Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР - тема 17

• 48 756
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Kupu - наборче, тук не си единствената на тези години, много жени сме и всички се борим до край преминавайки през какво ли не с огромен натрупан опит. Не губи кураж в точния момент нещата ще се случат, щом все още имаме цикъл и правим Ф, не сме за изхвърляне.
Лигавицата ти ще се оправи, с Трисеквенса на 8-ми дин 5мм. е добре, но да не забравяме, че си след прясна манипулация направена добре. Трябва само малко време да зарастне и всичко ще се подреди.
Аз когато пих Трисеквенса на 8-ми ден имах 8мм. лигавица, но не съм била след манипулация.
Гледай позитивно и в най-неочаквания момент нещата ще се получат Gift Heart

# 661
  • София
Благодаря ти pepita5, там е работата, че проблема с лигавицата не е заради операцията, а от преди това, предполагам, че и абразиото "помогна" за това.
Аз отдавна преминах на ДЯ и дето се вика лигавицата ми е само дерта, лошото е, че от толкова пиене на хормони сякаш тя вече не реагира адекватно.
Седя и се гледам в огледалото, започнала съм да се сбабичосвам, бузите ми са тръгнали да увисват, днеска накупих сто мазила и маски, взех да се замислям за някакви разкрасителни корекции, а хич не ги разбирам, ще трябва да се поинтересувам, викам си егати аз се каня  бебе да имам трябва да направя нещо за да не изглеждам като баба му Anguished

# 662
  • София
Като забременеш ще ти се изпъне кожата и ще се подмладиш по естествен начин без процедури Kissing Heart

# 663
Кремкарамел, разбирам те, не се надбягвай с времето, обаче.
 Ако е писано ще стане и без надраскване.
Това е божа работа и късмет.
И аз се чудех, как забременяват на ЕЦ с една я., как им се получават нещата от 1-2 опита, е, спрях. Късмет е всичко. Не се отчайвай, не му е било времето.
Благодаря haidi,права си знам,но вчера бях наистина като попарена.Толкова приготовления,толкова очаквания..Трудно ми беше да се примиря с фактите,а и никога до сега не съм имала проблем.Но явно Господ(или Вселената,кой в каквото вярва)се опитва да ми даде урок по търпение.Joy

Kupu,изобщо не си и помисляй за отказване.След като четох за най-възрастните пациентки в CHR,които са родили живи и здрави бебета на 48г.(след ivf),осъзнах че лимитът е само в главите ни,до там до където ние го поставим.

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 22:51 от kremkaramel78

# 664
  • София
Като забременеш ще ти се изпъне кожата и ще се подмладиш по естествен начин без процедури Kissing Heart
А дано, дето се вика с един изтрел два заека, хем бебе, хем лифтинг Joy
Кремкарамел, за сега не съм тръгнала да се отказвам, но все си мисля, че всъщност е хубаво човек да си постави някаква граница.
Дано следващия месец успеете да направите стимулацията, не може ли и този месец да се направи надраскване или не е добре в два последователни цикъла.

# 665
Не, Kupu,не може лигавицата да се наранява отново.Тя процедурата има някакъв ефект в продължение на 3 месеца,но най-силен е 1вия месец,после намалява значително.Примирих се, каквото има да става,ще стане.

# 666
Ani8314, благодаря Flowers Hibiscus Моята логика е същата, но нали херпеса е вирус и затова се тормозя сега Thinking и ми е любопитно мнението на докторите какво е.
Най-добре го обсъдете с лекаря. Правила ли сте вирусологична биопсия на ендометриума? Тези вируси не са съвсем за подценяване. Имат своето влияние и върху бременността. Може би е добре да не избързвате, но лекарят знае със сигурност. Само трябва да му обърнете внимание за това.

