90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема V

• 23 692
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ох, много се смях с тях. Не бях гледала тези серии.

# 76
Дарси и Стейси нямат работа. От предаването се изкарват (ако помня добре) 1000 долара на епизод и 2000 за този с интервютата. Което е нисък годишен доход за американските стандарти.
Модната им къща никога не е изкарвала пари (това го каза баща им) и сега не функционира, а предишното им предаване (когато са били млади иоще женени за първите си съпрузи), също е спонсорирано от баща им и не е било много успешно.
Дарси има над един милион последователи в Инстаграм, което я прави успешен инфлуенсър - сигурно от там падат някакви пари (от реклама на продукти).

# 77
Така си изкарват парите например Андрей и Либи
Скрит текст:

Някой по-нагоре спомена, че Колт е предложил брак на Ванеса -

# 78
Дарси ми е много смешна като си направи някакви филтрирани видеа и мига на парцали.

Колт май му харесва да го дават по тв на всяка цена. Много ми е фалшив като говори за любов.

# 79
  • София
Колт е нещо като типичен програмист от по-старото поколение - бавен, диспраксичен, тромав, все пак искащ внимание. Особено като физически данни е типичен, типичен!

# 80
Колт и Ванеса наистина са сгодени и участват в следващия сезон на И заживяха ли щастливо?, който се заснема сега (това, което се знае с абсолютна сигурност е, че й е предложил с пръстен; според слуховете е приела).
Ако Деби намрази и нея, ще е интересно.

# 81
  • София
Сблъсъци между Колт и Ванеса ще са много забавни

# 82
Този трътльо накрая ще излезе със собствено предаване като Дарси. Ще видим Деби как ще се държи с нея. Аз си мисля, че такава майка никога няма да намери идеална жена за сина си. Той е най-хубавия, най-умния, най-работливия... Един на мама!

# 83
  • София
Според мен понякога не майките са виновни. В повечето случаи майките си познават много добре децата и като им се падне някой като него, щат-нещат се въртят около тях. Така е с тромавите и неуверени деца - майките им това го знаят и все ги бутат. Някак не набират смелост да ги "хвърлят на вълците", защото не са много сигурни дали детето ще оцелее.

# 84
  • Sunshine state
Абе не съм много сигурна дали си го знае, щото супер ревностно се хвърля да го защитава, навсякъде се вре и бута, все тя да е там. Някаква патология е това тяхното. КолтИ е голям противняк, нищо хубаво в него не виждам. Направо ми е анти мъж.

# 85
  • София
Мисля, че тя и той са виновни еднакво. Тя не иска да го дава на друга недостойно, той се кефи някой да го обгрижва и той да не прави нищо. В последния епизод като се изпраща а с Джес на летището и те се целуват, Деби идва и го бута и вика Айде да вървим 🙄🙄🙄

# 86
  • София
Именно, тя се бута да е навсякъде, защото вижда, че него хич го няма в отношенията. Всеки път, когато тя го остави да се оправя сам, той попада на поредната използвачка. По-скоро на Деби хич не й завиждам какво я чака раз разните снахи.

# 87
Всеки път, когато тя го остави да се оправя сам, той попада на поредната използвачка.

Колт много добре се справяше в първия си сезон да го играе невинна жертва на жестока използвачка, но след приключването на снимките попрекали (напр. историята с музиката на телефона му, докато Лариса се опитваше на спи). В Колт има нещо извратено и патологично. Маската му пада все по-често и в този му сезон съвсем се убедих, че и майка му играе роля, но не съвсем добре.

# 88
  • София
В едно от предаванията в студиото той беше още с Лариса и е държа безумно надменно към останалите. Нещо от типа на "Аз съм супер, а вие сте никойчи"

# 89
Не съм убедена, че Колт е беззащитен, той се прави (като когато твърдеше, че Лариса го е била).
Просто използва обстоятелствата, прави се на доброто момче и вместо сам да влиза в конфликти, насъсква майка си; всяка жена, която е с него, трябва да внимава, за да не го нарани и да не разсърди Деби. Това е съзнателно и целенасочено поведение (и при двамата). И той нарочно си избира жени, които зависят от него.

От всички Лариса беше най-отчаяната - решена на всяка цена да остане в Щатите, затова го изтърпя най-дълго.
Джесика също искаше зелена карта, но ако забелязахте дома й в Бразилия - семейството й е заможно и тя няма такава крещяща нужда от пари, като Лариса. Той каза, че й правил подаръци - гримове, дрехи, сметки в ресторанти, но това едва ли е от нужда - може би за Джес е нормално гаджето й да и прави подаръци (аз също мисля, че това е нормално).
Ванеса май е американка, няма нужда от виза, освен това изглежда си има работа (Колт не каза ли, че му е колежка?), така че  тук ще стане интересно. Ако нещо не му хареса, не може да я заплашва, че ще я върне в родината й, нито пък поведението на Деби ще я стресне.

Общи условия

Активация на акаунт