Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 6...

• 32 479
  • 733
  •   1
Отговори
# 345
Хим не е лош Борето, малко да се изтупа от прахта и ще светне като нов. 😁

Само рускиня може да го отупа Борето и ще му светне. Такой красвчик да се валя безпризорен на тая оскъдица - нет, нет.

Сега виждам много се стараят да разсипят образа на Драго. Той хубаво се разчувства, ще става баща, любов му струи през ушите, но..... да не забравяме, че той е жесток гадняр, безкруполен наркотрафикант и убиец. Не може щото Лорчето му подметна теорията за необичаните деца и той от мафиот се превърна в полу-светец с пластелинени колене. Тц-тц. Ако ще вървят в тази посока, поне да съживят Лина и Боксьора, да спуснат завесите, да се поклонят, но на бис няма да ги викаме.

# 346
  • София
Аман от юридически спам Joy
Колеги, забавляваме се, не си припомняме наследственото право!
Ние си нищим юридически казуси за да предположим какво ще измислят за по-нататък 😉 Е, невинаги ни се получава 😂

# 347
Тази черна котка случайност ли беше?🤪🤪

# 348
И аз си го помислих за котката!
Надявам се да убият Лора, както направиха със Съни в "Под прикритие" - да раздвижи по-нататък нещата нейната трагична гибел.

# 349
Почти на финала сме, а гледаме пак Лора как си чете книжки и лафа между Виктория и Симо Rolling Eyes

# 350
До вчера се масажираха и хранеха с Драго в апартамента,ама днес,когато той вече е под заплаха,стоят пред блока и си приказват... 🙄 Тъпо!
Калин прекали от всякъде! Ако съм на Ива,ще ида да спя в агенцията. Как пък ще спя на пода и ще го оставя да си бърше подметките в мене. Сгрешила е,факт. Но това е гавра.
Мая си е глупачка! Ще го прибере пак оня пияндурник,ако не е Вики. 🤐

# 351
Е на , възмездие.

# 352
В анонса за следващият епизод, на последният кадър Борис и Драго ли бяха заедно в колата, не разбрах?

# 353
  • София
В анонса за следващият епизод, на последният кадър Борис и Драго ли бяха заедно в колата, не разбрах?
Така ми се стори и според мен ще спасяват Лора.

# 354
Радо като се усмихне и прилича на Цитиридис.

# 355
Вероятно да.

Много се изкефих за Велин - заслужи си го!
Каква ирония - да го предаде най-близкия човек, както той е направил с Драго.

# 356
Ех, а аз си помислих, че Драго инсценира това със снимането им, за да я убеди, че са в опасност и да заминат заедно....

Борис много добре знае къде живее Лора и лесно можеха да хванат Драго там и без снимка. Че даже и да го отвлекат веднага, а не просто да го снимат...

# 357
  • На морето!
Аз защо бях разбрала, че тази седмица свършва?

# 358
  • София
Утре е финала.
Аз защо бях разбрала, че тази седмица свършва?

# 359
  • На морето!
О, Боже, хич ме няма 😄

Общи условия

Активация на акаунт