# 667
  • Пловдив
Момичета, ще питам в тази тема, защото всички имаме голям опит, за съжаление, с инвитро опитите Pensive
В момента съм в подготовка за ЗЕТ с Естрофем, а евентуалната дата на трансфера е на 17.02. Тази сутрин се събудих с херпес на устната и естествено се притесних дали ще попречи или да отложа за другия месец. Може и да мине за тези 6-7 дни, но как да съм сигурна дали ще е безопасно за ембрионите. Хич не ми се иска да отлагам,чудя се дали да питам  утре на прегледа /с маска док. няма да го види/, но ако се е случвало на някой, какво е мнението на докторите ви Weary
хахаха....е ти сериозно ли?
Веднъж прекаран , остава в организма и избива при отслабване на имунната система, при притеснения и стрес. В момента нсичко при теб е от притеснение. Не го мисли, няма връзка с ембритата Wink Мисля само , че херпес зостер....този който е по гениталите и по тялото е проблем?

Последна редакция: нд, 14 фев 2021, 11:17 от casablanka

# 668
Момичета, как ви се струват тези хормони за 8ми ден от МЦ и 1 фоликул 13.5 мм. Това ЛХ каквото и да правя, каквото и да пия, няма озаптяване. Лигавицата беше вече като за пред овулация. Не знам защо овулирам на такива малки фоликули и въобще може ли да излезе читав ембрион от такъв. Не че не съм вадила досега от малки фоликули, но не съм правила трансфер на такъв и въобще не знам би ли имал потенциал. Confused

# 669
Мисля, че Естрадиолът е ок, за лх ще ти включат цетротид.  Аз съм вадила Я при размери над 16мм, естрадиол колкото твоя и при лх във висините. Др въпрос е какво беше качеството, но и трансфер съм правила. Човек трябва да използва всяка възможност. Успех!

# 670
Здравейте! От две години и аз съм с ИЯР, направих два стимулирани опита през 2018г., после почти година правихме опити да извадим читава яйцеклетка с лека стимулация или без, но нищо не се получи. Сега съм в програма за ДЯ. Kupu, дали мога да ти пиша на лични за малко информация, за да не спамя темата тук?

# 671
  • София
Боби на ме последния път при високо ЛХ и маки по размери Ф ми пуснаха и прогестерон за за видят дали ще овулирам и ми казаха ако е около 1-ца канселират, но моя излезна 0,56 и ми казаха, че няма да се спукат до пункция.

При мен се беше покачило поради късния ден на 14-ти ден ЛХ-28,74 назначиха ми пункцията за 17-ти ден.
Ееее вярно е изчаках до 17-ти ден и 15 мин преди пункцията овулирах, господ знае колко е било скочило ЛХ-то.
Дали излизат читави Я мога да ти отговоря след 5 дни, като пусна ЧХГ.

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 11:51 от pepita5

# 672
Не ми пуснаха прогестерон. Може би и аз не се изразих правилно. Не че лигавицата ми беше като за пред овулация, но не беше и тънка. Това накара д-р Чапанова да поиска хормони. Явно по лигавицата видя, че наближава момента на овулация, а и аз си казах че ЛХ-то ми скача много. Погледна и в системата и видя, че сме правили пункции на 13-14 мм. фоликули. Иначе съм правила пункция и при ЛХ 26. За качеството уж всеки път и яйцеклетка и сперматозоид изглеждат добре, но не стигаха до 5ти ден.
Но и аз съм на мнение, че не бива да се изпуска шанс. Особено след като от юни миналата година не можех и до пункция да стигна. Викат ме пак към 14 ч. Явно този път ще пробваме да извадим, дано има нещо зряло в този фоликул.

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 11:59 от *Bobby*

# 673
  • София
Успех Боби, моето лично мнение е, че ще извадите читава Я, не са ти чак толкова лоши показателите Flowers Four Leaf Clover

# 674
  • София
Стискаме палци, Боби Flowers Four Leaf Clover И аз утре съм на 10ти ден от цикъла да видим какво ше правим.

Общи условия

Активация на акаунт