Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 4)

• 70 204
  • 773
  •   1
Отговори
# 540
Аз определено купувам под 12 дрехи годишно.  Определено съвременната мода позволява да се носи всичко.
Признавам си, че изхвърлям само тениски, дънки, пижами, плажни рокли и панталони.
Интересно ми е по колко дрехи на месец купувате? Не говоря за бельо и спортни дрехи.
От началото на декември съм купила: 1 боти, 1 кецове, 3 тениски, 1 пуловер, 1 дънки, 1 пола, 2 рокли,  2 спортни комплекта,  1 колан, 1 комплект колие с обици и 2 чифта бански.

# 541
  • София
Аз определено купувам под 12 дрехи годишно.  Определено съвременната мода позволява да се носи всичко.
Признавам си, че изхвърлям само тениски, дънки, пижами, плажни рокли и панталони.
Интересно ми е по колко дрехи на месец купувате? Не говоря за бельо и спортни дрехи.
От началото на декември съм купила: 1 боти, 1 кецове, 3 тениски, 1 пуловер, 1 дънки, 1 пола, 2 рокли,  2 спортни комплекта,  1 колан, 1 комплект колие с обици и 2 чифта бански.
И това всеки месец ли?

# 542
Arwen Amarantha, поздравления за дисциплината.
Аз си признавам, че много трудно се разделям с дрехи и др. Може би защото рядко пазарувам нещо което е "последен писък на модата" и ако не е  повредено продължавам да си го нося . Наскоро разглеждах стари снимки и с изненада установих, че продължавам да си нося едни много светло бежови дънки (прав модел) и кожено яке,  с които съм водила сина ми на училище още в начален етап. Вече е студент Simple Smile. Обаче трябва да променя нещо, защото гардеробите прогресивно отесняват...
Само с тениски и  друг трикотаж нямам такъв проблем.

# 543
И това всеки месец ли?
Не. Това съм преценила, че е необходимо за допълване на гардероба ми. Част от старите дрехи изпращам за рециклиране. Много често купувам бели тениски, тъй като колкото и старателно да се грижа за тях, бързо се захабяват.

# 544
  • В полите на Пирин планина
Имам палто, което още нося и носих през бременността ми с малкия син ( а той скоро ще стане на 13 години... Simple Smile ). Хвърлям само неща, които не стават за носене, а иначе имам дрехи на много години. Купувам по 1-2 неща на месец, максимум. Понякога и по-малко.
Днес получих един летен панталон, защото имам същия, но друг цвят и е много намален сега, а ми харесва.
Обичам дрехи, които не се мачкат и имат еластан - по-комфортни ми са. Само бельото ми е памук.

# 545
  • София
И това всеки месец ли?
Не. Това съм преценила, че е необходимо за допълване на гардероба ми. Част от старите дрехи изпращам за рециклиране. Много често купувам бели тениски, тъй като колкото и старателно да се грижа за тях, бързо се захабяват.
Е аз казах, че тениски, пижами, дънки не броя. Те са си консуматив. И аз не мога да опазя бели тениските.

# 546
Трудно се разделям с дрехите и аз, но преди месец подарих/прехвърлих две палта и едни боти на майка ми.

Отчет за този сезон, тоест зимният :
4 чифта боти, 2 палта, дънки - 2 броя. Рокли - 2, ризи - 2, пуловери - 4. Бельото и чорапи не ги броя. Направо скромно съм го карала;)
Лошото е, че намаленията започнаха и много трудно се удържам да не поръчвам.

# 547
  • София
Аз от миналия февруари не съм купила нищо, освен пижами и дрехи за вкъщи. Излъгах, един пуловер/рокля.

# 548
В боклука нищо не хвърлям, след като преди няколко години ми се наложи да събирам разпилените си, изхвърлени във варела дрехи по целия тротоар...някой клошар беше минал, извадил, разхвърлял и заминал. От тогава негодното за носене изпращам за рециклиране.

# 549
  • пустинята Гоби
И аз от януари миналата година не бях си купували нищо, с изключение на 5-6 чифта обувки, от които имах спешна нужда Rolling Eyes . Сега си купих 3-4 неща, да не ходя гола все пак.

# 550
Декември съм си купила две жилетки и две блузи. Сега за януари още нищо.
Но през ноември положението беше много изтървано. Wink

# 551
  • В полите на Пирин планина
Декември си купих едно палто, два панталона, два пуловера и едни боти.
За този месец не планирам никакви дрехи повече.

# 552
За последната една година, освен едно зимно яке не съм си купувала нищо!

# 553
  • Виена
Аз си купувам щедро и весело, особено като се прибера в София и наобиколя любимите магазини, следя колекциите на Кенсол и Ваяна и вземам, каквото ми харесва, следя Халхубер и Пик и Клопенбург, знам марките и моделите, които ми стоят и си купувам с кеф. За декември с всички подаръци имам една рокля ризървд, една ваяна, една с оливър и една халхубер, една Дафне и една Стела Белчева, също една бизнес сива от С унд А, общо 7. Един панталон, две ризи, едно ново яке, две поли от меше, две други поли от Дафне трикотажни, боти и обувки нови, една черна чанта с оливър, една жилетка, пуловерче, блуза от трико официална... Може и да пропускам нещо. В крайна сметка е важно собственото удовлетворение и покупките да са направени след кото са платени всички сметки, осигурено е всичко необходимо за вкъщи, за детето, за родителите и модните прищевки не са за сметка на някой важен спестен разход.

# 554
  • София
Въобще не мога да се впиша в 12 дрехи годишно. Само декември 3 чифта дънки, две рокли, една туника, палто, две жилетки. Със сигурност забравям нещо.

Общи условия

Активация на акаунт