Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР - тема 17

• 48 829
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
някой от репродуктивните ли ти го каза?

Не, д-р Еленчев. Отидох при него специално, за да провери дали имам още полип след процедурите в Щерев. Понеже е онколог, освен гинеколог и тука някъде ми го препоръчаха в темата на Надежда, защото е добър диагностик. Останах доста изненадана след тези думи. Но наистина ме накараха да се почувтвам стара. Sad

# 256
  • София
хич не го отразявай.
добре че не е и от израждащите и проследяващите, че там има доста бременни над 40.

# 257
хич не го отразявай.
добре че не е и от израждащите и проследяващите, че там има доста бременни над 40.

Да, щеше да е още по-брутално. Все пак клиниката е с АРТ насоченост.

# 258
Кукумицина, не му се връзвай на Еленчев.И аз съм ходила при него, добър специалист е в неговата област, но той като цяло има не добро отношение към арт сектора май.Хаха да се чудиш защо работи в Надежда.Друго светило в онкогинелогията ме накара да се чувствам стара на 28 миналата година.Такива глупости ми наговори от сорта за кога съм мислила да отлагам забременяването без да ме познава и да знае какъв ми е случая, че направо ме втрещи.🙄Въпреки това пак ще ходя при него защото е много добър в работата си, просто този път ако посмее да ми почва същата реч, ще го попаря от далеч, че аман от неадекватно поведение.
Имаше един лаф, че освен висше образование е хубаво да имаш поне средно съобразяване и минимум начално възпитание!

# 259
  • Пловдив
Че да го беше изразил особеното мнение, дето си го запазил за себе си, поне да знаем защо е неетично. Wink

# 260
Хич не им се връзвайте на куците мнения на някои доктори, не било етично да раждаш на 40?? А тези, които на 20 забременяват след запой и си оставят децата в домове или абортират...Аз родих на 38 след много перипетии, сега на 41 се надявам на още едно детенце. За малко оптимизъм моя позната роди на 40 близнаци и то естестествено забременяване. Днес е Водици, помолете се над мълчана вода.
Гуш на всички!

# 261
Аз на 41, съм за бабуване направо 😂
Репродуктивните, обаче смятат че имам своя шанс - дори повече от мен, щото аз хич не вярвам вече, и работят с мен.

# 262
Не знам, момичета! Аз имам само един опит, през май миналата година, не стигнах дори до трансфер. После някаква стимулация с хапчета - резултат никакъв. (То да не се повтарям, че да не ставам банална за тези, които са ме чели тогава.) Мъжа ми ме навива на още един опит в началото на тази година, но аз нямам никаква вяра. А и тия стимулации, освен че не водят до качествени яйцеклетки, ми и вредят - образувам полипи, кисти. Нещо организмът ми не реагира добре на такива масирани хормонални намеси... Не съм доволна и от лекарите, на които попадам, заради отношението най-вече.

Кукумицина, не му се връзвай на Еленчев.И аз съм ходила при него, добър специалист е в неговата област, но той като цяло има не добро отношение към арт сектора май.Хаха да се чудиш защо работи в Надежда.Друго светило в онкогинелогията ме накара да се чувствам стара на 28 миналата година.Такива глупости ми наговори от сорта за кога съм мислила да отлагам забременяването без да ме познава и да знае какъв ми е случая, че направо ме втрещи.🙄Въпреки това пак ще ходя при него защото е много добър в работата си, просто този път ако посмее да ми почва същата реч, ще го попаря от далеч, че аман от неадекватно поведение.
Имаше един лаф, че освен висше образование е хубаво да имаш поне средно съобразяване и минимум начално възпитание!

Така е, основното е какъв специалист е. Като цяло съм свикнала със странностите на лекарите. Включително на това, че не обичат да им задават въпроси. Поне ми каза, че полипът е изчезнал и съм здрава. (Интересно, защото знам, че полип не изчезва сам. А може би тези от стимулация - може. Не знам.) Също така ми каза, че НЕ знаел какво е това ИКСИ и, че не разбирал от тези неща. И кому е нужно да се прави на интересен?!

