90 Day Fiance / 90 дни до сватбата Тема V

• 23 681
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ед за какво си прави реклама?

# 61
На себе си - още от първият му епизод може да се забележи, че си беше разпечатал карикатура на лицето и си я беше лепнал на раницата. Продава ликът си върху всичко.

Продава себе си, защото е бездарен фотограф.

# 62
Ед имал фотографско студио, освен това се води инфлуенсър - продава лепенки със собствената си физиономия в Инстаграм и прави смешки в свой Ю туб канал, но май не му потръгна толкова, колкото му се искаше.

# 63
Хахахахах много се забавлявам на Дракула. Знам, че е дете, но тя настина е ужасно лигава.

# 64
  • София
То понеже физиономията на Ед да е невероятна 😕.
Гледам сега "Под карантина". Колт има ужасно нездрава връзка с майка си. Явно иска да си остане мамино синче и която и жена да е с него няма да е достатъчно добра.
Дейвид и Ани изглеждат сравнително добра двойка.
Отидоха на гости при някаква приятелка да й занесат тоалетна хартия 😂😂 като подарък. Ужасно е, че е имало заплашителни бележки срещу Ани, защото е азиатка.
Не знаех, че Кортни е оставила испанеца и сега е с някакъв немец. Те също вземат тоалетна хартия от приятели 🙄 Съвсем щуро ми се вижда. Но тя никак не е сериозна към германеца. Малко ми е вятърничева, но и той не изглежда много ОК.
Даниел изглежда кошмарно и то не защото е пълна. Не мога да повярвам, че са се сдобрили с Мохамед след като той на говори адски гадни неща за нея. Явно е самотна дама, която се радва на малко мъжко внимание. Може и да не съм права, разбира се.
Андрей и Либи си ходят по нервите в тази карантина. Детенцето им е много сладко 😍. Нямаше нужда да гледаме Андрей как се къпе 🤔🤔 Но въпреки че тя е разглезени, а той се държи като див псевдомачо се обичат.

# 65
  • Швейцария
Четох слухове в американските сайтове, че Джени и Сумит са се оженили, но никъде няма снимки. Мисля, че не е вярно. Други пишат, че тя се връща в Щатите, след като й изтече визата. Някой знае ли нещо?
Британи ми стана много неприятна как се държи в арабска държава. Да седиш и да пиеш в бар с разголено деколте може да стане дори опасно. Приятелката й беше много по-адекватна.
А епизодът за Дарси и Стейси можеше да бъде събран в 10 минути. Разбра се, че Флориан е имал нещо с това момиче, само Стейси още се чуди. Защо ли очакват тези млади момченца, които се чудят как да станат известни, да са им верни...А Том е просто ужас, толкова ми е неприятен и като визия и като поведение.

# 66
Няма официална информация дали Джени и Сумит са се оженили, но сигурно ще стане в последните епизоди от сезона, защото тя каза, че визата й изтича, а от профилите им се вижда, че не са се разделили.
Те имаха много интересен разговор с родителите на Сумит - май още не е даван на български.
Скрит текст:
Двамата казаха на Сумит, че ако е искал бабичка, е можел да доведе някоя на 100 години и че той също ще остарее бързо и ще заприлича на нея, защото живеят заедно.
Добре, че нямаше преводач. Интересно как се е почуствала Джени, ако сега го е изгледала със субтитри по американската телевизия.

# 67
Сега гледам "90 дни: под карантина", дават Хорхе е в затвора, отслабнал с 60 кг, в момента е даже прекалено слаб. Пробвал да звъни на Анфиса, но го е блокирала отвсякъде, видял по интернет, че вече била с друг. Тази меркантилна женица как така ще остане сама, естествено, че веднага си е намерила друг.  Само, че ми се губи защо той е в затвора, какво е направил, някой знае ли?

# 68
  • Sofia
Продавал е медицинска марихуана в щат в който е забранена.
Май Анфиса го беше натопила ...

# 69
Ето я Анфиса

# 70
Не помня дали го е натопила тя - те преди делото му бяха заедно в един от епизодите с интервюта и тя го защитаваше.
Доколкото разбрах, той е карал огромно количество марихуана, не става дума за нещо дребно. Ако не греша, прекара в затвора две години?

Като прибавим Пол, Джефри и дъщерята на Анджела Скоти (не Скайлър - тази, от която искаше яйцеклетка, а другата, която не са давали в предаването), стават 4-ма души, свързани с 90 дни, които са прекарали известно време в затвора.
А иначе има много, които са били арестувани - Лариса, по-голямата част от семейството на Елизабет, Мери (влюбената в Джефри). Рон (комарджията от Южна Африка), Джон (от Англия) и Джихун също спадат в категорията на хора с криминално досие, които са съдени, но не са лежали в затвор.

# 71
  • София
Аз не мисля, че тя го е натопила, той така е изкарвал добри пари, които тя е харчила и ѝ е било добре. То никой не очакваше тя да го чака, не го обича, в затвора и пари няма. Ако не беше влязъл в затвора, щяха да си кретат така. Като се наложи сама да изкарва пари, вече не ѝ трябваше.

Не я харесвам, ама и той какво си мислеше. Тя дори не играеше влюбена, беше доста честна с него. Трябваше да я разкара, а не да се жени за нея.

# 72
  • София
Сега ги гледам Стейси и Дарси под карантина - ужас, стари кифли, голям проблем са им маникюрът, сплъстените екстеншъни и всичко.  Ужасно подпухнали. Колкото повече ги гледам, толкова по стари изглеждат, започват да приличат на... сещате се.

# 73
И аз ги гледам, много са комични с тези нокти и кичури.
Те заедно ли живеят и какъв им е бизнеса?
Моли ми беше интересна с трансформацията на работата и, от сутиени са минали на маски.
Харесаха ми сутиените които показаха.

# 74
  • София
Бизнесът им явно се казва Татко.

Общи условия

Активация на акаунт