Августовски бебета 2020 ! Тема 4

• 31 789
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • София
На мен ми мина първият истински цикъл и края на месеца очаквам втори. Да видим дали ще е навреме. Също очаквам да видя дали ще имам проблемите, които имах преди бременността или ще се е регулирало положението Relaxed Точно 1г. изкарах без цикъл и ми се искаше да изчака още няколко месеца поне, но уви... Smile
Ясен много си търка очите напоследък, когато му се спи. Още един признак, по който го усещам и започвам да го приспивам. Също сутрин като ми се събуди по никое време - някъде към 7 - 7 и нещо, като го видя, че се прозява и търка оченца се успокоявам, че ще има още сън за мама Satisfied Заради това търкане днес беше супер наложително да му изрежа ноктите, защото е започнал да се дере. От няколко дни дебна удобен момент, в който да е заспал, както винаги досега и в крайна сметка видях, че и в съзнание мога да му ги режа. Даже и на краката ги рязах за сефте.
Преди го гушкаше всеки, който поискаше, но в последно време е започнал да си държи повече на достойнството и не позволява такива волности - Сульо и Пульо да го гушкат Satisfied

# 616
Harista, ето я

15лв от Кауфланд.
Сега заспа на спалнята, сутринта спа в количката. Дано да е разбрал, че е ден и като си легне довечера в неговото легло да си заспи нормално, а не 2 часа да си играе Stuck Out Tongue Winking Eye
И Антонио реве само, ако е гладен.
Може са мрънка, но не реве за други неща.
Елхата ни е до неговата люлка и онзи ден плахо подаваше ръчичка към нея. Вчера се престраши да я пипне, а днес я млати, както Джошуа Кобрата Joy
Аз вече не кърмя, ни нямам цикъл още.
И на огледалото като се гледаше и го беше страх. Сега иска го пипа и му се хили. Много е смешен Joy

# 617
Днес е отвратителен ден. Рекох да си изведа лайното на разходка, барем навън поспи,а аз да видя малко бял свят - груба грешка. Спа съвсем малко и после така започна да крещи, че ме заболяха ушите и емоциите най-вече. Всички се обръщаха и гледаха с разширени от ужас очи. Не знам кого съжаляваха повече - тва, че врещи така все едно съм ѝ изтръгнала крак или мен...  Прибрахме се и млъкна 😑 Според мм била домошар. Още не мога да повярвам, че се надявах на спокойно дете, а ми се падна такова безпощадно чудовище. Оставих я на мм и стоях половин час под душа ей така. Довечера сигурно пак няма да спи и ще я разнасям сумата му и време, без душа оставам понякога...

# 618
Аз добре че ставам сутрин рано, а мъжът ми спи с малкия, че да мога да се къпя.
Иначе няма как.
Минаха ваксините. Този път ги сложихме и двете наведнъж, че не ми се искаше и другата седмица да го извеждам, ако времето е лошо.
Наложи се да чакаме пред кабинета, въппреки че бяхме с първи час за консултация. Явно лекарката е решила да вреди някой преди нас.
Аз пък реших да я сменя, докато чаках пред кабинета, защото много мразя такива номера. Поне да ми беше звъннала, за да ми каже да отидем 15мин. по-късно.
Някой сменял ли е лл на детето, за да каже как става?
Мога ли да отида директно при новата лекарка без да се занимавам със старата?
Иначе добре върви младежът-7,800кг и 68см
Всички казват, че прилича на шестмесечно бебе. И той си е в нормата като за 6месечен, а не 4месечен. Да ми е жив и здрав Blush

# 619
И мен ме карат да чакам малко докато ни приемат за ваксинация. Понякога просто няма как да ни приемат на секундата. И да изнервям се защото съм на тръни да не ревне малкия, но чак да сменя личния за това едва ли Simple Smile.

# 620
Проблемът е, че кинсултацията е от 17ч.
Нашият час беше за 17ч.
Преди нас не би трябвало да има други, които да чакаме.
Но имаше...
Ей това ме вбеси. И то познавам таткото-бившият ми регионален. Много зает все...

# 621
Работя в тази сфера и просто знам, че отида ли в болница, поликлиника и т.н трябва да съм готова да чакам. Ако успеят да приемат 2-3 пациента точно на време, то бъди сигурна че останалите изчакват Simple Smile.