# 263
Момичета,чакам цикъл след прием на регулон,заради киста 50 мм и (придобита от кансалиран опит с елонва) та да ви попитам:
1.кога ви е идвало след изпиване на регулона и махала ли се е кистата ви(ако сте го пили,заради нашичието й де)?
2. Нещо позагубих доверие на новата си лекарка и ще трябва повечко да контролирам май нещата,та при нов евентуален старт не е ли задължително да ми пусне хормони преди да прецени с какво и колко да ме стимулира?
Решила съм да си искам гоналче и после менопурче 🤨въпреки,че от елонвата 2019 г направихме бластоцисти и забременях(макар и с тризомия).водим се с мъжки фактор,но вече и с възрастов при мен (41).
А даже ми минава през главата и да се връщам в надежда при Перси...,но със заповедта ще е трудно май 🤨много се обърках и побърках вече..

# 264
  • София
Изобщо не ги слушайте тези като Еленчев. Хирурзите са си касапи.

Девилче, противозачатъчните действат малко като блокаж и успокоение на я. А лятото като ги пих, не бяха регулон, а по-силни  фсх падна на 4, иначе е около 10, а е2 беше 12 на 2ри ден, което никога и на младини не ми се е случвало. Започнах стимулация с клостил и менопур 300 и извадиха една я. Други просто не пораснаха. Я така бяха заспали, че не мръднаха. На следващия месец имаше 6 я с фемара и минимални инжекции.

На всеки действат различно противозачатъчните. Чела съм тук за жени, на които им вдигат фсх...

# 265
  • София
Три пъти съм пила регулон и винаги ми е идвал цикъла на седмия ден след като съм свършила хапчетата, при мен изчиства кистите.
Аз чакам някой да се сети да се обади от клиниката да ми каже кога ще ми е контролния преглед след операцията, уж ме записаха в Списъка, бяха казали, че на 15 ден трябвало да има контрола, то стана 20 дена.
Притеснено ми е понеже разреза на пъпа не зараства, има някакъв секрет, а сутринта като го почиствах текна и малко кръв Cry

# 266
Kupu, не можеш ли ти да им се обадиш направо, не ги чакай, щом ти е притеснено! Регулон не съм пила, но от други противозачатъчни ми е идвало виначи точно на деня. Дано всичко е наред! Стискам ти палци!

# 267
Devilche, пила съм 2 пъти регулон, по памет 3-4 дни след приключването му ми е идвал цикъл. За кистите, при мен не действа. Аз имах преди години киста, с примолут нор я мъчиха, нищо. 2019 пак същото, регулон, фемостон /който аз русата пих наобратно/ и от 1 киста станаха две, заради неправилния прием на фемостон. Направи си сам Simple Smile)) Та и двата пъти с пункция ги махнаха в крайна сметка. Стискам палци да ти изчисти кистата. Едно момиче от моята клиника се беше изчистило от киста като твоята с регулон и една билкова тинктура, за 2 месеца. Първо намаля на 3,6 см и вторият месец я нямаше. И тя е с предходна киста и лапаро за махането и.

# 268
Мерси много,момичета!днес ми е 3ти ден след спирането на регулона и нямам симптоми,но до 7ми ден има доста време. Тъкмо още време да помисля какво да правя с клиниката...
Купу, мила, обаждай се на пожар и отивай направо,щом не зараства раната...мажеш/пръскаш ли с цикатридина? Аз след махането на конците контролен чааааак след 1 месец имах,но не помня да ми е текло кръв до тогава 🤨 звънкай в манипулационната даже.

# 269
  • София
Не, не пръскам с Цикатридина, момичетата от темата за лапароскопия казаха със спирт или реванол, аз имам Браунол и с него мажа, но гледам да е веднъж дневно, даже и спрях от няколко дни да го мокря, че съвсем се разкисва.
Аз и да звънна, час няма да ми дадат моментално, знаете как е при Стаменов, ще изчакам един-два дена и ако положението е същото ще отида в хирургичния кабинет.
Днеска гледам да си държа цял ден пъпа разтворен, направо ми изтръпна ръката Blush, иначе се слепва и явно се спарва, така сякаш по бива положението.
Девилче, не можеш ли сама да си пуснеш хормони в началото и да и ги покажеш на докторката, пък дето се вика и ти можеш да прецениш по стойностите какво е положението.

Общи условия

Активация на акаунт