Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 6...

• 32 408
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
Е хубав беше замисъла, но накрая двамата враждуващи братя се прегърнаха.  
Виновникът за съдбите им влезе в затвора, Велин.
Майката е разбита, дори да я спасят нищо не може да промени.
А както предполагате Лора ако е оживяла вече трябва да си е научила урока и да не е с нито един от братята.
За останалите да си развихрим въображението и край.
Ако правят втори сезон братята срещу мафията, или в борба за Лора се губи смисъла.
Бум и точка.
ПП за мен беше чест да ви чета.

# 496
Абе направо веднагически да измислят сериал с него в главната роля. Ама поне със сто или двеста серии.
Иначе той се опита да се обади на шофьора, но нали си бил оставил заглушаващото куфарче в колата и не стана връзката.

# 497
Ива не можа да понесе безплатното унижение, но с удоволствие приемаше платеното такова. Смятам, че направи равносметка на живота си и осъзна, че семейството й е по-важно. Искра призна, че в Ива харесва само силната й обич към Симо, но е била чела отзиви за нея по форуми и е останала отвратена. Май наистина се прекалява някъде в смесването на актьор и екранен герой и никак не е приятно да прочетеш незаслужени обиди.
Финала остана достатъчно отворен и изисква продължение. Не приемам освен всичко друго и Радо да се измъкне ненаказан. Калин съвсем забрави, че той потроши Симо.

# 498
Искра призна, че в Ива харесва само силната й обич към Симо, но е била чела отзиви за нея по форуми и е останала отвратена. Май наистина се прекалява някъде в смесването на актьор и екранен герой и никак не е приятно да прочетеш незаслужени обиди.
Мисля, че тук коментираме най-нормално и реално всичко във филма. Да не чете никой от актьорите или режисьорите във Фейсбук. Там процентното присъствие на откровено луди хора е толкова голямо, че не може да отсееш нормалните коментари! Защо е така - не знам.

Очаквам втори сезон, макар че Билян@ такова хубаво кратко резюме е написала, че мога и с нея да се съглася.
Приятно ми беше сред вас, дано се намерим пак в нова тема за нещо стойностно. 🌺

# 499
  • София
Качествените неща трябва да имат продължение. Единственият минус за мен е кратката продължителност на епизодите, за това и много сюжетни линии не бяха довършени. Има какво да се донавърже за още 15 мин. ефирно време и пак да се запази динамичността на сериала. Всъщност за мен точно динамичното развитие е най-големият плюс, щях да се отегча, ако бяха задълбали.
 Перфектен кастинг на актьорите, подкрепям мнението за брилянтната игра на Искра Донова - харесвам я още от Дъвка за балончета, после и в Скъпи наследници беше много добра. Харесвам и Йоанна Темелкова още от Под прикритие, харесва ми и как изигра образа на Лора тук. Стойо Мирков го гледам за първи път, но много ме грабна. Както писах и в предния си пост тримата мъже - Стойо, Калин и Владимир бяха на топ ниво. Актрисата, която изигра Мая - гледала съм я в театъра в постановката Шоколад, тук  също много ми хареса. Изобщо като цяло са събрали страхотни наши актьори!
Забележки имам към образите на Лора и на Снежа, но не мисля, че е от актрисите, а замисълът на героините явно е бил да са по-лежерни.

# 500
Качествените неща, когато станат количествени не вървят.
Отчаян живот, много хубаво начало и сега незнам вече кой сезон е, извращение и нищо общо с първите серии, не гледам.
Ще ми повярвате ли, че ме отвращава.
Същото беше и със Столичани в повече. До втори сезон и спрях.
Ако измислят някакъв стойностен сюжет със същият каст и най - вече динамика. Имат Да от мен.
И аз бих искала да гледам още Влади М.
Хубавото беше, че ще имаше и за тийновете. И за възрастните.
Не съм гледала нищо от "София ден и нощ" та не знам  какви са продукциите на Ванков.
Но може от няколко Съдби на кръстопът да спретне сериал. Нещо от живият живот.
Човешки истински истории много.

# 501
Абе направо веднагически да измислят сериал с него в главната роля. Ама поне със сто или двеста серии.
Иначе той се опита да се обади на шофьора, но нали си бил оставил заглушаващото куфарче в колата и не стана връзката.
Явно съм мигнала и ми е убягнало,благодаря.Ако има нов сезон дано да е с по дълги серии и в по -човешко време:heart_eyes:

# 502
Вероятно пак ще си е в този часови пояс, няма къде да го вместят иначе.

# 503
Предполагам, че в тази несигурна обстановка не е лесно да се каже на 100% дали ще има втори сезон. Продуцентска къща Hidalgo е окупирала ефира, но доколкото имам информация за шоубизнеса, и там всичко е връзки и интереси. Днес владееш ефира, утре някой друг.

# 504
  • София
Ако не успеят да снимат втори сезон, ще остане отворен финал, който може да приемаме според нашите представи - може братята да се съюзят срещу мафията или Драго да изчезне, Ива и Калин да се съберат или разведат. Симо и Вики - също...  Аз съм ОК 😉
Ако има втори сезон мисля, че действително братята ще се съюзят срещу украинците - единият има връзки и подкрепа от полицията, а другият има пари. Ще се разкрие бащата на Драго. Вероятно е това да е Фьодор, в противен случай ще трябва да вкарат нов герой. Интересно ще бъде украинеца да се е привързал към Драго, но да не знае, че му е син😉
За Лора /поне на първо време/ да замине, да не е с никой и накрая, понеже няма да я оставят така, да бъде с оцелелия брат - поне единият ще убият / може и двамата/😉

# 505
Чак сега изгледах "финалния" епизод в Нова плей... Ами какво да ви кажа ..по-отворен финал не можеха да измислят.... На всеки фронт оставиха въпросителни, за да има с какво да запълват 2рия сезон... Но както ММ каза... Май се превърна в боза и този филм..

# 506
Фьодор  го дадоха, че има снимка на себе си и Денис на бюрото и каза нещо като: " Моят Денис.",към снимката. Като нищо си знае, че му е баща.

# 507
  • София
Качествените неща, когато станат количествени не вървят...
Скрит текст:
Отчаян живот, много хубаво начало и сега незнам вече кой сезон е, извращение и нищо общо с първите серии, не гледам.
Ще ми повярвате ли, че ме отвращава.
Същото беше и със Столичани в повече. До втори сезон и спрях.
Ако измислят някакъв стойностен сюжет със същият каст и най - вече динамика. Имат Да от мен.
И аз бих искала да гледам още Влади М.
Хубавото беше, че ще имаше и за тийновете. И за възрастните.
Не съм гледала нищо от "София ден и нощ" та не знам  какви са продукциите на Ванков.
Но може от няколко Съдби на кръстопът да спретне сериал. Нещо от живият живот.
Човешки истински истории много.
Не съм написала да го правят 10 сезона  като "Откраднат живот"  (гледах го до 3-тия и натам ми стана пълна боза), коментираме евентуално втори.  Не разбирам защо се отива в крайност. През годините е имало добри примери за сериали в 4-5 сезона, които са били успешни. Такъв е "Под прикритие", също и "Стъклен дом" за времето си.

# 508
Фьодор  го дадоха, че има снимка на себе си и Денис на бюрото и каза нещо като: " Моят Денис.",към снимката. Като нищо си знае, че му е баща.
Да, аз също допускам това за възможно.
Хубаво е сериалчето, само да не го направят като Откраднат компот.

# 509
  • sf
И как му даде сърце да го поръча ако знае, че му е син?

Общи условия

Активация на акаунт