Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР - тема 17

• 47 987
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
Мили дами, с АМХ 0.8 на 4ти ден има ли смисъл да почвам стимулация? Ставам на 41 утре, с тубарен фактор и 1 инвитро с успех, дете на 2г5м. Другите хормони са в норма, но амх ме притеснява...

# 61
Според мен има. Какво съветва доктора?

# 62
Мили дами, с АМХ 0.8 на 4ти ден има ли смисъл да почвам стимулация? Ставам на 41 утре, с тубарен фактор и 1 инвитро с успех, дете на 2г5м. Другите хормони са в норма, но амх ме притеснява...
Има, разбира се! Май над 0.6 можеше да се кандидатства и финансиране по фонда за ин витро на спонтанен цикъл.

# 63
Аз имам 2 слаби стимулации с АМХ 0.5 и резултат 2 и 3 Я, успешно оплодени и Е стигнали до стадий бластоцист. Вече качеството какво е, е друг въпрос Thinking

# 64
Според мен има. Какво съветва доктора?
чакам за консултация и ще разбера, ако може ще кандидатствам за фонда...

# 65
Здравейте, някой правил ли е изследване на Антифосфолипидни антитела преди ЗЕТ? Какви изследвания сте правили преди ЗЕТ, изключая стандартните назначавани от док. и тези по закон?

# 66
За фонда АМХ трябва да бъде поне 1, моето е 0.8, изписа ми лекарства за увеличаване, дано има ефект, ще меря АМХ пак януари...

# 67
За фонда АМХ трябва да бъде поне 1, моето е 0.8, изписа ми лекарства за увеличаване, дано има ефект, ще меря АМХ пак януари...

Аз знам, че за фонда АМХ трябва да е 0.5

# 68
  • София
Подкрепям. 0.5 е амх минимум за фонд. Успех.

# 69

Да, но на спонтанен цикъл, което лекарката каза че е безмислено...целта е да увелича амх до 1 с овабуст, дано се получат нещата до януари. Дано Коледа ни донесе чудеса!

# 70
  • София
Не е вярно. За кандидатстване по фонд за стимулация или ец все е 0.5 минимума. Вдигане на амх не ти служи за нищо, освен за фонд. Амх не е критерий за качество на я.

# 71
Не е вярно. За кандидатстване по фонд за стимулация или ец все е 0.5 минимума. Вдигане на амх не ти служи за нищо, освен за фонд. Амх не е критерий за качество на я.
И така да е, смятам да следвам съветите на лекаря ми, ясно че не е за качеството, но малко лекарства преди стимулацията надали ще навредят. Ако не стигна до фонда, ще го финансираме сами..Преди 3 години не помня дали АМХ се изискваше за фонд, но тогава бях по-млада.

# 72
И така да е, смятам да следвам съветите на лекаря ми, ясно че не е за качеството, но малко лекарства преди стимулацията надали ще навредят. Ако не стигна до фонда, ще го финансираме сами..Преди 3 години не помня дали АМХ се изискваше за фонд, но тогава бях по-млада.
Естествено, че няма да навредат. Не ти пречи да си пуснеш документи за фонда и да си пиеш лекарствата няколко месеца преди да започнеш процедура.

# 73

Да, но на спонтанен цикъл, което лекарката каза че е безмислено...целта е да увелича амх до 1 с овабуст, дано се получат нещата до януари. Дано Коледа ни донесе чудеса!
Точно за спонтанен цикъл е необходимо да е между 0.5 и 1.0 но не повече от 1.0. Вън от спонтанния цикъл за да кандидатстваш пред ЦАР е необходимо АМХ да е над 0.5.

# 74

Май имате стара информация, промениха го и вече е 0,5 АМХ. Аз кандидатствах с 0,5 и ме одобриха лятото Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт