90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема V

• 23 697
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Смотан е, не е беззащитен.

# 91
Светата троица

Ванеса, Деби и Натали. Ванеса е новата/стара любовница на Колт, а Натали е жената на която Лариса звънна да пита какво е говорил Ерик за нея.

Никой не е глупав в тази дружинка, всичките трябваше отдавна да не присъстват в шоуто.

# 92
Изглеждат ужасно и трите. Тази къде се набутва - нали Ерик и Лариса са уволнени - тя каква работа има в предаването...

# 93
Поредните хора, които ни набутват. Нищо не могат да ни предложат освен жалки опити за слава.

# 94
  • София
Тази Акини изглежда доста по-отговорна, отколкото останалите жени. Поне си казва момичето, че не знае какво е да е майка. А той какво си мисли, че всяка, която на него му харесва, веднага трябва да е майка на детето? Акъл нува, а майката на детето не знам как би се съгласила с такива конфигурации. Имало ли е наново война за родителски права?

Частната детективка я работят здраво.

На Дженифър няма да й излезе късметът. Ама, и той е един!  Да не би заради такива проблеми да го е зарязала предишната. Той сигурно я е довел до нервна криза.

# 95
На Акини сигурно няма да й се наложи да става майка - бившата на Бен писа в Инстаграм, че не е вярно, че той го гледал - детето се отглежда най-вече от нея и от втория й съпруг. Бен е мухльо.

# 96
Акини е вече с друг. Мисля, че беше англичанин и са женени.

# 97
Не, това е друга жена - онази, която продаваше гащи по Интернет и имаше по-възрастен приятел (от който американецът й ревнуваше). В момента не мога да се сетя как се казваше жената.

Акини и Бен все още са сгодени - даваха ги в един от карантинните епизоди.

# 98
  • София
Аби беше онази с бельото, тя знаеше какво прави. Докато Акини ми е ужасна, лигава, недорасла, с Бен са ми най-гнусната двойка.

# 99
Акини ми харесва повече от Бен - беше смешно как го изкушаваше в един от епизодите, а той беше станал морав на цвят и целият в пот. Човек би помислил, че не е виждал жена.
Не знам тя пък какво иска от Америка - вижда, че Бен не е богат, дори в началото да го е мислела, не иска да става манекенка или инфлуенсърка, семейството й не е бедно...

# 100
  • София
Така като го гледам, може и да не е виждал. Обаче не го знам как изтърпя цялото нещо с благословията и купуването. А той изобщо даде ли някакви пари?

# 101
Той има дете, все пак. Май даде някакви, но имаше много по-малко, отколкото очакваха от него. Купи им разни продукти за подарък (брашно, стекове безалкохолни и др.) по съвет на Акини, а баща й каза, че това е неадекватно, защото така се правело на помен.

# 102
Да, обърках ги. Говорех за Аби.

# 103
  • Sunshine state
Много е зле тоя Бен, лузър абсолютен с фетиш към чернокожи жени. 🙄

# 104
Днес гледай за 19 годишната американка,която е омъжена за сириец.С тях какво се случва,заедно ли са?

Общи условия

Активация на акаунт