Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 6...

• 32 484
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
Е, ако гръмнат Драго за мен се обезмисля втори сезон..
Или не съм сигурна дали ще го гледам без Владо М.

# 316
И на мен не ми се вярва украинеца да му е биологичен баща, но факта, че някакъв чужденец ще тръгне да организира измъкването на Драго от затвора и да му даде бизнес си е фантастика да се случи, ако няма нещо друго зад чистата случайност. Снежа спомена, за човек заминал в чужбина. Фьодор му призна, че го е имал като син. Акцента да покажат украинеца на снимка с Драго пред Снежа... твърде много съмнения ни предоставиха за да остане всичко това висящо в нищото.

# 317
Е, ако гръмнат Драго за мен се обезмисля втори сезон..
Или не съм сигурна дали ще го гледам без Владо М.

Обезмисля се и заглавието. Така,че едва ли ще го гръмнат.

# 318
Заглавието лесно ще го допълнят, както правят в Откраднат живот Simple Smile

# 319
Би следвало украинецът да убие Драго. Освен ако не му е баща, което пак е в негова полза, защото ще наследи всичките 46 милиона след като Драго няма родено дете и жена Joy
Всъщност Велин ще наследи Драго, който е баща на последния по закон, ако трябва да бъдем точни. Майката на братята също ще е наследник.
Само че Драго не е Драго, а е Денис, никой от изброените няма да го наследи. Ако беше Драго - наследници много - майка, баща, брат, сестра...

# 320
  • Другата България
Именно.
Драго е мъртъв, и за никакво наследяване не може да става въпрос.

# 321
Ще го наследи детето му след днк тест. То си е негово без значение за кой точно се представя.

# 322
  • София
Ако имаш едно наум да снимаш продължение, трябва да сложиш необвързано заглавие с конкретното действие.

Скрит текст:
То и за Дяволското гърло, ако има втори сезон, трябва да е пак там. Иначе с друго заглавие, можеха да продължат по друг случай и на друго място с детективския тандем Wink. Но пък и Карамазов, и Духовникова нямат мерак да снимат, така че ...

# 323
Ще го наследи детето, ако майката поиска ДНК тест, а при създадените обстоятелства... един Господ знае негово ли е или не.

# 324
Е, затова е негово, за да го наследи, а и да има съспенс.
Двамата братя ще ги убият и Лора и детето и ще са осигурени от Драго. Но това ще е в другия сезон.

# 325
Ааа, така кажи, че са те взели в сценарния екип! 😀👍🌺
Супер, така става! 😉

# 326
  • Другата България
Ааа, така кажи, че са те взели в сценарния екип! 😀👍🌺
Супер, така става! Wink
Joy
Негово било....никой не знае чие е, най-малко ние тук.
Че и ДНК тест....
С ДНК тест на нероден Петко ще цъфне бащинството на Боби и детето ще има в наследство неплатена сметка към ЧЕЗ, а не на Драго милионите. Тоест, на Денис.
Щото Драго е мъртъв.

# 327
Съгласна с този развой на нещата(на Денси) , но Лора какво ще ѝ гледаме цял сезон, освен кравешкият поглед. Предлагам на мястото на братята някои други симпатяги иначе само Лора и детето ще е скука голяма.

# 328
Добави краставици и вече ще е интересно! 😁

# 329
Щом са казали заглавие Братя едва ли трябва да очакваме, че всички сезони около Лора ще се въртят. А и много се надявам на други жени в живота им в следващите сезони.

Общи условия

Активация на акаунт