Навици и привички на хората от други националности, които ни се струват странни

• 112 946
  • 1 775
  •   1
Отговори
# 1 680
Иска ми се да чуя за критериите за красота на камила. Толкова е невероятно.
това на МБС жената и детето ли? 😲
Не. Наиф

А, иначе майтапи и куриози да искаш.
Като конкурс за най -красива камила. С награден фонд 50 000 000$. Не съм объркала нито сумата, нито валутата. И избухва скандал, че камилите са със силикон, ботокс....каквито разкрасителни процедури се сетите.
Тогава "много сериозно" питах мъжето, че той имаше повече досег с камили, какъв точно е критерият за красота.

# 1 681
  • София
Аз познавам лично камилата Макс. Simple Smile Запознахме се на плажа в Египет.

# 1 682
Между другото част от думите за камила в арабския, са преминали и в българския - в момента се сещам за махари - магаре. Имаше и други.

# 1 683
  • София
Аз познавам лично камилата Макс. Simple Smile Запознахме се на плажа в Египет.

Не може да отречете, че е хубавец. Simple Smile

# 1 684
И аз се запознах с една в Йордания. Беше накипрена много пъстро. Но името не си каза.Joy

# 1 685
А, иначе майтапи и куриози да искаш.
Като конкурс за най -красива камила. С награден фонд 50 000 000$. Не съм объркала нито сумата, нито валутата. И избухва скандал, че камилите са със силикон, ботокс....каквито разкрасителни процедури се сетите.
За тези конкурси бях гледала разни клипчета в Youtube и също останах изумена. И споменаваха точно същите неща - милионен награден фонд (но те и самите камили струват доста) и опити за измама като им слагат силикон и ботокс. На мен ми е трудно да си го представя и не знам как определят камилската красота.

Ето един репортаж https://www.youtube.com/watch?v=mxwgwD5O6_Q

# 1 686
Да де, ама в елитно училище, където се чака с години и струва много пари, е записан наследникът, където останалите деца сигурно също са от елита, за да си позволят да учат там. Едно е да излезеш на улицата да се здрависаш с "обикновените" веднъж на високосна година, друго е да имаш ежедневен близък контакт с хора от всички класи и народности, каквито е очевидно, че в подобно училище липсват.

В това училище най- вероятно не учат деца само на саудитци. Със сигурност поне една трета, ако не и половината са такива на експати, заминали със семействата си. Все пак, май за British school ставаше въпрос? Така че местните бъдещи първи реално наистина контактуват с "по- нормални" деца, които не са закърмени със златна лъжичка, нищо че впоследствие после са попаднали в тази среда. Отъркват се едно в друго. Simple Smile
А че са скъпи- скъпи са, както и това за невъзвращаемата такса за кандидатстване не е някакво изключение. В повечето училища (частни) в региона това си е стандартна практика.

# 1 687
За, $80К на година, едва ли има експати.
Че то в Швейцария топ ъф дъ топ е на половина

# 1 688
В Саудитска Арабия, както в много от страните в залива, таксата за обучение на децата в училище често се покрива от работодателя (ако не цялата, то се дава определена сума за тази цел). Доста са експатите, да (като експати са не само европейци и американци, а и араби от други държави).

# 1 689
В Саудитска Арабия, както в много от страните в залива, таксата за обучение на децата в училище често се покрива от работодателя (ако не цялата, то се дава определена сума за тази цел). Доста са експатите, да (като експати са не само европейци и американци, а и араби от други държави).
И ти, и Тили сте прави. В училището около 50% са деца на експати. А таксата често се покрива от работодателя .

# 1 690
На мен ми е трудно да си го представя и не знам как определят камилската красота.

"Камилската красота" е възпявана в поезия още от пети век, цели части от оди има с едни такива любовни описания на красавицата - висока, стройна, с дълги мигли, дълъг гръб, мускулести крака...ето едно по-подробно описание, с картинки, на съвременните критерии. Grinning

На нас ни е смешно, но това е огромен бизнес, както и състезанията с камили.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 19:09 от ianajar

# 1 691
# 1 692

Ето една перуанска лами-чка (момче е всъщност). Този е много приятелски настроен, но ако ви гледат изнервено и си дъвчат нещо, имайте едно на ум. Плюят надалеко и точно Simple Smile

# 1 693

Този хубавец е сниман в Перу на свобода (без зуум).
В Англия / Европа братовчед му е в зоопарка, в напълно затворена клетка, опасана с предупреждения, колко опасна птица е. И определено му е студено през цялото време.
Wink

# 1 694
Много сладичко ара😍обаче човките им са страшно яки и бая поразии могат да направят.

Общи условия

Активация на акаунт