Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда - тема 32

• 69 498
  • 868
  •   1
Отговори
# 90
Дано другите лекари не са се заразили

# 91
Ох, то всички ще го минат за съжаление, те са в контакт постоянно, просто е въпрос на време. Мисля и д-р Богданова го изкара наскоро. Направо не ми се мисли и моята лекарка- д-р Атанасова ако се разболее, то е ясно че ще ме поеме друг лекар, но ще ми е много по- притеснено..

# 92
  • София
Д-р Велева също беше болна.

Миналата седмица бях на преглед. Всички лекари и акушерки бяха с маски. От бременните, с които чаках само една си носеше правилно маската.

# 93
Ох, то всички ще го минат за съжаление, те са в контакт постоянно, просто е въпрос на време. Мисля и д-р Богданова го изкара наскоро. Направо не ми се мисли и моята лекарка- д-р Атанасова ако се разболее, то е ясно че ще ме поеме друг лекар, но ще ми е много по- притеснено..
Сериозно ли? Оня ден бях при Богданова, днес й писах, че имам чат пат задух, но съм чела, че е норнално защото плодът притиска диафрагмата, гадене-това мисля, че в от киселини и лека температура, около 37( аз при стрес вдигам, а през последните 10дни много стрес ми се събра). Аз й го писах с цел да видим да пуснем някои изследвания за бебето, в 30та седмица съм и тя ми отговаря: хайде да пуснеш един писиар тест. Обоняние имам и не ми е зле, не съм отпаднала ...

# 94
Тя Богданова до колкото знам аз е била болна още преди месец, така че от тогава е минало мнооого време. Д- р Велева миналата седмица към вторник- сряда беше на работа, явно и тя вече е добре.
Аз миналия понеделник бях към 10 часа .. нямаше лекари, пациенти- никой. Само аз и 2-3 жени чакахме за Атанасова. Някой спомена, че са под карантина. Днес мъжа ми ходи да ми вземе болничния и каза, че е имало супер много хора, което за щастие значи че явно повечето лекари са здрави Simple Smile

# 95
Всички прегледи са вече на 5 етаж.
Д-р Нашар е с Ковид, днес ми казаха. Към пожеланието да сте здрави добавям и лекарите ви да са здрави. Ужасни времена... Sad

Аз бях при Евтимова, но тя още си е на 2. ет, но тя не е от отделението сигурно затова.

# 96
А д-р Велева кога е била болна? Бях при нея на 3.12, преди това ли е била болна или сега е болна?
Ужас направо, явно цялото отделение ще го изкарат Sad

# 97
Преди това е била болна Велева. Как няма да го изкарат, като има и пациенти с вирус и т.н. Освен това има родилки с вирус. Никой не е застрахован. На едно от ходенията ми на преглед се оказа, че до мен е седяло момиче с + тест и това го чувам вече като тръгвам да излизам от кабинета.... Няма как, всеки ще го мине. Кой със симптоми, кой без....

# 98
  • София
А д-р Велева кога е била болна? Бях при нея на 3.12, преди това ли е била болна или сега е болна?
Ужас направо, явно цялото отделение ще го изкарат Sad

Точно се беше върнала.

# 99
Аз в друга болница преди месец и нещо бях на преглед към 17.30 следобед и на другия ден на лекаря му излезе поЗитивен пср за Ковид. Не, че ми звъннаха от болницата да ме предупредят, от друго място разбрах, мен само ми звъннаха да ми отменят слвдващия час, без да ми дават обяснения защо. Незнам дали го изкарах, нямах симптоми, а си бяхме в близък контакт с доктора и той беше без маска.

# 100
Пазете се колкото можете момичета. Въпреки, че не се предава на плода, ако на мама не и е добре и на бебо няма как да му е добре.
Аз дори и по време на секциото си бях с маска. Постоянно и по коридорите. Само в стаята си я махах.
Това е най-малкото, което може да направим и не само заради нас. Тези лекари душите си берат вече.

# 101
Атанасова все още ли преглежда в понеделник?

# 102
# 103
За мен пък е безумно да те оперират и да си с маска. Това е отворена коремна операция, те имат досег до кръвта ти и течностите в тялото ти... ако ще се заразят, ще се заразят така или иначе. Както и при гинекологичния преглед. Не казвам, че съм експерт, но ми се струва логично да е много по-лесно да се заразиш така, отколкото примерно, че си без маска. За мен след като си лекар, значи трябва да осъзнаваш ежедневните рискове. Няма как.

# 104
Все още ли трябва ПСР за планов прием? На мен Колева ми каза, че правят антигенен тест при прием, което ме изненада.

Общи условия

Активация на акаунт