Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 6...

• 32 393
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
Много преиграва тази Темелкова, изглежда нелепо. Борис пък само се търкаля по тревата - съседи няма ли, някой да го скастри 😆 и пистолет извади чак 😆

# 181
Калин отдавна прекали и като резултат започнах да симпатизирам на Ива, а на него - не.
Борис пък страшно започна да пропада и също не ми харесва накъде върви.
 Лора как пък не показа някакво чувство за вина, или гузна съвест, или нещо да я зачовърка...

# 182
Калин отдавна прекали и като резултат започнах да симпатизирам на Ива, а на него - не.
Борис пък страшно започна да пропада и също не ми харесва накъде върви.
 Лора как пък не показа някакво чувство за вина, или гузна съвест, или нещо да я зачовърка...
Ми, тя просто е спокойна и щастлива. За пръв път от 15 години...
П.С. Аз съм Team Drago Wink Simple Smile

# 183
Калин от любимец ми стана много противен. Да се маха Ива от него веднага. Абсурд да остават заедно.

# 184
Ей така се живее и 100 години без никакви кахъри! Хрупа краставици Лора и забрави какви ги натвори, колко човека страдат , че е женена за другия брат, че Драго е наркобос...Тя е в друга вселена.

# 185
Сигурна бях, че сега Борис ще се включи в играта на руснака. Смениха си ролите и изобщо животите с брат му.

# 186
Ха-ха-ха Joy

# 187
Седефчо от Левски Г 😂

А Борето трябва да черпи, че се отърва от Лора.
Дори вече ми иска и детето да беше на Драго и да си хрупат краставички спокойно.

# 188
  • Другата България
Казвах ви аз, че няма по-голямо дъно от Лора, и че тя никога и никъде няма да замине....

# 189
Приядоха ми се краставички! Имам едни дребнички, хрупкави... ммм, тъкмо ще ми стане по-розов живота.

# 190
Пусни си и филм,нов! 😂
Ужасна Лора! Добре й го каза Калин.
Велин еее ...думи нямам.
Интересно какво ще става с Драго.

# 191
Искам Лора и Драго да се целуват и да правят любов. Да, знам, че е тъпо, но...
Калин няма работа да ходи при Лора и да и казва каквото и да било. Тя не трябваше да го пуска.
Мая и Вики трябваше да се обадят на Драго, че Велин ги бие.

# 192
Аз пък си го харесвам още Калин. И се радвам, че отиде при Лора поне някой да ѝ каже в очите каква е..
Велин да го пребиеш малко ще му е.

# 193
  • На морето!
Калин мисля е пътник, сигурно ще изгърми покрай Борис.
Залагам, че Драго също ще го убият и Борис ще заеме неговото място. Ако, обаче мислят за втори сезон, ще го оставят жив и ще убият Лора. Поне аз така бих приключила, даже щях да направя престрелка, в която двамата братя се стрелят и накрая установяват, че е убита само Лора, без да знаят кой я е улучил.

# 194
  • Другата България
Калин мисля е пътник, сигурно ще изгърми покрай Борис.
Залагам, че Драго също ще го убият и Борис ще заеме неговото място. Ако, обаче мислят за втори сезон, ще го оставят жив и ще убият Лора. Поне аз така бих приключила, даже щях да направя престрелка, в която двамата братя се стрелят и накрая установяват, че е убита само Лора, без да знаят кой я е улучил.
Joy

Общи условия

Активация на акаунт