Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 6...

• 32 415
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Целия го изгледах, впечатлена съм колко жива е актрисата наистина. Ролята на Лора просто я смачква явно, нищо общо няма. И другите включвания бяха приятни. Благодаря, че го споделихте!

# 481
  • София
Благодаря на Merri_An за споделения лайф! Бяха много спонтанни и готини, без превзетост и звездомания 😃.
Ясно стана, че ако има втори сезон, Лора е жива 😂. Мисля, че братята бързо ще разберат това - няма да има обгорял женски труп 😉.
“Братя” е успешен, може би и затова, че е имало готов сценарий, а не да се пише успоредно със снимките, както е в други. Може да са направили някои промени, но като цяло има една завършена история.

# 482
Наистина се издаде актрисата, че ще й е много приятно, ако има продължение, т.е. приемаме, че е останала жива. Тук в анкетата болшинството приехме, че на финала няма да остане с никой от двамата и също познахме. Да не си преразказвам последните постове и да не изреждам всички вече предсказани неща, че думите на Врачански за финал, който не сме си и помисляли останаха доста преувеличени.

# 483
Доволна съм от филма и от финала. Гледах внимателно последните минути. Лора искаше да слезе на друг път и най-вероятно го е направила. По интересно ми е как така момчето я остави сама на пътя и продължи с колата бомба.
И аз съм на мнение, че детето ще е на Борис.
Много ми харесва играта на Владимир Михайлов. Толкова е чаровен, че печели симпатия за противния си герой. Накрая той се промени, но убийствата си остават. А и примера с Велин, който беше се променил, но при определени обстоятелства пак се превърна в насилник.
В новия сезон двамата братя ще са срещу украинеца. Не съм се отказала от идеята, че той е баща на Драго, но дано все пак да е някой друг. Личеше, че страда от факта, че го поръчва. Поиска да остане сам и явно му тежеше. Но чак пък да убиеш сина си, защото ти е взел парите... и то не всичките.
Ива и Калин ще се оправят. Той беше много наранен, че тя си е паднала по мъж с пари. Тормозеше я, защото и той се тормозеше. Ако му беше безразлична, щеше вече да е забил колежката, а той я предложи на Борис.
Снежа ще се оправи и синовете и ще и простят.
Симо и Вики са деца и каквото и да направят няма да ни остави с усещането за безвъзвратност.
Само Лора не ми е ясно какви ще ги къдри. Между нея и Борис има пропаст. Драго пък не е Борис и тя не може да си прави с него, каквото си иска.

# 484
Йоанна Темелкова по Нова телевизия. Много свежа изглежда, преборила е Ковид.

# 485
Аз все още мисля, че няма да има втори сезон. И този сериал ще е поредния, завършил в нищото. 🙄
За мен си остана разочарование финала.
Всичко оставиха за ЕВЕНТУАЛЕН втори сезон. Освен Велин и Симо и Вики, нищо друго не остана довършено. Дори и като на филм полицията никога не вкарва престъпниците и убийците в затвора. Добре, че те се избиват помежду си, та има известна доза справедливост.
И Лора, дори да е слязла, шофьора насред пътя ли я е оставил? 🤔 И къде е тръгнал без нея?
Нали я видяха на някакъв мост - взрива не беше ли пак на моста?
Абе, добре започна, но нищо неочаквано не се случи за мен.
П. П. Имаше един криминален датско шведски сериал. Два сезона изгледах на един дъх. Ето там вече наистина се оказа изненадаващ финала. Ако някой се сеща за кой сериал говоря, моля да му напише името, че имам още 1 сезон за гледане. 😜 😋🤗

# 486
Чувала съм за някакъв Мост или Мостът ?

# 487
Чувала съм за някакъв Мост или Мостът ?

Този сериал е наистина страхотен, но за мен той повече се доближава до "Дяволското гърло", отколкото до това, за което е темата.

Не искам второ сезон на "Братя", а нещо подобно на гореспоменатите два.

# 488
Не знам дали някой го е споменал, но боксьора не търсеше ли нещо да разбие камината, за да вземе лаптопа, точно преди да го убият. Симката само надигна един капак и.. хоп.

# 489
Мостът си е криминален сериал, нищо общо с Братя.

# 490
  • София
Да, Боксьора търсеше нещо да разбие камината и с него му разбиха главата... А кой го е оставил отдолу, той ли? Би трябвало да знае къде е, но тогава нямаше да има с какво да го фрасне Радо 🤥

# 491
Според мен ще направят втори сезон, защото сериала се харесва. На Фуча глупостите не ги продължиха, защото не ставаха за нищо. Нейното бъдеще не е да пише сценарии, а да лекува психиката си. "Братя" е добър и като идея и като игра. Факта, че престъпниците не бяха наказани е тъжен, но не и нереалистичен. Дори факта, че отрицателния герой е един от най-симпатичните също е реалистичен.

# 492
  • София
Страхотен сериал! Много ще ми липсва! Виждам, че финалът са го направили отворен. Явно с идеята за евентуално продължение. Раздвоена съм дали да има такова. Много ми се иска още от него, но смятам, че ще го съсипят. Така че, по-добре не!
А аз реших да пиша специално за Искра Донова. Ако все още влиза да чете форуми: Брилянтна игра! Двамата с Владо Михайлов за мен се откроиха най-ярко. И въпреки, че той ми е огромна слабост, нея я слагам на първо място! Невероятна!!! HeartHeartHeart

# 493
Да, това с лаптопа на убиеца беше доста смешно. Уж оттам големи открития се очакваха, то побоища, то чудо и накрая - "Симо е скучен"...

Иначе филмът много ми хареса.
Има само две неща, които ми бяха неприятни - че отново, както във всяка боза, лошия е руснак, можеше нещо ново да измислят, не да няма избор, и второто - все едно е направен филма с основна тема насилието над жени.

А хубавото - добре заснет, идеално озвучен, без големи недомислици, както при Кера например.
Играта на актьорите - идеална!
Особено братята - то хубост, то глас, то игра на световно ниво! Даже дано ги вземат пак двамата и в други филми.
А пък Владо - откритието на филма!

# 494
Да този лаптоп дето го търсеха с всички чудеса на техниката сам се показа накрая.А преследването на колата на Драго с полицейска помощ като в американски екшън,което можеше да се предотврати ако Драго се беше обадил на шофьора си.Но това са детайли.Иначе браво на актьорите бяха много истински.А Владимир Михайлов направо беше брилянтен,не мога да повярвам,че не е професионален актьор.Мисълта ми е ,че се превъплъщава много по-добре от някои професионални актьори.Като се има предвид,че е съвсем различен човек в живота.Браво!

Общи условия

Активация на акаунт