majceto е НОЕМВРИйско майче, а през май очаква второ зайче

• 10 567
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
мименце, мисля че няма да е удобно такова колело за зимата, по добре изчакай другата пролет
аз мисля да купим люлка на нур за рд, а от баща ми палатка-къщичка, може и басейн с топки, зимата ще прекарваме повече време в къщи и трябва да имаме  занимавки

# 151
мименце, Ади има такова колело, до вчера я бутахме и се чувстваше много добре. Обаче не става за студено време, много лесно се настива, не става за дълги разстояния (поне на тази възраст), няма дъждобран.  Но пък ако във вас имате място къде да бутате колелото - зимата ще е супер. Ние така ще правим - имаме 2 големи празни коридора и са перфектни за триколката  Flutter

# 152
  • София-там нейде в западната част
ДУ мамита и бебчовци  Hug
от вчера официално си имаме християнче  Grinning като цяло Емата се държа прилично като изключим моментите на плач когато попа я взимаше в себе си и когато й отряза косица - така се разплака и изобщо не му даваше да я пипа ,само щом той се обръщаше към нея Емата мигом се извърташе в другата посока ... като прибавим и това че като запазвах час за кръщенето тя не спеше сутрин а на морето си обърна режима и започна да става по-рано и следователно да спи сутрин това че не одобри ритуяа0лите около кръщенето си беше съвсем в реда на нещата .... като привършихве веднага заспа
и аз се замислям за подарък на Емата че първата годинка си дойде - Ади днес навършва 11 м.   bouquet ние имаме същата триколка - розова и с голям успех я ползваме от близо 2 месеца но зяа зима наистина няма да става ... мисля единя от подаръците да е от тези коли дето се сяда отгоре имат и кормило и се бутат с крака

# 153
ДУ и от мен  Flutter
деситка, честита мома християнка !!!  bouquet Снимки ще има ли? И мерси за това, че забеляза, че Ади днес става на 11 месеца  Simple Smile Лелее, само месец остава .... Пък като си представя миналата година по това време какво коремче имах  Joy

# 154
ново прпеброяване за срещата 01.10.2006 - неделя час ? да речем 16.30 ч. Южен парк

деситка,геригърл,ружа,моан,майчето,юка,котето,мименце?,елена-ч,есприт

доминика благодаря  Grinning

# 155
Привет и от нас.
Скоро не сме се включвали, но имахме много работи на главата.
Правихме ремонт, имахме гости от Германия и такива   работи.
Иначе сме добре. За срещата ни пишете и нас.
Лек и хубав ден.

# 156
  • София
Здравейте!

Снощи с тити бяхме на общофорумската среща. Тити дойде с Деян, направо от път, вече е в София, но до сряда няма да има нет. Срещата беше голяма, шумна и весела. Следващия път може да пробвате LaughingИнтересно е да видиш хора, които си чел насам-натам из форума.
Имаше много бг-мамми, известен брой дечица и няколко бг-татковци, вкл. и Приятно ми е, Мавриков Simple Smile

честито християнче на деситка!!!

# 157
  • Sofia
  деситка,честито християнче:-)) bishop

# 158
не е ли малко късно 16:30? имам предвид, че слънцето сега бързо се скрива и става студено. а докато се съберем всички, ще стане 17:30 поне  newsm78

# 159
ново прпеброяване за срещата 01.10.2006 - неделя час... да речем 16.30 ч.?   Южен парк

деситка,геригърл,ружа,моан,майчето,юка,котето,мименце?,елена-ч,есприт,точева

юка просто такоами хрумна че по това време повечето деца не спят ... но като се замисля вече си е септември и може би наистина се е малко късно .... казвайте де ЧАС за срещата

Последна редакция: нд, 24 сеп 2006, 20:22 от desytka

# 160
  • София
За час предлагам 2 часа, защото тогава повечето деца са обядвали и са в добро разположение на духа.

# 161
# 162
Хора искам да ви кажа че едно време не можех да изчитам какво става тук,а сега няма живо пиле да се разпише.Преди все обсъжсахме нещо,кой се изакъл,кой бил със запек,кой казал 'баба',кой се обърнал и т.н..А сега няма за какво да си говорим... Cry
Затова има отчетни само до навършване на 2 год на децата и после майките спират да пишат.

# 163
как 2:00. нали повечето спят тогава следобеден сън.  newsm78 абе то е ясно, че няма да се угоди на всички. от двата варианта предпочитам 16:30. казвайте и вие. пък ако не ни е удобно, ще мине и без нас.

# 164
  • Карлово
Включвам се и аз, най-накрая се завърнахме от Първомай и обиколка до Пловдив и с. Стрелци. Снимки има малко, ще кача утре. Прегледах набързо темата
Добре дошла на новата мама!
Честито християнче на Деситка!
Мартина вече ходи! Смело и безотговорно крачи насам-натам. И никакъв страх няма това дете от падане.
Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт