Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 6...

• 32 481
  • 733
  •   2
Отговори
# 285
  • Пловдив
Сега всъщност какво направи Драго...?
Нали първо подписа в офиса си договори за прехвърляне, а после Радо намери манго от квартала да прехвърля фирмите...? Нещо не ми стана ясно...

# 286
И вчера въобще не стана ясно кога е ден и кога е нощ, кога стават сделките и тн.
От това, че Борис пиеше с Калин, си правя извода, че е било след работно време и вторият път Борис отиде в бара вечерта - тоест след като е приключило работното време и на Търговския регистър.

Драго прехвърли фирмите, но после чрез измама в Търговския регистър смени управителя им. А управителят е този, който се разпорежда с банковите сметки и може да прехвърли парите на Драго.
Друг е въпросът, че даже и с връзки, всичко това не може да се случи в един ден... Ама нали е филм.

# 287
Още от началото Калин ми беше противен.
В последните епизоди си затвърждавам мнението.

А довечера в сцената с Ива, където ще бъдат в спалнята тя го гледа с доста голямо отвращение.

Или я гони, или да погледне в себе си къде е допуснал грешка и защо тя е направила това.
Егати и егото .

# 288
Според мен Лора не обича Драго. Приятно й е да е обичана, обгрижвана, но тя обича Борис или го е обичала.
А Борис доказва тезата на Ницше, че не трябва дълго да се вглеждаш в бездната, защото тя ще те погълне...
😢
Жената си го каза, обича ги и двамата, какво толкова странно има, не е като да не се е случвало на много хора.

# 289
От цялото движение на пари по сметки, прехвърляне на авоари, трябва да ни е ясно, че украинеца ще го гръмне. Драго.
Поне аз това разбрах.
Каза, че не търпи предатели.
Иначе сезони, фб шаблони някак им прощавам, то се снимаше от ден за ден.
Явно Ванков не е очаквал голям рейтинг.
Гаврилов си представям, че го търсят от друг отдел, може би "убийства".
А лаптопа на боксьора вече на никой не е нужен.
Това по повод недовършените сюжетни линии.

Калин и него ще го опорочат като гледам промото...

# 290
И на мен ми е неприятен Калин.Каквото и да е направила жена му няма право да я унижава така.Все пак е майка на сина му.Има разводи,раздели ,не живеем в католическа страна.Не вижда ли,че тормози и сина,когото твърди,че много обича.Значи в началото не се впечатляваше ,че жена му закъснява и не иска да спи с него,после фотографа му отвори очите и изведнъж  -пълна промяна най-големият моралист.А полицаите от ГДБОП ги представят като пълни наивници.

# 291
Какво сте се хванали с тези недовършени сюжетни линии, това все пак не е криминален сериал, в който центъра да е разследване на престъпления. За мен смъртта на Гаврилов, Лина, Боксьора бяха за нуждите на сюжета, свършиха си работата и аз лично нямам необходимост да ме занимават по-нататък с тях.

# 292
О да, и аз не искам да се връщат към тези неща.

# 293
Аз както бях убедена, че Борис ще започне работа при руснака (като наблегнаха на момента, че те търсят човек и той каза, че си търси работа и ги навързах), така съм убедена, че идеята му е да разбере повече за Драго и далаверите му  и ако може отвътре да го атакува. Нещо като полицай под прикритие.
Аз мисля по същия начин за Борис. Той ще използва всички средства, за да разобличи Драго, няма обратен път назад. Но това също е сякаш малко недомислено от сценаристите , защото нали Борис официално е уволнен.
Още от началото Калин ми беше противен.  В последните епизоди си затвърждавам мнението.
Калин ми беше противен и когато подозираше Борис за Лина, какви физиономии на отвращение правеше, а после и когато ступа пияния Борис на двора, последният защо забрави това?
Велин трябва да отиде в затвора за пране на пари, за домашно насилие очевидно няма да може.
Не мисля, че Ива стои при Калин заради страх от затвора, а заради идеята да си запази семейството на каквато и да е цена. Че се страхува от това да не бъде предадена на полицията - страхува се. Но и тя трябва да си понесе последствията - сводничеството  е престъпление и е наказуемо, трябва да бъде осъдена.
Искам Лора да разбере, че Драго е убиецът на Лина и да дадат нейното отношение към него в този момент.
Симката е много мъжко момче, шемет в добрия смисъл на думата, любимец ми е.
За Диляна, играеща майката на братята, си мисля, че умишлено са я състарили за ролята.

# 294
Би следвало украинецът да убие Драго. Освен ако не му е баща, което пак е в негова полза, защото ще наследи всичките 46 милиона след като Драго няма родено дете и жена Joy

Иначе ми хареса какво каза на Лора за необичайните деца - с нейните камъни, по нейната глава.

# 295
Би следвало украинецът да убие Драго. Освен ако не му е баща, което пак е в негова полза, защото ще наследи всичките 46 милиона след като Драго няма родено дете и жена Joy
Всъщност Велин ще наследи Драго, който е баща на последния по закон, ако трябва да бъдем точни. Майката на братята също ще е наследник.

# 296
Естествено, че не стои при Калин от страх за затвор, нито от любов, а защото няма никого. Иначе тя е свикнала да я унижават, и Драго го правеше.
Можеше и да зареже Калин, ако Драго й беше предложил нещо повече от секс, но в онзи епизод когато тя правеше планове да ходят някъде уикенда той се съгласи и после я сгромоляса като изведнъж излезе някаква жена... и на Ива още тогава й стана ясно, но напълно прогледна, след като разбра за Лора.
Но сега няма нищо според мен освен работата, което не е малко.
В този сериал всички само се унижават....

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 11:56 от ~Канела~

# 297
  • София
Объркана е доста Лора, не е невъзможно наистина. Но това не пречи да дразни. В единия вижда страст, емоция, в другия някакъв вид сигурност, въпреки че и той лабилен... Не знам кое е верното решение. Още повече че наистина не се знае чие е детето, или може би само ние имаме някакви съмнения. Как ли ще реагират всички, ако се окаже на Борис? И не е вярно, че се обича само твоето. Колко примери за осиновени деца има, които растат в любов и без да им липсва нищо. Велин като роден баща на Борис не се е справил по-добре.

# 298
Шегувах се за наследството.
Ако сценаристи завият в посока украинецът да му е баща, ще стане индийски сериал.

# 299
  • София
Това, което се случва в една серия, не се случва реално в един ден.
Недовършените линии може би ще използват в сезон 2. Като, например, лаптопът да излезе и да се разкрият зависимости на магистрати и висши чиновници...Wink
Убийството на Гаврилов беше излишно - той е зависим от компроматите, включително с Лина, взимал е и пари - можеха просто и да го сплашат.
Снежа е разведена с Велин - не би наследила нищо от него / само, ако децата са непълнолетни/. Борис с Мая и Вики е наследник на Велин. Драго е мъртъв официално, така че и Денис-Драго е непричом.
Ако Драго е дете на Фьодор и се докаже, той ще може да има претенции, но обратното - не, защото Фьодор не го е припознал като малък. Май е така?Wink
Но ние си чешем пръстите и клавишите от любов към филма Joy

Общи условия

Активация на акаунт