ОСМИ клас 2020/2021 - В локдаун или не - осмокласникът щастлив расте

• 22 563
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Според мене трите шалчета никой не ги е купувал, за да окомплектова знамето. Виж, дали са ги пуснали на пазара с тази мисъл - нямам идея. 🤣

# 226
  • Между гори и планини
Бадемчо е бил голям сладур, когато е бил бадемче 😊
Много мило ми стана, аз понякога имам чувството , че някой ми е разказвал, че съм била дете. Винаги съм била възрастна в сравнение с връстниците си.

# 227
  • Някъде в Европа...
А прическа сасон от СОЦ-а помните ли?
Не питай 😃..На 4-5 г съм все с такава..и понеже ми е гъста косата, все едно съм с шапка...
А прави ли ви впечатление, че момиченцата сме приличали на момченца? ..нямало го е сегашното кифленско при малките момиченца от едно време...

Всички сте много сладки деца!
Снимки на набора имам извадени на хартия докъм третата му година....много, много ме е яд за това и заради тъпите цифрови снимки, които са много, но реално не разглеждаме...А се бях зарекла, че ще му правя албуми...Другото, което много ме е яд, че не съм му правила много клипове като бебе...реално имам около десетина до първата му годинка...

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 23:58 от AIR

# 228
  • София
Аз имам безсрамно количество снимки на детето, докато беше малко. На хартия, на цифров носител. Само негови, общи, смешни... Миналата година правихме ремонт и съм си намислила на едната стена в хола, който доста се смали, да направя колаж от наши снимки. Е, след година време, все още е идея.
Доня, а аз имам чувството, че не съм излизала от детството, което също не е много хубаво, но понякога си мисля, че това ме е съхранило.

# 229
Аз също, Слънчева.
А може би сме там, където    се чувстваме уютно...

# 230
  • Между гори и планини
Сигурно сте имали хубаво детство, за това. Аз имах 5 години хубаво детство. Но за сметка на това от около 10 години съм все на 25 🤣

# 231
  • Някъде в Европа...
И аз съм в групата на тези, които искат да си останат в детството и в тийн годините...От това време най ми липсват сбирките на цялата рода - с бабите, дядовците, прабаби и дядовци, лели и т.н. Аз съм била първото дете и внуче за двете фамилии. Това никога повече няма да го имам..Радвам се, че и синът ми можа да го почувства, макар и до шестата си година (когато почина единия му прадядо)- да имаш 2 баби и 2 дядовци, 4 прабаби и 4 прадядовци...

# 232
  • Между гори и планини

Да се върнем в детството 🤣

# 233
  • София
При нас също Коледа не се празнуваше, но пък Бъдни вечер заради мен, винаги се е празнувал. Съответно се слагаха и само постни храни. На Коледа както и другите споделиха, внимание се обръщаше повече на прасето, а подаръците и празнуването с Дядо Мраз на НГ. При мъжът ми на Добрич, обаче Бъдни вечер не се пости, Коледа все още е на селото с основен герой прасето. Доколкото знам аз съм си кръщавана в църква, но малко тайно. Когато вече не бях съвсем малка си спомням, че редовно с децата се забавлявахме на Великден и обикаляхме църквата.
Ето и няколко мои снимки като малка.
Скрит текст:

# 234
  • софия
Какво скакалче си, Айла. Чорапогащникът ти седи като панталон 🙂
Бисе, какви са тези очи? Като кукличка си.

Добро утро ☕
Ще видя на компютъра в работата някоя снимка от основното, че със съучениците си споделяхме и тази ще да е единствената под ръка от онези времена.

# 235
  • Велико Търново
Добро утро!Прекрасни снимки, поплаках си от умиление, всички сте прекрасни, майки, бащи, дядовци, мъже!

Майка ми винаги ме подстригваше на  "шик сасон", още преди 35 години си казах, че имам ли някога момичета, никога, ама никога няма да бъдат с къси коси и бретони.

Като се прибера от работа, че днес има черен петък, ама ми е свито колко успешен ще е, ще кача и аз една снимка от бебе.
Хубав ден, момичета!

# 236
  • София
Големи сте сладурки и Бадемчо. Grinning Наистина прави впечатление, че повечето момиченца сме приличали на момченца и аз съм в тази категория, особено с това модерно, късо подстригване. Моите детски снимки са у нашите.  На децата основно са дигитални,  особено на набора, че като беше на 3м.  си купихме такъв фотоапарат. Брат му има доста до 5 год. възраст. Иначе правех папки за снимки, които ще вадя няколко години, но си останаха в папките  Rolling Eyes
А на Бъдни вечер се събираме у нашите, но защото имат годишнина от сватбата и така празнуваме 2 в едно. Ние си правим обаче трапезата, чупим си питката, хапваме по залче, задължителна снимка и тогава отиваме у тях. Даже свеки идва, след няколко години резистиране в началото, а и тогава си раздаваме подаръците и е доста забавно, особено за децата, като бяха по-малки.
Родителите ми не са били особено набожни, та празниците са се свързвали основно с ядене и пиене и нямам много традиции предадени,  опитвам се да си създадем наши си, но и мен не ме бива много май. А ме кръстиха на 18г. в Рилски манастир и беше много смешно, като попът попита къде е детето, а ТО беше с глава над него Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 237
Да не остана по-назад...
Вече изтривам...
Хубаво са детските спомени

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 19:03 от Светкавица

# 238
Кой е сайтът за пижамите,моля?
www.affectbg.com Цените в сайта са високи, отколкото в реален магазин. Но сега гледам, ще имат някакво намаления - не зная дали ще важи за всичко там. И май не го обновяват много често сайта си.  Десени, които съм виждала в магазините, изобщо ги нямат на сайта. След работа минах и купих пижама на ММ. Естествено - с овца.

Аз съм кръщавана и в църква и в съвета. Снимки от съвета имам, но са при нашите в СЗ. Помня, че освен писмата, имах и медальон, от едната страна бяха имената ми, а от другата май беше герба на СЗ.

Коледа от моето детство и аз свързвам с коленете на прасето, и трите дена оправяне на месо, топене на мас, правене на луканки, пуски, буркани с месо. Даже си мислех, че името КОЛЕда идва от коленете на 🐷.

ММ казва, че при тях са си спазвали традициите (Ломско). Хранели са се на земята върху слама, слагали са голям пън в печката, ястията са били постни,  При тях са си почитали църковните празници, и са почивали, не са работели домашна и селскостопанска работа.
, благодаря,а магазинът къде е? Скъпи са,да.

# 239
Всички сте много сладки, а Бисето е като модел на съвършеното момиченце. Прекрасна кукличка:purple_heart

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 17:01 от Amanda.D

Общи условия

Активация на акаунт