НОЕМВРИйчета 2❤2❤ ТЕМА 10

• 30 361
  • 274
  •   1
Отговори
# 210
Еее не, аз се запасих с памперси, че и размер 3 взех да имам, и са точно памперс премиум кеър. Още не съм ги почнала, но май и досега ползвах от тях и не съм забелязала да протичат.

# 211
Аз също тях ползвам, не са ми протича ли досега. Също поръчах 5 кашона 😅 Голяма далавера си беше.

# 212
  • Варна
Странна работа. Освен да не ги слагаме правилно, ама то не е голяма философия, пък и съм сменяла на племенничките стотици пъти... Имам опит уж. Освен дупето му да е нестандартна форма. Joy
Не знам, но нямам търпение да свършат и да купим други.

# 213
Ох, аз пък много се дрязня, че щом бебето заплаче и мъжът ми веднага казва, че е гладна. Еми, денонощно ми хапе зърната. Откачих. Подреса я и ако не заспи ми я връчва. Или цедя или кърмя. 😰  Като не храня с шише не знам колко изсмуква, ама то пък час по час кърмене. 😠 После повръща върху мен. Ясно защо - от преяждане. Всеки памперс, който съм сменила от раждането й до сега е бил наакан. Доказателствж, че яко хапва.

# 214
  • София
Ох, аз пък много се дрязня, че щом бебето заплаче и мъжът ми веднага казва, че е гладна. Еми, денонощно ми хапе зърната. Откачих. Подреса я и ако не заспи ми я връчва. Или цедя или кърмя. 😰  Като не храня с шише не знам колко изсмуква, ама то пък час по час кърмене. 😠 После повръща върху мен. Ясно защо - от преяждане. Всеки памперс, който съм сменила от раждането й до сега е бил наакан. Доказателствж, че яко хапва.
И при нас е така. От снощи в 00:00 обаче кърмя на 3-3.5 часа от старта на последното хранене и нямам нито един насран памперс освен този в 03:00. След това само пико. Направо не знам какво става. До сега, откакто се е родил и понеже кърмя на поискване, 4 от 5 бяха наакани. А поискването почна яко да се сгъстява и да не спи малкия, ако не е със зърно в устата.
Питах преди малко сестрите какво става, къде е акото и те казаха "ами бебето най-накрая си усвоява храната". Тука ме дебнат и не ми дават да кърмя без да са минали 3 часа. До сега ми спа между 00:00 и 08:00 два пъти по 3 часа, и между другите хранения по 1-1.5 часа. Сега между това хранене в момента, което започна и последното от 15:00 обаче не спа, а рева и се дра, и няма утеха. Целият етаж гастроентерология се изредиха да го дондуркат. Страшен ревльо. Дано след това хапване заспи вече.
От сори, че пак се отплеснах със съня. Исках да кажа, че май това с многобройните акота не е май много удачно. Може би пък организъмчетата да и се претоварват от работа... Не знам. Вие как мислите останалите? Thinking

# 215
Егати , мойто бебе е само на кърма и ака на 2-3 дни веднъж . Чак започвам да се притеснявам вече 🙄
Иначе си наддава и напишканите памперси си ги има

# 216
  • София
Мойта малката ака на 2 дни. Голямата - всеки ден. Голямата яде повече Ам, малката - повече кърма. Няма логика, до организъм си е Simple Smile

# 217
  • София
ivanamar, представих си те как тикаш палачинката Simple Smile Милото дете, щяло е да се захрани на бързо и с глутен и с млечни Simple Smile

Иначе и аз се чудя за какво го взимахме това легло вече. Освен да седи повивалника на него, последните дни за друго не сме го ползвали. Някак си изплуват спомени от каката... През деня бебетата спят я в хола, я на спалнята. През нощта около мен.

Лили, и аз се потя. Ужасно много! Събуждам се подгизнала и имам чувството че мириша отвратително. Първата ми работа сутрин е да си взема душ (ако мога). Направо не се трае. И се наливам с вода, и се потя и така... кръговрат.

И моите бебета са страшни дрисли. Доколкото знам това е ок, при кърмените бебета нямало проблем да акат често. Ако имаме 9 кърмения, 4 от тях са с надрискване. Обикновено чакат на чистичко, на сменен памперс, или да хапнат малко и се почва.

# 218
  • София
Да се похваля и тук Flowers Four Leaf Clover

Вчера се роди Деа, 3.500 кг. и 51 см. Gift Heart
Нормално раждане.
Поради ред причини всички очаквахме да е ноемврийче, но момичето с характер се появи точно на термин. Relaxed

# 219
Рейв, честита прекрасна Деа! ❤️❤️🌷

# 220
Честита да е Деа , здрава , щастлива и усмихната да расте ❤
Бързо възстановяване на мама 💐

# 221
Честита Деа!❤️
Лили моите памперси също пропускат! Мислех, че не го слагам правилно, но щом за 1 ден го преоблякох на всяка смяна, им теглих една майна. Добре, че само 1 кашон взехме, точно защото прочетох лоши коментари. Май тези са от Полша, а хубавите били турски.
Ние също къпем малкия заедно, ММ оправя водата аз бебето. Много разговори имахме ама цц. Ние пък сме в ново жилище и още се напасваме с мястото, а сега и с бебето.
Ох, аз пък много се дрязня, че щом бебето заплаче и мъжът ми веднага казва, че е гладна. Еми, денонощно ми хапе зърната. Откачих. Подреса я и ако не заспи ми я връчва.
При нас е същото! 🤦🤦‍♀️

# 222
  • София
Честита Деа Heart !!!
Докато сте на вълна пропускане на памперси въпрос към мъжките майки - пишка нагоре, пишка надолу или накъдето си реши в памперса?
От 2-3 дена откривам напишкани кръгчета на кръста на малкия и се замислих, че изобщо не гледам на къде сочи оръжието. Та има ли значение?

За другото съвсем телеграфно да се оплача с текущия статус и аз - малкия реве, спи само в ръцете ми, зърната болят, не се спи нощем, чакаме по-добрите дни Grinning

# 223
  • София
Нагоре да сочи оръдието.
И като казвате, че бебоците реват и не спят, казвайте и по колко часа, моля. Grinning статистика си водя

# 224
Dangy, не го мисли толкова. Децата са различни, мога да ти дам пример с моите. Единият реве много силно, но бързо се изморява и заспива, а другият може с часове да се дере като магаре. Вчера рева от 8 до 14ч като спираше само докато яде. Днес пак е същото. По-дебелият спа вече три пъти, а малкият чак сега се унесе. Та недей сравнява, всяко дете си е уникално. Ако лекарите смятат, че твоето е физически здраво, не се вкарвай в излишни филми.

Общи условия

Активация на акаунт