Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР - тема 17

• 48 766
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Аз при 13 антрални слушах колко зле са ми яйчниците и то под 40г. Така, че от нашите лекари всичко можеш да чуеш.

# 631
  • София
Vtri, пуснете сдай тест. Доктор Кацаров препоръчват при МФ.

Успех!

# 632
Kupu, уви така е при д-р Стаменов. Част от пациентките се прехвърлят на Тихомирова и Чапанова. И аз ги мъдрих този цикъл, реших да пропусна прегледа на 2ри ден и да отида направо на 8ми с идеята да не ме прехвърлят, обаче като се обадих и ми казаха, че имало вероятност в този ден да преглежда д-р Тихомирова. Казах, че мога и на 6ти ден да отида, но тогава 100% щяла да е Тихомирова. И си останах за 8ми ден, при който може да ме прегледа. Дано поне не ме пратят в Мола, защото аз живея на 10 минути с кола от болницата.

# 633
  • София
ако имате избор избирайте Чапанова. много по-наясно е и рядко си позволява тя да решава нещо.

# 634
  • София
Аз харесвам Тихомирова. Дори си мислех да помоля да ме прехвърли при нея съвсем. Но ме е срам да не ми се обиди док.

Двете ми най-успешни пункции минаха през нея: на първата ми назначи тригера само, на втората тя ми я направи.

# 635
  • София
няколко месеца наред не успяваше да види 15-16мм фоликули и ми обясняваше че на 41-42г е нормално да няма.
дано се е научила да вижда вече.

# 636
  • София
На мен ми се наложи преди 1г. да съм на преглед на 2-ри ден при нея, тогава бях на 43. От вратата ми погледна ЕГН-то и ме попита за какво съм, аз и отговорих да види какви Ф имам, а тя иронично подигравателно ми отговори: Хъммм ако има въобще какво да гледам, аз я погледнах и много се ядосах и отговорих: Вашата ребота е да ме прегледате щом съм тук явно имам.
Прегледа ме с голямо недоволство  видя, че имам 3 Ф и каза, ааа то имало и смени веднага тона, стана мила и добра.

# 637
Аз съм при д-р Тихомирова и я харесвам. На 43 бях на първи преглед и възрастта ми не се коментира, освен на тема, че искме да повишим шансовете предвид възрастта. Мисля, че много от впечатленията са ви от преди години.
Иначе kupu, в твоята ситуация и аз бих искала да ме види моят доктор.

# 638
  • София
Поговорих си с биолозите в Надежда, прегледаха информацията от предишните ни опити. Казаха, че винаги е имало достатъчно хубави сперматозоиди за ИКСИ (въпреки че тези 6-7% от ембриодокладите не били по Крюгер, а някакви не толкова стриктни критерии) и досега не са имали забележки нито към сперматозоидите, нито към яйцеклетките (освен при стимулирания ми опит миналото лято, когато много рано ми скочи ЛХ и яйцеклетките бяха зле). Останалото (като стъпки за подобрение на резултата) да коментираме с д-р Персенска (което разбира се няма да се случи, защото тя не коментира друго освен възрастта ми и никаквия ни шанс).
Записахме час при д-р Кацаров, вторичен преглед при доц. Андреева и мислим да направим още една по-разширена спермограма преди да вземем решение дали следващият опит да е в Щерев или в Мемориал.
Благодаря на всички за съветите - малко се бях ошашкала като видях резултата от спермограмата с този 1% нормална морфология, но явно не е толкова зле положението. Simple Smile
Успех на всички!

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 18:59 от vtri

# 639
  • София
Много тъпо ми е стана, реално плановете уж бяха да ми лекува лигавицата докато чакам, а сега като ми я измери и се окаже, че е зле какво ще последва, едва ли тя може да реши за ПРП или друго, незнам ще видя утре..
Да не говорим, че и аз живея на 10 мин с кола до клиниката и сега трябва да се бутам с народа в мола.

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 17:00 от kupu

# 640
Хич не са ни от години впечатленията. BlushНазначи ми пункция при ЛХ 47. Я познайте какъв беше резултата. Хайде, да не вземам предвид парите дадени за ПКК, Цетротид, Хориомон и т.н., но ми отиде на кино 1 от пункциите по фонда. Яд ме е, че не отказах пункцията, но не знам как се гледа на такъв отказ от страна на пациентката. При идентични хормони 2 месеца по-късно д-р Стаменов ме канселира.

# 641
Mir, +123, оплодиха се две. На трети ден ми казаах, че са с лишо качество, на 5 ден ми се обадиха, че са не са се развили повече и приключих. Не знам какво да правя, на преглед съм следващата седмица. Благодаря за съчувствието 🙏🏻

# 642
  • София
Може би е и въпрос на доза лични симпатии. Аз се чувствам по-свободно при Тихомирова. И въпроси да задавам, и отговори да получавам. С док съм всеки път малко като на държавен изпит.

И само да споделя: с мен док се държи много мило, въпреки колко съм куку, цитирам какви статии съм прочела, само назначавам лекарства и дори съм плакала.

Сестра ми се беше записала с връзки при него на преглед преди години, с ходатайство от негова роднина. От прегледа излезе смазана и трепереща, а мъж й направо беше разреван, пък той не е от ревливите по принцип, за разлика от мен. Не искат и да чуят за него повече. И те не са единствените, з а които съм чувала, че са получили да го нарека рязко отношение.

# 643
Може би е и въпрос на доза лични симпатии. Аз се чувствам по-свободно при Тихомирова. И въпроси да задавам, и отговори да получавам. С док съм всеки път малко като на държавен изпит.

И само да споделя: с мен док се държи много мило, въпреки колко съм куку, цитирам какви статии съм прочела, само назначавам лекарства и дори съм плакала.

Сестра ми се беше записала с връзки при него на преглед преди години, с ходатайство от негова роднина. От прегледа излезе смазана и трепереща, а мъж й направо беше разреван, пък той не е от ревливите по принцип, за разлика от мен. Не искат и да чуят за него повече. И те не са единствените, з а които съм чувала, че са получили да го нарека рязко отношение.

Мели, за док. Стаменов ли става въпрос, че е имало разревани от неговото отношение?
Може би е бил в кофти настроение, преуморен или прекалено стресиран.
С мен винаги се е държал супер, само дето не говори много, иначе понякога си тананика или нещо се бъзикаме Simple Smile
Единствено на първия ми преглед при него, като се местех от Персенска беше доста намръщен и резервиран, едва ли не ми се скара, защо искам да се местя от нея. А принципно аз и доста мои познати са били разревавани от нея, заради грубото й отношение и според мен той ги знае тези неща...

# 644
  • София
Да, Ния, за него. Всеки си има моменти и симпатии. Така си мисля.

Общи условия

Активация на акаунт