ДЕКЕМВРИ идва вече - всеки ден ще има новина за поне едно човече ! {тема 11/2020}

• 29 177
  • 793
  •   1
Отговори
# 465
Дали....
Аз не бих се ваксинирала .
Това е друг въпрос.
Дали - да, дори да не се ваксинират всички.
Ваксината е изходът от световната пандемия.

# 466
Лори, браво на теб. Блокът ти изглежда супер.
Галатея радвам се , че скоро ще ставаш мама.
Рейв с това 4см разкритие вероятно е родила,  ама тя не обича да пише, когато е в болница.
Изгубен хайде раждай.....то не бе зеле, баня, прозорци, туршия......ква е тази твоя шийка?

# 467
Да така е Хепи, най- накрая ще се поуспокоят като си ги продадат....и някакъв % от населението си ги сложи.....и уж да намалее тази заболеваемост и смъртност.
Незнам вече какво да мисля. Имаме болни около нас, имаме починали познати от Ковид, но пак не мога да приема да се ваксинирам ....

Но определено към пролетта би трябвало всичко да се успокои.

Скруби, незнам. Тоз стрелец ми разказва играта отсега. Прави си каквото си иска. Одеве и танц разучих. Йерусалема.  Имам запис да му покажа като порасне какво ме е карал да правя. Хаххаха
Абе вече в понеделник  ще говоря с доктора да ме вкарва да раждам.

Последна редакция: пт, 04 дек 2020, 23:22 от изгубен

# 468
  • София
В никакъв случай няма да се ваксинираме с ММ. За създаването и тестването на ваксина са нужни поне няколко години...

# 469
  • София
Момичета, да се отчета и аз.

Днес, в 18.35 ч. се роди Деа.
3,500 кг., 51 см. Revolving Hearts
Естествено раждане за 3 ч.
Това е положението, никакви методи за по-ранна поява не сработиха. Детето си чакаше термина.

# 470
Честита да е Деа! Много здраве и бързо възстановяване на мама!

Чакаме подробности Grinning

# 471
Момичета, днес в 21.15 се роди Йоан - 4,040 кг., 52 см. - истински дебеланчо. 💙

С Царева сме съквартирантки, правилно се е ориентирала още преди да се запознаем. Ех, колко хубаво нещо е нашата форумна общност. ❤️

При мен нещата тръгнаха с идеята за нормално раждане, но поради редица обстоятелства, преминахме към секцио. Засега се чувствам ок, като изключим вледеняващия студ, който изпитвам. Но пък да видя и докосна това мъниче, което обгрижвам 9 месеца в утробата си... е просто невероятно! 💙

Рейв, честита принцеса! Да е жива и здрава, много щастлива и обгрижвана. ❤️❤️❤️ Бързо възстановяване!

# 472
  • Варна
Честита Деа! Да е много здрава и щастлива! Бързо възстановяване Рейв!
Чакам да разкажеш как мина, че аз още съм си 4 см.

Редактирам се. Ето, че и Силвето родила! Да ти е много здрав и щастлив юнак. Много се радвам за вас 🥰

# 473
Жив и здрав да е Йоан! Бързо възстановяване на мама. То голямо момче!

# 474
Ехееее, какви прекрасни навини.
Честита да е Деа! Браво на нея на термин. Да е здрава и все така точна Wink Чакаме разкази....
Честито и на Силвия, да е здрав Йоанчо!
Бързо възстановяване  на мамите. Днес много се отчетохме. Бравоооо.
Разказвайте.....като имате време.

Тъкмо чета из фейса че има бейби бум.хахахха

# 475
Хеее, как ме зарадвахте! Честити бебоци, точно си мислех, че и двете раждате 🥰 Искам и аз вечеее.. Как се чувствате, къде раждахте.. Ох развълнувах се!  rave страхотно име сте избрали!

# 476
Тъкмо си легнахме и на шега казах, чакай да видя да не е родила още някоя и то ...
Честита Деа и честит Йоан , да са много,  много здрави и да имат много късмет.

# 477
Честити бебчета, нека бъдат живи, здрави и благословени. А мамите бързо възстановяване! ❤️
А ние с бебе Ивайла можем да почерпим с много наакани памперси. 😁

# 478
Честити да са Деа и Йоан! Много здрави и щастливи да са! Рейв, Силвия, бързо възстановяване и много да се гушкате с бебчовците!

# 479
  • Sofia
Момичета, да се отчета и аз.

Днес, в 18.35 ч. се роди Деа.
3,500 кг., 51 см. Revolving Hearts
Естествено раждане за 3 ч.
Това е положението, никакви методи за по-ранна поява не сработиха. Детето си чакаше термина.
Честита Деа! Бъдете живи и здрави 💗

Общи условия

Активация на акаунт