Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР - тема 17

• 48 718
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Мда. И аз в отбора на борещите се за първо детенце. Мъката, че може никога да не чуеш думата "мамо" и да гушнеш своя рожбичка е неописуема. Отдавна съм се примирила с факта, че всички около мен имат деца, не им завиждам. По-скоро изпадам в моменти на самосъжаление с какво съм заслужила или по-скаро защо не заслужавам да си имам детенце и трябва да минавам през този ад. Но чувствата, които изпитвате са напълно разбираеми.

Иначе след 1 година тотална каша в организма ми днес успях да извадя яйцеклетка от онова 13.5 мм фоликулче. Док каза, че явно трябва да ги вадим от малки фоликули. Каза, че е хубаво яйчицето. Сега ще се моля да се оплоди и да стигне до 3ти ден. Стиснете по 1 палче. Благодаря. Heart Blush

# 691
Боби, от мен (поради липса на повече) имаш две стиснати палчета.

Много ми се иска да започнат да се пишат хубави новини в тази тема Sad. Ако има някоя от нас може да се похвали с нещо, моля да сподели и да ни повдигне духа Hands Pray поне мъничко

# 692
Боби,силно стиснати палчета за това яйчице и нека стане малкото и здраво човече,което ще ти каже така чаканото и мечтано “мамо” ♥🍀🙏🏼

# 693
  • София
Боби, и от мен палчета Flowers Four Leaf Clover
Девилче, ти реши ли какво ще правите?

# 694
Боби, и от мен палчета Flowers Four Leaf Clover
Девилче, ти реши ли какво ще правите?
Циндилче,съжалявам за фоликулчето ти,но и при мен така се получи веднъж и ми направиха инсе и имах БХ така,че действайте с тм днес задължително 🍀и дай Боже пък това да е късметчето ви 🙏🏼
Още не съм се свързала с турските клиники,но съм се ориентирала към Аждъбадем Маслак най-вече,но и Мемориал не изключвам, и ми се иска на пролет да действам. Много тежка стимулация беше последната и жестоко главоболие последните 10 дни,та не можах да мисля и чета повече. Поне амх ми е 1,3 и все още имам надежда,че ще имам свое здраво бебче и аз.
За бг-явно нещо с ембриологията ни не е ок и мъжкия фактор е проблем. Но ще помисля дали да не се видя пак с Перси въпреки,че ме прати да правя опити вкъщи. За Стаменов не мога да намеря стабилна връзка,а при Цветков бях преди и едва ли сега ще му е до мен (доста е горделив). Лутам се много.

# 695
Аз съм с 7 стимулации и 0 деца, но не мисля, че на хората, които се борят за второ дете им е по-леко.

# 696
  • София
все е тежко.
ама като сдобила се с дете на 8 трансфер и последвали още 6 мисля, че много по-тежко се преживява като нямаш дете.
особено като годините минават.

# 697
  • София
Мисля, че сме я обсъждали тази тема, всеки има своята си истина, но честно казано погледнато от моята камбанария, където 10 г от живота ми са преминали в клиниката и все още нямам дете, ако бях успяла нямаше и да помисля за второ и да преживявам всичко това отново.
Знаете ли как си мечтая да имаме едно човече и да престане животът ни да се върти около прегледи, цикли и всякакви такива щуротии, да пътуваме на различни интересни места,  да напусна тъпата ми работа, на която стоя защото имам възможност да отсъствам, когато се наложи, да отида с бебето на гости на мама в провинцията и да изкарам цяло лято там ... и ей такива ми ти прости нещица Nature Full Moon With Face

# 698
И аз не знам дали бих имала сили за второ. То сега вече не ми останаха... Макар, че с времето според мен позабравяш за ада и си готов да пробваш отново. На никой не му е лесно в тази борба. Независимо има или няма. Единствено ми се струва, че когато вече имаш 1 детенце по-лесно може да сложиш все пак някакъв лимит. Може и да не съм права, де. Да не ви казвам колко лимити съм си поставяла досега и винаги ги прекрачвам и си казвам: хайде още малко и спирам. И все не спирам. Blush
Има много жени, които вече имат голямо дете от предишен брак, срещат нов мъж в живота си и искат да го дарят с дете. Е как да се откажат така лесно... Simple Smile
Благодаря за палчетата. Hug

# 699
  • София
и лимит и край не се слага лесно.
аз няколко пъти слагах край и все записвах нови часове, да видим все пак нещо не може ли да направим.
вече наистина приключих, но си стои едно чувство на безсилие, гняв и тъга.
винаги съм искала три деца, ама няма.

# 700
Здравейте,
С надежда, че ще допринеса за +++резултат, се записвам в темичката за да повдигна духа ви и като за начало вероятно това ще ви е достатъчно за да постигна някакъв добър резултат:blush:

На 49 г. и бременна  в 6г.с с второ дете с помощта на ДЯ при първи опит на 2, 5 дневни бластоцита при ЕТ на 18.01.2021...

Е не ви пожелавам, в опитите си да достигате възрастта ми, както и да се получи бременност с ДЯ, но в нашия случай с ММ нямахме друг вариант ...

Мисля, че всяка една от вас ще извърви до мечтата си с успех, днес съм аз утре вие:four_leaf_clover:

# 701
  • София
Явно всеки има различна нагласа, имам две приятелки, които се сдобиха с първа рожба с голям зор, след N на брой процедури инвитро, в крайна сметка успяха, не са се напъвали за второ, но им останаха по два замразени ембриона, решиха да направят след 3-4 години трансфер, едната даже нямаше особено желание да влиза пак във филма, но пък не вървеше и да ги унищожат, та на майтап взе, че стана работата, та си имат и второ детенце от същото "котило" Joy

Latyka страхотна новина, успех до финала! Flowers Four Leaf Clover
Ако не те притеснява, би ли споделила къде направи опита.

# 702
Разбира се,че всяка една от нас,която е тръгнала по този път заслужава своята сладка победа,независимо кое подред бебче ще й е,но когато се бориш за 1во и то с цената на здравето си(сдобих се с аритмия и пия хапчета за бабички, хипертония,паник атаки,дископатия,увредена матка от кюретаж,миоми и хиляди хормонални неразбории) и вече всеки доктор те гледа съжалително,то започваш да губиш смисъл за живот. Ако имах дете едва ли щях да се чувствам така....

# 703
И аз винаги съм искала 3, но сега и за 1 се моля. Имам 2 колежки на работа с по 3 дечица. Едната  с 3 момченца, а другата с момченце и 2 момиченца. Много им се радвам. А ММ като се запознахме викаше, че иска само 1 дете. А сега е готов и 3 да гледа. Grinning
Latyka, тихичко честито. Успех до финал и да повлечеш крак тук в темата. Hug

# 704
Здравейте,
С надежда, че ще допринеса за +++резултат, се записвам в темичката за да повдигна духа ви и като за начало вероятно това ще ви е достатъчно за да постигна някакъв добър резултат:blush:

На 49 г. и бременна  в 6г.с с второ дете с помощта на ДЯ при първи опит на 2, 5 дневни бластоцита при ЕТ на 18.01.2021...

Е не ви пожелавам, в опитите си да достигате възрастта ми, както и да се получи бременност с ДЯ, но в нашия случай с ММ нямахме друг вариант ...

Мисля, че всяка една от вас ще извърви до мечтата си с успех, днес съм аз утре вие:four_leaf_clover:

Честито, това е чудесна новина! Дано всичко е наред до края. Може ли да споделите в коя клиника успяхте и при кой доктор? Дадоха ли ви инфо за донорката на колко години е?

Общи условия

Активация на акаунт