Мама и Бебе 2 са все още добре, на Лупилу 3ката е малко голяма, 2ка доста малка.
Имах вътрешни и външни шевове, цикъл един лек и един нормален, тампони не ползвам по принцип, а чашка. Но сега няколко цикъла ще съм на превръзки, защото от предния път( когато ми шиха цялото влагалище по дължина) има "белег" , който е чувствителен. Опъва ми понякога, понякога усещам боцкане и все едно имам нещо твърдо там, по време на секс понякога ме дразнеше. Сега секс няма сега, дори и да искам няма кога, защото и баткото е у дома.
Скоро пак отделях дрехи, че пак ударен растеж и вчера гледах в последния ден да купя няколко бодита и блузки.
Ще украсяваме другата седмица да мине 5ти поне, че ми идва "too much" това коледно настроение по 2 месеца.
Имам уред на пара, чопър, пасатор, блендер, сокоизтисквачка, мултукукър, така че не ми трябват уреди за пюретата. Рецепти -още е далеч, в началото така или иначе ядат малко, без подправки и само по едно нещо. Предполагам ако е готова ще предложа храна към 5ти месец.