Августовски бебета 2020 ! Тема 4

• 31 793
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Аз тази нощ си го сложих да спинка при мен на спалнята.
Спа доста по-спокойно. Даже все още спинка.
Пиоам го, но не ми се струва да има температура.
Аз пак прекалих и си поръчах тая сутрин 3 чифта обувки...
Едните са ярко розови кецове, които сигурно ще обуя 2-3 пъти, но много ми харесаха Joy

# 646
Аз пак прекалих и си поръчах тая сутрин 3 чифта обувки...
Едните са ярко розови кецове, които сигурно ще обуя 2-3 пъти, но много ми харесаха Joy

Ох, болна тема са тези обувки. 🤭 може ли линк да видя розовите, че съм маниачка на тема кецове, а и розово 🥰

# 647
  • Denmark
Лайка, напомняш ми на картинка от фейса, в която мъжът казва на жената: "Е, поне като сме в локдаун, няма да харчиш толкова пари" и жена му в същия момент подписва да вземе поредната пратка от куриера на вратата и отговаря: "Да, да, разбира се." Joy
Аз съм същата де, но съм се зарибила по козметика повече. Sweat Smile

Ох, много се напрягам като чета за бебета спящи по 10-12 часа без да се будят. Това нормално ли е? Grinning
На нас минимума ни е 5-6 пъти. Ако това се промени един ден, ще напиша статия със заглавие "БЕБЕТО МИ СПЕШЕ ПО 30 МИНУТИ ДО ЧАС До .... МЕСЕЦ/ГОДИНИ (денем и нощем) " да знаят и други изстрадали душици като мен, че не са сами...

# 648
Katerichka 29, а забеляза ли детето да е по- нервно? Не знам дали е от капките Фенистил или просто период, но яко мрънка и плаче за нищо.

# 649
По всичко съм зарибена аз Joy
Verchy, ето ги.
https://mercari.bg/sportni-superga-1284950
Детска серия са, но имат моя размер.
Сега ми трябва розов суитчер Joy

# 650
  • Пловдив
На нас също ни слагат ваксините една по една през месец. Още 3 ваксини имаме за поставяне.

Дерматоложката искаше да давам фенистил преди и след всяка ваксина, защото според нея много често АД се отключва в следствие на  ваксините. Аз реших да не й давам сега, защото четох противоречиви мнения. Ще видим дали съм сгрешила. Също каза задължително захранване след 6тия месец. На вас нещо специално за захранването казвали ли са ви? Дали трябва да се изчаква повече с определени плодове и зеленчуци?
Доволна съм от А-дерма.

Имам приятелка фармацевт, която твърди, че масово клиентите на аптеката се оплаквали, че след употребата на козметика на Uriage децата им развивали атопична кожа. Колко е вярно не знам, но ние бяхме с такава козметика.

Ние сме с Uriage от три месеца насам и сме много доволни. Преди това бяхме на Бочко и сякаш не овлажняваще добре кожата и по коремчето стоеше суха и изпръхнала. Сега с Юриаж нямаме подобен проблем.

Ние слагаме ваксините наведнъж. На втория месец сложихме три ( с ротавирусната), на третия две ( пак с ротавирусната) и сега на четвъртия този месец ни казаха, че предстоят последните ваксини. След това има някаква проба за БЦЖ и след това чак на 13 месец. Не сме имали никакви реакции до момента, нито сме давали панадол . 🙏🙏🙏

# 651
Въпросът ми май малко не е по темата, ама искам да попитам дали и ако аз искам да сменя лл пак не е необходимо да уведомявам стария лл? Понеже не сме доволни от нашата, ама е съученичка на майка ми и малко ни притеснява това 😃 Може и на лично някой да ми отговори

# 652
Katerichka 29, а забеляза ли детето да е по- нервно? Не знам дали е от капките Фенистил или просто период, но яко мрънка и плаче за нищо.
От Фенистила, според мен получи запек, 3 дена не се изхождаше и някаква възбудимост, изнервеност и хихикане. Аз само първият ден я видях да е сънлива от него. Четох в листовката, че може да предизвика превъзбуда.
Тя моята и бездруго е някак хиперактивна, само се движи и връцка. Уж е най - лекият антихистамин, а се отрази ужасно, чудя се дали да го давам при захранването.
Често го предписват ако се обрине от някои храни.

# 653
Въпросът ми май малко не е по темата, ама искам да попитам дали и ако аз искам да сменя лл пак не е необходимо да уведомявам стария лл? Понеже не сме доволни от нашата, ама е съученичка на майка ми и малко ни притеснява това 😃 Може и на лично някой да ми отговори
2018 когато каката се роди си смених лл и се записах при лл на детето. Нужно ти е само синята здравна книжка и тя предвижва нещата. Мен ме пита защо исках да си я сменя и това беше

# 654

Поздрави от Катерина, днес прави 4 месеца, нека всички да бъдем здрави и пожелавам весело изкарване на най-хубавите и семейни празници от годината. ☺️❄️❤️

# 655
Здравичка и все така усмихната да е Катерина Hug
Охххх, аз направих голяма глупост днес.
Изчистих си бисквитките, че не можех да си вляза в кошницата в един сайт.
И после исках да си вляза във форума, ама ми искаше да си въведа потребителското име и паролата.
А аз съм забравила паролите и на форума и на мейла, с който съм се регистрирала.
Та, ето ме пак- пременила се Лайка и пак в тия Joy
Моят мъничкият днес е много поспалив.
Има лека температура и ми е един такъв....
Иначе си хапва, усмихва ми се, ама е поспалив.

# 656
Ваксини + регресия в съня + скок в растежа + сърбящи венци = прекрасен четвърти месец. Не се препоръчва за хора със слаби нерви. 🤣

Кога мислите да продупчите ушите на бебките ви?

# 657
Остави ... тъкмо сложихме последната ваксина. Плака малко, но след това гледаше ужасно жално. Сестрата която ни слага ваксината каза да дам парацетамол 3 пъти през 4-5-6 часа.

# 658
Ваксини + регресия в съня + скок в растежа + сърбящи венци = прекрасен четвърти месец. Не се препоръчва за хора със слаби нерви. 🤣

🤣..
Аз не бързам с дупчене... Даже мисля като порасне малко сама да реши дали иска изобщо. За какво ми е да ги дупча сега като е малка. Пък и като си спомня с моите уши кво беше.. Мали мали. Забраха, надуха се, гной, мъкааа🤷🏼‍♀️😁

# 659
  • Пловдив

🤣..
Аз не бързам с дупчене... Даже мисля като порасне малко сама да реши дали иска изобщо. За какво ми е да ги дупча сега като е малка. Пък и като си спомня с моите уши кво беше.. Мали мали. Забраха, надуха се, гной, мъкааа🤷🏼♀😁

Ние към 7-8 месец планираме тая манипулация. да не помни ужаса, че аз бях на 4 и още го помня ахах Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт