На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 33

• 92 394
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
  • Най-красивата страна
Вече има доста магазини с турска стока и тук.Обаче цените са тройни .
Аз Персил за 23-24лв.лв съм купувала и от Кауфланд.
Абе друго си е да се разходиш из Одрин,Чорлу,Лозенград и да си напазаруваш от там...

# 691
Списъкт е в заповедтта от 20.04 - Приложение № 2 към т. 7

https://www.mh.government.bg/media/filer_public/2021/04/29/zabra … _29_04_2021-9.pdf

Извинявам се, но не можах да копирам таблицата директно в поста.
Благодаря Ви! А случайно някой да знае цените как вървят в  Турция за антигенен тест?

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 15:23 от rossi56

# 692
Момичета, в Мигрос има ли Омо за черни дрехи?

# 693
Момичета, в Мигрос има ли Омо за черни дрехи?
Сега проверих на сайта на магазина. Да, има ОМО за черно пране.
https://www.migros.com.tr/arama?q=Omo
https://www.migros.com.tr/omo-siyah-sivi-deterjan-38-yikama-2470-ml-p-1d1ffc5

# 694
Супер! Благодаря. Дано скоро можем да пътуваме нормално.

# 695
Здравейте, в Кърджали къде препоръчвате да седнем в ресторант Босфора или в сладкарница Виена, за да си припомним вкуса на турските десерти? Днес сме в района и ми се иска да се възползваме от възможността? Благодаря предварително!

# 696
Току-що го видях в група за пазаруване в Турция във ФБ:
"Министерството на вътрешните работи  обяви пакет от нови решения:
 _ Нощната забрана продължава от девет вечерта до пет сутринта.  Забраната за почивните дни започва в петък от 21:00 до понеделник в 5 сутринта.
 _ (17 май - 1 юни): Моловете ще работят от 10:00 до 20:00 ч. И ще бъдат затворени през почивните дни.
 _ Ресторантите и кафенетата ще работят (17 май - 1 юни) от 7 до 20 ч. Клиентът може да вземе поръчката си на ръка.  И от 20:00 до 12:00 ч., Само с телефонни заявки.
 (Забранено е да се яде или пие в ресторанта или кафенето)
 - Хората на възраст над 65 години и под 18 години ще продължат да бъдат забранени да използват обществения транспорт до 1 юни."

# 697
  • Стара Загора
Ох, дано вече от юни да поразпуснат.... Не мога да разбера при толкова ограничения и строги мерки, как имат толкова болни? 🙄

# 698
  • Най-красивата страна
А почивният ден в Турция не е ли петък?

# 699
Здравейте, някой да се е обзавеждал с мебели от Одрин? Ако да, може ли повече информация за мебелните къщи в Одрин и линкове към магазините? Юни месец мислим да отскочим да разгледаме, понеже чувам, че имат доста по-добри цени от българските магазини. Благодаря Simple Smile

# 700
Здравейте. Дали за нас, като сме чужди граждани  ще искат HES код в МОЛ Ераста и по другите магазини в Одрин?

# 701
Здравейте. Дали за нас, като сме чужди граждани  ще искат HES код в МОЛ Ераста и по другите магазини в Одрин?
Да, искат.

# 702
  • Пловдив
Здравейте! Искам да попитам следното - ние с мъжът ми сме ваксинирани. Дъщеря ми е на 15 г. Може ли, и при какви условия да пътуваме до Одрин?
Благодаря!

# 703
Здравейте! Искам да попитам следното - ние с мъжът ми сме ваксинирани. Дъщеря ми е на 15 г. Може ли, и при какви условия да пътуваме до Одрин?
Благодаря!
Можете, разбира се. Правите си пср-и и тримата и заминавате.

# 704
  • Бургас
И на връщане един ПСР или бърз антигенен на дъщерята:)

Общи условия

Активация на акаунт