Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 6...

• 32 491
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
A какво мислите за сцената от промото довечера Борис, Калин и някакво момиче, въпреки всичко все още Калин ми остава симпатичен.

# 301
almadji, много изместихме темата, а и аз говорех за това кой ще наследи Драго, в отговор на zigizagi. Simple Smile, не е ставало въпрос Велин да умира, той трябва да е в затвора.
Скрит текст:
Снежа и Велин, разведени или не,  ще наследят Денис - Драго като негови родители, ако той умре Simple Smile, а и след като съдът докаже, че двамата са един и същи човек. 
Фьодор не е припознал като малък Драго, така е,  но и няма как да го припознае, защото Драго  е роден по време на брака. Дори да има вероятност да му е биологичен баща, юридически не е. По силата на закона Велин му е, защото Драго е роден по време на брака.
Извинявам се за спама!

# 302
# 303
  • Пловдив
От кое става ясно за втори сезон?

# 304
Радо по едно време ни го представяха в съмнителна светлина,че ще изработи Драго,дали и това ще заметат или Радо продължава да играе двойна игра?

# 305
Може би има предвид това, че Ники е написал Сезон 1

което не значи със сигурност, че ще има втори. Но аз все пак предполагам, че ще има, а и ми се гледа още.

# 306
  • Пловдив
И аз се чудя дали накрая Радо няма да изработи Денис? Прекалено много му вярва ...

# 307
И аз го мисля. 46 милиона ехеее.. Радо ще стане и Радка ако поиска и ще си живее царски до старини. 😁

# 308
E, да, но нали Борис ще ги разкрие Simple Smile

# 309
  • Пловдив
Ще е късно...парите са прехвърлени.

# 310
Борис вече го разкри, но ако Драго иска да се спаси, трябваше вече да е на самолета за Дубай.
Много го мисля къде спи сега като го изгониха от офиса и върна ключа на Лора Grinning

# 311
Много скоро въпроса къде ще спи Драго ще му е най-малкия проблем, ако не изчезне бързо.

# 312
Аз всъщност предпочитам да няма втори сезон, но да завършат този по смислен начин. И не ми харесва това разводняване на сюжета. Не е необходимо всяка една история да бъде разяснена как се е развила десет години напред, но би било добре да има някакъв край - примерно лаптопът на боксьора е прибран в някакво чекмедже. Grinning

# 313
Може би има предвид това, че Ники е написал Сезон 1
Ники е режисьор, той режисира вече написаното, а не пише сценарият😉😉😉😉.Поне така мисля аз,но това не значи,че не може да помогне в добавянето на някоя сцена,ако му се вижда по-добре,нали. 😚
A какво мислите за сцената от промото довечера Борис, Калин и някакво момиче, въпреки всичко все още Калин ми остава симпатичен.
Аз си чакам горещата сцена довечера, ще има кекс .А пък и филмът се излъчва в късните часове, могат да се разгорещят доста добре.🤪🤪🤪

# 314
  • Другата България
Аз продължавам да смятам, че Фьодор няма нищо общо като роднинска връзка с Драго.
Както и че няма да убият Драго, идея нямам как ще се измъкне обаче.
За Борис вече писах, че не мисля, че става част от мафията.
Въпреки, че това снощи, дето директно натопи брат си с трансфера на кинтите си беше чисто отмъщение, първично, ясно, от един много наранен и объркан мъж/брат.

Общи условия

Активация на акаунт