# 622
О, със сигурност.
Но когато си записан първи за консултацията, а се наложи да чакаш, вече не ми харесва и затова реших да я сменя. Просто такива номера ме дразнят.

# 623
Когато сменяш ЛЛ няма нужда да се занимаваш със стария, директно отиваш при този, който си си избрала и се записваш. Аз така направих юни месец, но май и тази искам да я сменям догодина..

# 624
И ние бяхме днес 5.800 сме вече, пак сме си минито на групата, но е жилава и здрава.
Относно смяната Лайка съветвам те в къщи или на ум нарогай и родата и ако щеш, но ако си доволна не я сменяй заради един час, при другия доктор може да има същата ситуация.

За сега сме ок с ваксините. Дори вече спим.
 Алетея нали свекито  ти реве, че не и е даваш, оставяй ги с мъжа ти да я гледат за час и отивай сама да изпиеш едно кафе някъде. Аз една Неделя я оставих на мама и се отпраскахме с баткото на басейн. Е ревала беше, носили са я с тати,  люляли са я, но аз се бях презаредила яко.  Бих ви помолила в коментарите да дадете идея за коледен подарък за 12 год момче. Книги имаме много, има собствена библиотека, компютри, слушалки, телефон, ей накупихме им всичко на тия деца и сега съм в затруднение...
 И за лека вечер ето една госпожа от кантара...

# 625
Rrr3, нещо от Декатлон, там има доста неща за тази възраст. Ако има любим спорт, нещо по тази част.

# 626
Вас с дрехите ли ви теглят? Нас ни събличат голи. Аз го меря в къщи на кантара и последните две седмици е качил много малко. Всъщност от известно време яденето е направо кошмар. Днес спа от 1.30 до 4.30, изкъпах го в 6 и реших да му дам да яде в 6.30 и категорично отказа. Легна без да е ял и заспа от раз, и по всяка вероятност в 8 ще ми цъфне гладен.

# 627
И ние днес бяхме на ваксини, за първи път бяха две боцвания наведнъж, не ми се щеше да ходим толкова често до поликлиниката, все имам чуството, че там по може да лепнем някой вирус пък бил той и обикновен.
Проплака на боцванията,  но татко му го гушкаше и вдигаше за да го разсее и се получи.
Измери го 7.860 кг и 71.5, и аз съм малко в стрес не е ли твърде дълъг, излиза ми по таблиците, че е извън нормата, докторицата твърди, че върви едър и толкова, и аз и баща му не сме ниски, но не сме и баскетболни феномени по 2 метра, аз съм 1.76, баща му е 1.85.
И още една мини драма, откакто започна да се върти от гръб по корем, вече не се забавлява на гимнастиката, изкарва по 10 мин да си удря играчките и след това се обръща, оглежда се 2-3 мин и почва да мрънка, мислех че иска да се върне по гръб, но не е това, никой с идеи защо се нерви, преди изкарваше по 30-40 мин на гимнастиката, свещеното ми време за кафе като бял човек?

# 628
Не е с дрехите снимката е на края на консултацията. 😁 Докторката ни е ужасно готина и учтива след боцкането,  пляскат, свиркат,махат с играчки, всичко за да забрави за боцнатото. И боленето минава за една минута, просто забравя 😀

# 629
И ние днес бяхме на втори ваксини, милата ми плачеше много като й я биха, но след 10 мин. някъде се успокои, за сега е спокойна даже си спинка вече. Ние сме станали 6.500 и 66 см. утре ставаме на 4 месеца ☺️ малката обаче има на краченцата нещо като лишеи грапави са питах лекаря той каза че може да е атопичен дерматит и ме съветва да й сменя козметиката с биодерма за атопитна кожа да видя как ще й подейства сега сме с uriage и не съм имала проблеми та сега се чудя да взема ли коремът на биодерма, някой да го използва и бебчето му да има такава кожа? Ии другия месец ще слагаме за трети път ваксини и май пак ще са 2?...ужас след това чак на 1-та годинка се слага пак ваксина нали или се бъркам. Ужас ми е значи с тея гадни ваксини против съм, ама няма как да не й ги сложим... Иначе вечерта си спим от това е мога да се оплача като записи към 9 часа  се събужда чак към 2-3 да цокне 2 - 3 пъти и после чак в 7-7:30 понякога пропуска и това в 2 и се буди направо към 7. (пу пу) 😄

Общи условия

Активация на акаунт