Августовски бебета 2020 ! Тема 4

• 31 780
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Тези дни нямаше как да наваксам с четене и писане, за това ще пиша за каквото се сетя:
Бухтичка почва да показва много , че я дразнят венците, хапе като звяр каквото намери, най-обича обаче одеалцето. Много сладко като си хареса нещо, което ѝ подавам да си го вхане с две ръце. Няма още желание да се върти от гръб на корем и обратно, но пък да се "люлее" на една страна да.

Все още заспива предимно сама и на всякъде, но предпочита вечер да съм до нея като заспива.
Пелените на Литъл Ейнджълс 2ка ѝ стягат, на Мама и Бебе  2 са все още добре, на Лупилу 3ката е малко голяма, 2ка доста малка.
Имах вътрешни и външни шевове, цикъл един лек и един нормален, тампони не ползвам по принцип, а чашка. Но сега няколко цикъла ще съм на превръзки, защото от предния път( когато ми шиха цялото влагалище по дължина) има "белег" , който е чувствителен. Опъва ми понякога, понякога усещам боцкане и все едно имам нещо твърдо там, по време на секс понякога ме дразнеше. Сега секс няма сега, дори и да искам няма кога, защото и баткото е у дома.

Скоро пак отделях дрехи, че пак ударен растеж и вчера гледах в последния ден да купя няколко бодита и блузки.

Ще украсяваме другата седмица да мине 5ти поне, че ми идва "too much" това коледно настроение по 2 месеца.

Имам уред на пара, чопър, пасатор, блендер, сокоизтисквачка, мултукукър, така че не ми трябват уреди за пюретата. Рецепти -още е далеч, в началото така или иначе ядат малко, без подправки и само по едно нещо.  Предполагам ако е готова ще предложа храна към 5ти месец.

# 106
За списъка
Георги 26.08 3750кг 50см

За секса
След първото раждане мноооого ме болеше, отидох на преглед и имах възпаление. Не помня какво ми даде, но подейства. Сега също ми е некомфортно от шевовете, но за няколко минути само.

За захранването
Имаме столче с всички екстри(които почти не се ползват), но е розово. Сега ще взема икейското.

За бебето.
Вече е на 3 месеца 9кг. Кака му е 11кг на 2г 😄 той е послушен, спи, яде, сърди се. Още нищо не прави, опитва се да бута играчките. Дупето много му тежи и не може да се обръща. Всичко ОК. Ноо кака му, ужас е, кара се , вика, сърди се, реве на сила. Какво й става не знам, и купешки зъби й никнат.

За мамите 😄
Искам Еър фрайър. Препоръки? Доволни/недоволни?

# 107
Йони, аз също искам еър фрайър, но нямам никакво място. Спряла съм се на няколко вида в немския магазин, Единствено знам, че със сигурност ще търся голям 4-5л, защото 2-3 л. са за по 2 порции. Вчера намерих фейсбук група и още не съм я разгледала, пишат за моделите и рецепти, кой какво е готвил, та сега ще "проучвам" Simple Smile

# 108
Аз имам този на Delimano. Храната, която приготвям е вкусна, но го ползвам изключително рядко, а и заема много място. Disappointed

# 109
Тъкмо мислих да ви питам за зъбите...при нас от 3 дена е ужас...към 16:30 - 17 започва жално плачене и бутане супер злобно в устата каквото докопа. Чесалките , ако може ще ги набута в гърлото а и забелязах , че венците и белеят. Някоя от вас започнала ли е да дава някакви медикаменти и да маже с гелчета и какво бихте ми препоръчали?

# 110
  • София
Тъкмо мислих да ви питам за зъбите...при нас от 3 дена е ужас...към 16:30 - 17 започва жално плачене и бутане супер злобно в устата каквото докопа. Чесалките , ако може ще ги набута в гърлото а и забелязах , че венците и белеят. Някоя от вас започнала ли е да дава някакви медикаменти и да маже с гелчета и какво бихте ми препоръчали?
Аз от няколко дни давам Осадент гранулки  и преди 2 вечери за първи път намазах с Калгел, защото в 4 сутринта толкова жално плачеше/виеше, че нямаше никакъв шанс да заспи. След намазването и малко гушкане за 10 мин заспа, така че засега съм доволна от това гелче Simple Smile

# 111
Аз мажа с гелчето на Бочко но само 2 пъти за сега нямам още наблюдения и аз си мисля че вече зъби ни мъчат..

# 112
И ние по спешност тази вечер ходихме до аптеката за калгел. Не знам дали от него или от това , че вече беше много изморена , но за около 15-20 мин. се поуспокои. Приятелки ми препоръчаха Teetha на Nealson и Тeething Powders на Ashton and Parsons.Тази вечер явно ще се образовам на тема хомеопатия за зъби.

# 113
Доколкото знам това с геловете за зъби си е търговски трик 🤔

# 114
Аз си мисля, че за зъбки се слага охладена играчка да ръпа.

# 115
https://www.edna.bg/iz-edna/prispivane-na-bebe-kogato-ekspertite … -razbirat-4641486  когато експертите съветват 😂😂😂 малко забава.

# 116
  • София
JoyJoyJoyJoyJoy Особено много ми хареса краят на статията: "Драги експерти, моля, заповядайте вкъщи и приспете сина ми в 7:30 за нощния му сън, приготвила съм си пуканки и ви очаквам с нетърпение Sweat Smile След време ще сещаме сигурно с умиление за тези нощи, ама сега никак не е смешно като се случи някоя такива вечер.

# 117
  • София
Harista и аз ползвах чашка преди раждането. Знаеш ли колко време трябва да се изчака преди да се ползва отново? Вчера ми дойде нормален цикъл и ползвам превръзки в момента, но цялото ми същество ги ненавижда. Нямам търпение да си се върна към чашката Unamused

# 118
Ebk_kbe и аз пратих ММ до аптеката по спешност хахаха
Вечерта беше страшно, рев, злобене, дърпа си коса ,уши, дъвче каквото докопа....извадих чесалките за зъби, помогнаха малко. Даже и биберон дъвка хахаха, а тя не го иска три месеца вече Казах на ММ да вземе Бочко и Калгел. Намазах я с Бочко и малко след това се успокои, обаче след 30 минути пак се наложи да я намажа. Утре  през деня ще пробвам Калгел, че ако случайно е алергична към лидокаин да мога да реагирам.
Jamily, не съм сигурна какво препоръчват, предния път родих началото на април, в края ми дойде първия цикъл, сложих чашката юли месец,като имах цикъл всеки месец. Сега сигурно ще пробвам на следващ или по-следващ цикъл. Когато се чувстваш добре пробвай,  а то и да пробваш може и да не стане. Предния път ме боля като почнах да я слагам, защото ми беше много груб белега,което направи влагалището неравномерно еластично. Усещах ръба на  чашката постоянно. Сега се разкъса доста по-шарено и разпръснато и не знам какво да очаквам.

# 119
Като чета и чак страх ме хваща, че изобщо някога ще ми се прииска да правя секс отново. 😀
Мен днес малката така ме захапа за зърното, че ми прималя. Не го беше правила до сега, а от известно време плачът й е станал по-различен. По един начин плаче когато е от корем, по друг когато й се спи, и има трети, който започна скоро и него го чувах на ваксините. Което според е показателно, че нещо доста я боли и смятам да я почвам с Осадент и евентуално някое гелче.

Общи условия

Активация на акаунт