Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 4)

• 70 641
  • 773
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Ох, тамън по мой вкус са и трите! Обаче зимата не нося ризо-рокли, че съм зиморничава. Ако стане +15, става.

# 511
Тя втората си е направо рокля-риза. Всички са дневни и неангажиращи. Втората става и за лятна почивка в комбинация със сандали, .... такива някакви "нужди".
Те офисните нямат много приложение напоследък. Официалните - още по-малко.
Роки, за ризите имам жилетка с ревер и джобове - малко под коляно. Обличам ги под нея и отгоре палто.
Та, от втората и третата - коя даси поръчам се чудя .... много са сходни, за да взема и двете.

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 22:10 от Light Beam

# 512
И трите рокли ми харесват.

# 513
  • София
Аз имам като втората и съм я носила пролет-есен с рокерия и кубинки.

# 514
Аз пък имам подобна на третата, също есента носих с яке и кубинки. Simple Smile

# 515
# 516
  • Mediterraneo
По въпроса с материите- купувам само памучни дрехи. Акрил и полиестер избягвам категорично( освен ако не са в състава на горна дреха, разбира се). Вискоза имам някои рокли, но са ми ад за носене и не ги обличам почти. Сега, бански ясно, че няма как да е памук, но от чорапите до суитчърите, всичко гледам да е памучно.

# 517
Третата е страхотна. Марко Поло, нали?

# 518
  • София
Многото цепки на втората рокля са капризни и не ми харесват.

# 519
Значи, да знаете, че вие сте виновни Joy Поръчах си и трите. От типа, който нося с години са, защото са лесно приложими в ежедневието. А и вариации в теглото от няколко килограма носят безпроблемно. За първата съм сигурна, че е моя размер, защото я имам в друг цвят. Стои ми като свободен пуловер малко над коляното. Надявам се само 2 и 3 да не са ми големи и да се налага да връщам, че няма 32 и поръчах 34.
Цепките на втората не са проблем. Според мен изглеждат добре с ботуш до коляно през зимата - черна кожа, както и на сандали в лятна вечер. При мен тази цепка би трябвало да дойде от коляното надолу.
Цъкнах и този базов панталон, че точно този тип все са ми кът:
Понеже не съм 175, при мен би трябвало да стига до глезена Joy
След седмица ще докладвам резултатите.

Третата е страхотна. Марко Поло, нали?
Да, втората, третата и панталона са техни.

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 21:26 от Light Beam

# 520
Здравейте, момичета. Нямам 40, но ви следя темата от скоро. Като заговорихте за материи се чудя кой от първите два шала да си поръчам? Ще ми се на живо да ги видя, но не знам кога ще стане това.
Вие кой бихте избрали, не искам да е някакъв гаден на допир /може и никакъв.../
1. https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0921829002.html
2. https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0780418013.html
3. https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0922130001.html]

Третия най ми трябва, но пък кво да го правя толкова голям, че и квадратен?! 140/140...

# 521
Имам такъв, макар и не на H&M
На мен ми е сууупер приятен на допир. Ама аз мнооого обичам мекички неща.
Обаче на моя му падат много мъхчета. Минах го с четка, но още не съм го слагала след нея.
Като го купувах, продавачът ме предупреди за което. И обърна внимание, че са 2 вида - едните са по-набити и не пускат така мъхчета. Този изглежда от по-набитите.

# 522
Light Beam, да са ти честити! И трите са чудесни, първата е с прекрасен цвят. Ще ти отиват.

Линк към микроскопичната снимка която пуснах, не знам защо така излезе.

https://www.elleblogs.com/2014/08/30-outfits-in-bag-boyfriend-jeans-wrap.html

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 22:53 от Dez

# 523
  • София
Всички шалове на НМ са супер. Избирай по цвят.
Аз си заръчах клин и дълга риза от Зара. И една пола. Ще показвам, като дойдат.

# 524
Благодаря Ви, поръчах и трите шала + още 2 неща. Все пак ако нещо не харесвам ще връщам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт