90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема V

• 23 828
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
На първата снимка е мигове след интервенцията. Няма как да са ѝ устните по друг начин. А и тя иска да са големи, гърдите също. Тази визия ѝ плаща сметките и то добре.

Цитат
Как се харесват толкова изкуствени?

Хора много, свят голям.

# 646
Когато я питаха какви гърди иска, Лариса каза големи и кръгли, възможно най-изкуствени.

# 647
  • София
Тя и като начин на мислене е вулгарна, така че точно й пасва.

# 648
  • In transit
На първата снимка Лариса прилича точно на надуваемите кукли, на които иска да прилича. Кошмар!

# 649
Изгледах серията и не можах да разбера кой лъже и кой маже Ед ли?Роуз ли ?такава какафония...Аш направо да се почерпи че не са им се получили нещата с Ейвъри ..да правиш проблем че не спазвал режим това направо е смахнато..Дарси много ми хареса..голяма симпатяга..и приятелката и какво повръщащо човече изкара на Том ..Том ми е противен ..и Ед ..

# 650
Аз нямам любимци от този сезон. Като гледам май и никоя от двойките не са заедно в момента.
И аз не разбрах Роуз какво се дзверише. Адски противно държание. Явно беше насъбрала доста гняв към Ед и не й е минало. Аз съм склонна да й вярвам. Ед ми е супер противен и не се учудвам, ако й е предлагал секс онлайн и някакви други извратени неща. Мъж, който 28 години не е докосвал жена, не знам какво може да му роди главата.
Аш и Ейвъри - скука. Личеше си, че няма да ги бъде.
Този нагляр Том навсякъде да се навре. Писал на Ейвъри. Противяга. Скача от жена на жена. Има се за английски джентълмен, а обижда Дарси като наранена ученичка. Радвам, че Дарси не му се върза за пореден път, а и вече знаем, че си има наш Гошко 😊

# 651
Роуз каза, че Ед многократно се опитвал да се сдобри с нея, а той твърдеше обратното. В нейния канал тя каза, че въобще не се интересува от него и била пребоядисала къщата си, за да "изгони злите духове". Това беше още в едно от първите видеа, от преди да се замогне.

От тези двойки май наистина нито едни не останаха заедно.

# 652
Тия гърди ще я задушат ако спи по гръб, гледам, че са и до шията 🥴

# 653
  • Sunshine state
Гледам сега втория епизод на новия сезон, в който Натали заминава за Америка. Ух, хич не мога да я търпя тая злобарка.. И как говори през зъби. Не мога да повярвам, че Майк изгони чичо Бо заради нея! 🤢

# 654
  • София
Бабата на Усман също е злобна, дори по физиономията си личи - има едно стискане и писвиване на устните, когато не стане на нейната. Прави го много често. Вярно, че всеки от тях има интерес да е с другия, Усман не го крие, че целта му е зелена карта и кариера, но е прав и за това като й обясняваше, че не може все да греши и да й се извинява постоянно.

# 655
  • Sofia
Сега започна повторението на съботния епизод.

# 656
Сега прочетох нещо - малко не ми е ясно, но общо взето - Tell all-ът на последния епизод от Наобратно се забави, защото няма да се излъчва по американската ТЛС, а само на новата стрийминг услуга Дискавъри +.
Което ядосва американските зрители, защото трябва да платят, за да го гледат.
В такъв случай, не е ясно дали изобщо ще бъде преведен и излъчен по нашата телевизия.

# 657
Ами тъпо си е това, подъл ход. Те ще трябва да си платят, а ние няма и на кого да си платим, дори да искаме.

# 658
  • In transit
Това дискавъри + дали ще го има и за нашите ширини? По италианските канали здраво го рекламират, но тук не съм го виждала.

# 659
  • София
Жалко, то това беше най-интересното. Дали някъде из нашите торенти няма да го качат

Общи условия

Активация на акаунт