Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от проблемите, които майките обсъждат във форума?
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от проблемите, които майките обсъждат във форума?
-
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени майките във форума?
-
Какви са преживяванията на жените след цезарово сечение?
утре съм на тонове и преглед за разкритие. 💯 Процента не ми е паднала още тапата
Този път дори и не усещах дърпането и притискането, предния път усещах. Бебчето изплаква много скоро след началото на операцията. След това те зашиват и те местят в реанимация. Продължи около половин час. В реанимация имах торба с пясък на корема за да помогне контрахирането на матката, със същата цел ме наляха и с пет банки окситоцин. Тези контракции в следващите няколко часа са неприятни, но са просто като много болезнрн цикъл. Вечерта ме раздвижиха леко, на другата сутрин съвсем. Вторият ден е най критичен и болезнен, но аз бях супер. С малко обезболяващи до 4 тия ден бях като нова, дори кървенето почти ми спря. На 6-ти ден ми махнаха конците. Днес ми е 12-ти ден и почти нищо ми няма вече. Направо не мога да повярвам колко бързо върви възстановяването сега. С първото раждане ме боля поне месец и едва се прибрах в нас на изписването. Много е индивидуално наистина. Няма нищо кой знае колко страшно, минава и се забравя. Просто този път доктора ми беше много силна емоционална подкрепа през цялото време и това оказа голямо значение за цялото преживяване.