Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 6...

• 32 038
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Благодаря за темата!
И аз не искам да свършва сериала. С нетърпение ще очаквам втори сезон, надявам се, че ще има такъв.
Присъединявам се към тази от вас, които мислят, че Фьодор ще се окаже биологичния баща на Драго.

# 31
  • ENGLAND
Ще ми липсва сериала, но не искам втори сезон, какво още ще разнищват. Нека направят друг сериал.
За мен Лора е виновна за всичко, само мога да съжалявам Борис.

# 32
  • Пловдив
Не мисля, че е украинеца...ако има втори сезон ще е някой нов персонаж. Така мисля..ама, ако почнат пак локуми не ми се ще да гледам.

# 33
Не, не.  Никакъв втори сезон.
Драго влиза пак в затвора за дълго време.
Борис вече не е полицай, след като го уволнят, хамалин е. В най- добрия случай пазач в банков клон.
Снежа прибира Лора в нейният център. Тъй или иначе детето, което носи Лора ѝ внуче и си го дундуркат двете като Лора помага с логистиката.
Велин след като го оставя Мая се удавя в алкохол.
Мая си намира друг и заживяват щастливо хвърляйки Таро и занимавайки се с рейки, йога и оооммм.
Калин на абитуриентския бал на Симо разбира, че не може без Ива и вече ѝ е простил. Ива е успешна бизнес дама. Междувременно Вики и Симо изживяват най- красивата и силна любов и завършва филмчето с кадри от сватбата им.
           Край.

# 34
Аз определено искам втори сезон, харесва ми сериала, въпреки всичките си кусури.

Не съм мислила какъв да е финала, оставям се да ме изненадат Simple Smile

# 35
Ааа, Биляна, само за Симо и Вики не съм съгласна. Не го давам на тази пикла. 😒😂
Иначе не искам 2ри сезон. Няма сюжет за втори. Все едно и също ли да въртят? 🤔
Като в "Под прикритие".
Или съвсем да се загуби първоначалния смисъл като в " Откраднат живот"? 🤔 😳

# 36
Е, сега гледаме драма...
А Вики ще излезе от кифленския период.  Когато мъжът( Симо) обича повече в една връзка се получават нещата.
" Моля те, моля те , Симка" и заживели щастливо.
Поне един щастлив да има след всичките опустошителни връзки, любови и престъпления.

Като сутляж и накрая да му поръся малко канела за разкош. 😌

# 37
Е, сега гледаме драма...
А Вики ще излезе от кифленския период.  Когато мъжът( Симо) обича повече в една връзка се получават нещата.
" Моля те, моля те , Симка" и заживели щастливо.
Поне един щастлив да има след всичките опустошителни връзки, любови и престъпления.

Като сутляж и накрая да му поръся малко канела за разкош. 😌
Ееее, диабет ще хвана от толкова сладко. 😱😳😮😂
Иначе може да я дадат как спи пред вратата на Симката и му се моли да я приеме. 😬
If you know what I mean... 😜👀

# 38
Не, не.  Никакъв втори сезон.
Драго влиза пак в затвора за дълго време.
Борис вече не е полицай, след като го уволнят, хамалин е. В най- добрия случай пазач в банков клон.
Снежа прибира Лора в нейният център. Тъй или иначе детето, което носи Лора ѝ внуче и си го дундуркат двете като Лора помага с логистиката.
Велин след като го оставя Мая се удавя в алкохол.
Мая си намира друг и заживяват щастливо хвърляйки Таро и занимавайки се с рейки, йога и оооммм.
Калин на абитуриентския бал на Симо разбира, че не може без Ива и вече ѝ е простил. Ива е успешна бизнес дама. Междувременно Вики и Симо изживяват най- красивата и силна любов и завършва филмчето с кадри от сватбата им.
           Край.

Ееееее, Баш Simple Smile

# 39
На мен този сериал като сюжет нещо започна да ми заприличва на "Дяволското гърло", който все още ми харесва повече обаче - имаше повече мистика, тръпка. По-точно - главните герои са двама не съвсем братя, майка им е някаква странна кукувица, а баща им малко деспот. Единият е полицай, другият е тръгнал по лош път, воден от драми от миналото. Жена се размотава между тях и помага в разплитането/заплитането на загадката.

# 40
Много добра актьорска игра, в тази серия дори майката ми хареса.
Извън темата:Не може жена на 56 години да изглежда като на 66 имам приятелка  65 набор  ,с една година по млада от  Диляна, но изглежда абсолютно суперска
 най- много 40 да и дадеш. Или не се поддържа или много цигари дърпа... Диляна де ...

# 41
Да, актрисата, която играе Снежа изглежда много-стара и определено над 60, да не кажа 70.... всъщност баба ми изглежда по-млада, а е на 76 😒

За Симо и Вики не съм съгласна, нито за Калин и Ива. Колкото и да обича един мъж, или въобще човек повече .... ако не е взаимно с очите си съм виждала как търпението му се изчерпва, разочарова се, изморява се и отношенията се развалят, а ако се появи и по-умна жена ти го взема Simple Smile искам така да стане с Калин, ама къде да я срещне ....освен ако не назначат някоя жена полицай.

# 42
На мен този сериал като сюжет нещо започна да ми заприличва на "Дяволското гърло", който все още ми харесва повече обаче - имаше повече мистика, тръпка. По-точно - главните герои са двама не съвсем братя, майка им е някаква странна кукувица, а баща им малко деспот. Единият е полицай, другият е тръгнал по лош път, воден от драми от миналото. Жена се размотава между тях и помага в разплитането/заплитането на загадката.
Според мен, нищо общо с "Дяволското гърло". Той беше шедьовър. До момента по- добър български трилър не бях гледала. В този, да, има някаква прилика с двамата братя, но... направо си е блудкаво. Действието може да се развие и да приключи от тук на сетне точно за два епизода.
Беше ме яд, че в "Дяволското гърло" не оставиха вратичка накрая за втори сезон. " Братя" няма да ми липсва. Не искам втори сезон. Той и сега е достатъчно разводнен. За "Откраднат живот" изобщо пък не ми се говори.

# 43
Много добра актьорска игра, в тази серия дори майката ми хареса.
Извън темата:Не може жена на 56 години да изглежда като на 66 имам приятелка  65 набор  ,с една година по млада от  Диляна, но изглежда абсолютно суперска
 най- много 40 да и дадеш. Или не се поддържа или много цигари дърпа... Диляна де ...
Все пак, всеки остарява по различен начин. Не може да я вините за това. Има бол примери, които по-млади хора изглеждат по-стари, както и по-стари да изглеждат по-млади. Генетика!

# 44
Актрисата ли е на 56 всъщност? Егати! 😯

Общи условия

Активация на акаунт