Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 6...

• 32 441
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
Наиграха се братята.

# 421
Наиграха се братята.
Предвидимо, толкова предвидимо... 🙄
Пълна тъпотия. 65 серии за едно... нищо.
Пълна липса на оригинални идеи.

# 422
Сигурен съм, че Лора е слезнала от колата и това ще се разбере във втори сезон Wink

# 423
Ох, сега ще се чудим Лора слезна ли от колата преди взрива или не успя Sad
Враждата между двамата братя погуби Лора и майка им. Изводът за мен- отмъщението и омразата не водят до нищо добро!

# 424
  • Велико Търново
Естествено че няма да го дадат толкова явно това оцеляване. Нали трябва да чакаме втория сезон.

# 425
Сигурен съм, че Лора е слезнала от колата и това ще се разбере във втори сезон Wink

И аз така мисля .

# 426
  • София
Ама убиха ли неориентираното Лорче?!

Ох, цяла седмица уж гледам всеки ден, ама сериозно мигам, та не съм в час с всичко..

# 427
  • София

И аз така мисля .
И аз така мисля и дано. Мъчно ми стана за Лорчето. А, братята бяха невероятни-супер силна сцена. Сцената с Мая и Снежа също.

# 428
Лора ще е слязла малко преди взрива и вълната я е изхвърлила нейде настрани и лежи та не я виждат,с кой да се обзаложа на старта на втори сезон 😉 ,че така ще е било? Няма какво да нищят един нов сезон без Лора,тя е ябълката на раздора (да им се чудиш и на двамата, особено на Борис) . До следващия сезон,дами....

# 429
Аз мисля, че Лора се взриви в колата и както каза някой в предишен пост, братята ще отмъщават за нея във втори сезон (ако има втори сезон).
На мен ми хареса финала, както и сериала като цяло.

# 430
Ива и Калин май ще ги бъде, за разлика от Симо и Вики. Добре, че прогледна Симката.
Надявам  се, че Лора е слязла от колата, въпреки, че ми се струва невъзможно почти.
Снежа ще я спасят. Дано и братята намерят път един към друг.

# 431
Значи да го разбирам, че Ива и Калин ще си оправят отношенията, Симката се отказа най-сетне от кифлата,синовете освен съсипването помежду си, съсипаха и майка си. Ако Мая наистина я спаси ще станат приятелки. Поне развоят при Мая е добър, отърва се.
Цялото търсене на лаптопа затова ли беше за клипчетата на Виктория Rolling Eyes
Аз смятам, че Лора не се спаси и вън да е била от колата при този голям взрив...

# 432
А дали въобще ще има втори сезон? 🤔

# 433
Естествено, че Лора е жива. Дете има да ражда във втори сезон и да се разплита на кого е всъщност.

# 434
Аз бих се радвала на мен си ми харесва сериала, въпреки пропуските.

Общи условия

Активация на акаунт