Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 4)

• 70 181
  • 773
  •   1
Отговори
# 585
Общо взето моят стил не се различава от 19 годишното ми Аз много много.
Харесвам елегантния стил и нося спортно елегантни неща по тривиални задачи като шопинг и разходка.

# 586
  • Mediterraneo
И моят твърде не се различава. Просто дънките и пуловерите ми са по- прибрани и полите по- дълги Simple Smile

# 587
Ааа, основните предпочитания не вярвам някоя от нас да е променила на 180 градуса. Поне аз също не съм. Но, леки модификации има с годините.

# 588
  • София
И аз съм си същия Джекил и Хайд - или томбой ашлак или с роклите и полите.

# 589
Ааа, основните предпочитания не вярвам някоя от нас да е променила на 180 градуса. Поне аз също не съм. Но, леки модификации има с годините.
Всъщност, аз съм на 180 градуса винаги🙆‍♀️.
Като бях ученичка до около 20 годишна исках да съм по-изтупана(да ме пита някой защо).Около 30-тата реших, че трябва да съм по-младежки облечена, а не като лелка😂😂😂, та отидох на спортна мода.Преди ,около 2 години(на 41) реших, че трябва да си тежа на мястото и ...почнаха да ме 'лелкосват' колегите, та...сега искам хем да съм изтънчена, хем модерна, хем с някой готин акцент, който малко хора биха имали...абе...трудна работа.
Но, много се радвам, че тук има дами, които се престрашават да качват аутфитите си, поне на мен помагате🤗.

# 590
  • София
Между другото, и аз на 20 се носех по-официално, после - като Sabrina the teenage witch. Сега - хем гледам да не е много младежко, хем да не е много лелско.

# 591
Моето включване в темата беше точно заради акцента възраст. Мисля, че съм от най-възрастните тук, но още в първият си пост исках да избягам от нея. Не защото не приемам годините си и не защото не съм съгласна, че е нормално стила и вкуса ни да се променят. Но и абсолютното рамкиране лично на мен изобщо не ми харесва. Даже мога да сложа ластична пола от битака и да ида на плаж с нея. За мен по-скоро е въпрос на стил да подбираш дрехите си според повода и мястото, а не толкова до възраст. А също и според визия. Много интересна информация има в темата относно цветовете за определния тип, материите които избираме, в офиса, у дома, когато сме на събитие или просто се забавляваме. И всичко това се учи точно с възрастта. Порасваме, ангажиментите ни се променят, как ще организираме времето си, гардероба си, покупките си. На 20 мислим по един начин на 40+ по друг. Всеки избира своето в споделеното от момичетата. Дори и да не се включвам често, ви чета с интерес. Даже се радвам, че се говори за коси, парфюми, козметика. Моят стил може да е абсолютно неприемлив за някои, друг ще се познае в мен. И точно затова темата е разнолика и интересна. Аз както ще видите се обличам и като лелка (каквато съм) и като ученичка. Най-важно ми е да се чувствам добре в собствената си кожа. И това също се учи с възрастта. Simple Smile
Скрит текст:

# 592
И аз съм си същия Джекил и Хайд - или томбой ашлак или с роклите и полите.

Хаха, познах се в това!
Цялата аз- Джекил и Хайд, или цигуларката хулиганка.
Имах официални дрехи аз, носех тези на майка ми като ученичка, а аз съм по-дребна. Като студентка вече имах лично мой костюм сако-панталон за оркестъра/оркестрината, рокли за други изяви. Строг дрес код си има, няма как.

# 593
  • София
И аз, и аз! Носех на майка ми, после си купих син костюм на леко райе за първата ми работа в офис. А иначе и аз мъчех струнен инструмент едно време.

# 594
Мен лично майка ми и лелите ми винаги ми са/е била пример за всичко, което искам да бъда.

Винаги с прическа, грим, поддържан маникюр, бижута, изгладени елегантни дрехи от шивач, обувки и чанта в тон с колан и фишу, изисканост, правилен говор и дикция, държание на дама, превъзходна домакиня с изряден дом и 3 степенно меню, стремеж, амбиция, кариера, естетика и финес.

Най- любимата ми дреха е костюма, във всякакви вариации. С пола, панталон или с права рокля под сакото. И сега и като 19 годишна обожавам ризи с пола и сако или с жилетка, за по ежедневен стил.

И на бала си бях купила сако с пола и друга права рокля със сако комплекти, които носех години след това.

# 595
MagniM-yayy🤩👏👏👏.
А, иначе, за тово което казваш-възрастта, според мен не трябва да я забравяме.В усилията си да останат вечно млади някои жени се обличат...смешно.Мисля си, че и аз се страхувах да обличам някои дрехи, за да не изглеждам като лелка, но...съчетани подходящо, всъщност стоят много добре.Колежката ми, с 12 години по-малка от мен си промени стила на обличане, след като видя как се нося аз, почна да носи подобни неща, защото стояло много добре😁😁. И, тук ми помага много информацията, която Агента поства🤗.
Yummy Mommy, съществуват ли такива хора😯😯, много искам така, но...пусто време, умора...все си намирам оправдания.Как са успявали?

# 596
  • София
Магни, само един съвет, ако позволиш. Помисли и за други съчетания с розово, освен черно. Пробвай сиво, например. Или дънково. Или даже бежово.

# 597

Yummy Mommy, съществуват ли такива хора😯😯, много искам така, но...пусто време, умора...все си намирам оправдания.Как са успявали?

С паркиране на детето при баби от бебешка възраст месеци наред. Stuck Out Tongue
Не си гледат децата. Убийте ме сега с камъни, но е вярно.

Не конкретно майката na Yummy Mommy,  разбира се, решавам за спорта, че тя е изключение.

# 598
MagniM-yayy🤩👏👏👏.
А, иначе, за тово което казваш-възрастта, според мен не трябва да я забравяме.В усилията си да останат вечно млади някои жени се обличат...смешно.Мисля си, че и аз се страхувах да обличам някои дрехи, за да не изглеждам като лелка, но...съчетани подходящо, всъщност стоят много добре
А да, най-лесно е да се изложиш. На всякаква възраст. Но не е болка за умиране. Аз приветствам всякакви експерименти, стига да водят до подходящ завършек. Т.е избор. Всъщност исках да кажа, че има много добре облечени лелки и това не бива да е етикет. Както и няма лошо да не се вторачваме във възрастта. Аз ужасно харесвам елегантно облечени жени, костюми, поли под коляното. Но себе си не успях да "видя" в този стил. И не защото не ми стоят добре. Не съм в кожата си.

Rockstar идеята за сиво ми хареса. Ето аз например много трудно излизам от цветовата си рамка.

# 599
MagniM-yayy🤩👏👏👏.
А, иначе, за тово което казваш-възрастта, според мен не трябва да я забравяме.В усилията си да останат вечно млади някои жени се обличат...смешно.
Като си млад обаче всичко ти отива, и грешките дето правиш ти отиват. На 40+ жената вече си е изградила стил, знае кое, как и с какво, натрупала е някакъв гардероб. От опит знае за кое си заслужава да плати повече и друго може да остави без внимание, и с кой тренд точно да се освежи.

Общи условия

Активация на акаунт