Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 6...

• 32 484
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
Е, нали уж на безстрашна се направи Вики. Затова се обади. Да каже на Драго къде да я търси. Затова и му каза - можеш да довършиш започнатото от Велин.

# 271
  • София
Драго има нещо човешко в себе си, но то е много странно. Забъркал се е с опасни и грешни хора, за за излезе от затвора и сега убива заради това. Няма как да излезеш чист от такива хора.
Калин прекалява с гадното си държание. Много унижава Ива и това си личи от килиметри. Симо не е идиот. Да се разделят и всеки да си гледа живота. Той я обича и трудно преживява това.
Радвам се, че Вики и Мая се отърваха от Велин. Той си заслужава боя сега. А, Вики е типичет тийн и ще и уври главата.
Мъчно ми е за Борис. Затъва в лайната заради его и предателство също ката Драго една време. И въпреки всичко вярвам, че те двамата се обичат въпреки всичко.

# 272
Вики според мен искаше да приключи с Драго. Знае, че го е предала и според нея той няма да я остави, Затова един вид да свърши всичко.
Даването на хонорара на Борис в заведението беше много недомислено.  Винаги има възможност за компромати.  Не може на Борис да не му работи чувството за самосъхранение.  Затъва все повече.
Много тежки моменти и за Снежа. Отхвърлена и от двамата си сина. От пиедестала падна в прахта.

# 273
  • На морето!
Толкова хубаво тръгна филмът, защо така го провлачиха сега?! Тази серия беше пълна боза.

# 274
  • София
Забравиха за лаптопа на Боксьора, за Гаврилов, за Лина, не изкараха пред Лора връзката на Драго с Ива/професионална и лична/
Сценаристите не довършиха тези линии.
Така и не разбрах Лора всъщност кой брат иска. Заради сценарият ли, заради актрисата ли.....
Калин прекали вече. Ива сгреши, но това не означава, че трябва да се държи с нея по този начин.......в повече ми идва поведението му. Добре че си запази работата Ива. Да се разделят и който от къде е.
Борис се води от болката в момента, но все си мисля, че има шанс за него. Лора ако поговори с него може и да се разберат. Естествено и тук само раздяла виждам.

За втори сезон предлагам двамата братя срещу украинеца.

# 275
Аз мислех, че Снежа ще направи някоя глупост, дано не.Смятам също, че Борис тези пари няма да ги използва в смисъл не за лична изгода. Поне така си мисля, че разсъждава полицай, това са "мръсни" пари, нали срещу това се борят по принцип(некорумпираните) ... или го надценявам Thinking

# 276
Колкото и да не ми се вярваше, добрите ще станат лоши и обратното...за съжаление....

# 277
  • София
Според мен Лора не обича Драго. Приятно й е да е обичана, обгрижвана, но тя обича Борис или го е обичала.
А Борис доказва тезата на Ницше, че не трябва дълго да се вглеждаш в бездната, защото тя ще те погълне...
😢

# 278
Дали щегеъмнат руснака според вас?

# 279
Сега изгледах епизода. Чудно ми е Драго как мисли да се измъкне,като разберат за измамата? Ще замине,но това не гарантира,че ще приключи.
Но ми се искаше да намери Велин и да го ступа. Много мило ми стана как иска да защити Вики,без дори да му е истинска сестра.
Лора хич няма идея с кой иска,какво иска... Ходи да подрежда?! От къде на къде?
Жал ми е за Снежа. Виновна е,но... 😣
Калин наистина прекалява. Или я гони,или продължават.
В петък ли свършва?
Вив,да ти купувам ли риза за ника? 😄

# 280
На мен ми харесаха думите на Драго- Намери му друг баща и ще стане като мене.

# 281
Anyyyone, каква ризка направо рокля Joy
И на мен ми харесаха тези думи, много на място. Изобщо диалозите си ги бива понякога, казват се житейски истини.

# 282
  • Пловдив
Разговора м/у Симката и Вики беше пак измишльотина ...чухте ли, че се уговаряха да се видят направо на 15 септември Smile А вънка Снежа с палтото...
И Лора докато чистеше на Борис вън валеше...в следващия кадър слънце грее.

# 283
  • София
Времето е променливо 😉😂

# 284
  • Mediterraneo
Явно и тук сценаристите пишат на смени и всеки дърпа своята си сюжетна линия. един живее през септември, на друг събитията му са през ноември, много линии остават недовършени и се надяват зрителят да не забележи пропуските. Не обичам като ме правят на балама!

Общи условия

Активация на акаунт