Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 6...

• 32 426
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
Ох, ако трябва да съм искрена малко ми е все едно за нея 😁
Да има втори сезон с братята пък те ще намерят за коя да се джафкат отново 😃

# 451
Да, един път да ми хареса Ива.Какво каза на Калин и че си призна на Лора.
Е тук съм мигнала, че е слязла Лора преди моста, а уж гледах с широко отворени очи 😃

Не си мигнала, не са я давали да слиза, дадоха само как тя иска да слезе, ама какво се случи...

Откраднат живот за мен е дъно, не ми го давайте за пример Grinning

# 452
  • София
Страхотен финал! 🥳
Става и за край, ако няма продължение.
Във втори сезон може и без, и с Лора😉.
Снежа ще я спасят - трябва да се разбере кой е бащата, все пак 😉
А Симо и Вики ще се открият отново 😜
Вики постепенно осъзнава какво е Симо за нея - тя порасна.

# 453
  • Другата България
Казах ли ви, казах ли ви аз, че все мафиоти и НСБОП начело с шефа търсят лаптопа на Боксьора, и накрая го намира кой - Симката!
Писах го, сигурна съм.
На, права излязох.

Страхотен финал, страхотна финална сцена, направо настръхнах!
Много ми хареса, великолепна игра на двамата, на фона на музиката, беше разтърсващо!
Естествено, че Лора е жива, и не е била в колата, от ясно по-ясно.
Слязла е преди взрива, тя нямаше да замине никъде, и това го писах многократно - че не ѝ се заминава, дори попита Драго - "Колко време трябва да остана там?". Това нейното беше ....и аз не знам какво, както и да звучи, ми се искаше да е била в колата, напълно безсмислен образ, никакъв характер, абсолютна неориентираност.
Но е жива, благодарение на Ива.
Разбира се, че и Снежа е жива, благодарение на Мая.
За двамата братя времената ще са сложни, но похвално, че Борис въпреки всичко не можа да се примири с предателството и се самопредаде на Драго. Това тяхното изобщо не смятам, че някога ще приключи. То ще се пренесе и в сезон две, със сигурност. Но под друга форма.
Сигурна бях и че Калин няма да предаде Ива.

# 454
  • София
Защо казвате, че е жива благодарение на Ива? Май много мигам тая седмица..

# 455
  • София
Да, един път да ми хареса Ива.Какво каза на Калин и че си призна на Лора.
Е тук съм мигнала, че е слязла Лора преди моста, а уж гледах с широко отворени очи 😃
То колкото и широко да е било отварянето, все тая, защото не го дадоха слизането.
Но както и другите са писали - няма начин да го е нямало. Само дето ще го видим във втори сезон.
Я Stoyanova.A какъв хубав сценарий е врътнала Grinning
Така става когато си харесам някой сериал, а този... това е реално вторият сериал, който така заглеждам след "Под прикритие" и за който се вълнувам. Даже след края включих компютъра, за да си го обсъдим и да изчета коментарите Ви.

Калин ще прости на Ива и ще мине време, но ще си оправят отношенията, може дори той да промени нещо в характера си.

За лаптопа... реално там ако няма някакви доказателства срещу украинеца нещо няма много да им свърши работа, а той все пак е доста в сянка.

Чудно ми е Радо дали ще го видим? Мисля, че Калин има още какво да си мъсти на него... или ще успее да духне така както иска и на негово място ще гледаме друг персонаж.

# 456
Ами прочете смс от Ива, прилоша ѝ каза да спрат колата и явно е слязла. Колата трябваше след 20 мин и на моста да взриви.

# 457
  • Другата България
Защото ако не беше СМС-а на Ива, на Лорчето нямаше да ѝ стане гадно и да поиска да слезе преди взрива, а щеше да си гръмне в колата като горкото шофьорче.
Това не са го дали - че е слязла, но е 198% сигурно.

# 458
  • sf
Хич не искам втори сезон. Каквото било-било. Бози много мразя, за това и трудно гледам свързани сериали. Ама понякога поддавам. Снежа ако наистина искаше да се самоубива, щеше да изпие цялата опаковка. Това е много често срещано при "самоубийците".

# 459
Ама така и не можахме да разберем Лора кого обича, кого иска, обича ли въобще някого и какво се случва в главата Grinning

# 460
  • София
Изобщо не съм видяла този смс. Благодаря ви момичета!

# 461
  • София
Ама така и не можахме да разберем Лора кого обича, кого иска, обича ли въобще някого и какво се случва в главата Grinning
Доста интересни въпроси като цяло, по това, което видяхме... Борис не ѝ е безразличен, но по-скоро е някакво задължение, навик. Работата, ежедневието, всичко ги беше отдалечило, това, че с детето не се получаваше също.

Драго ѝ е тръпка определено, има емоция. Обаче осъзнава, че това е лошо момче, което не може да се промени, което е избрало своя път - мафията и няма лесно да се измъкне.

Може пък във втори сезон и да покаже повече характер, предстои да разберем... може да има още някакви моменти, които досега не са ни ги показали.

Изобщо не съм видяла този смс. Благодаря ви момичета!

Показаха го за секунди и после даваха как Лора го чете... и в него Ива се обясняваше, че е имала връзка с Денис близо 2 месеца, ако не се лъжа.. и че знае, че детето ѝ е от него. Беше добавила, че с Калин не са добре, че дори може да се разделят.

# 462
Смятам, че през цялото време е обичала Драго. С Борис се беше примирила при липсата на другият. И още смятам, че ще го търси къде е нищо, че ще ходи в Белгия и не знам си къде.

# 463
  • София
Иска ми се да има втори сезон, иска ми се и Лора да е жива, дори ми се иска детето да е от Борис... май се размечтах 🙄

Много добър сериал! След разводняването на Откраднат живот и жалките опити с Ягодова луна и онзи с многострадалната Кера (дори името му не помня), Братя беше глътка свеж въздух в българското кино. Няма нещо, което да не ми хареса, освен може би безхарактерния образ на Лора (не играта на Йоанна, а самото решение за героинята). Всички актьори бяха много добри, а тримата мъже - Калин, Владимир и Стойо бяха топ! Страхотна игра!

# 464
  • София
Ива не го направи от добри чувства, според мен искаше и на Лора да й е гадно. И успя да го постигне.

Общи условия

Активация на акаунт