Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 6...

• 32 403
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
  • Другата България
Е кое е странно?
Има го като син, негово протеже, близък му е.

# 526
  • София
Аз и друго се замислих с тази бомба. Излиза, че Борис е знаел, че са я сложили ли? Тоест - той би прежалил брат си?!

# 527
  • Mediterraneo
Понякога се изумявам какви съченения по картинка се правят. По никакъв начин руснакът не е твърдял, че Денис му е син! Той ми е като син и Той ми е син са съвсем различни неща.

# 528
  • Пловдив
Ама той украинеца няма как да знае Simple Smile
Тук някой предполага...

# 529
Аз и друго се замислих с тази бомба. Излиза, че Борис е знаел, че са я сложили ли? Тоест - той би прежалил брат си?!
Борис не е знаел за бомбата, но въпросите, които му задаваха и по информацията, която им предостави за Денис разбра, че смятат да го очистят и реши да се спре и да го предупреди. Забърка се с мафиотите защото явно искаше възмездие, да събере доказателства и да го вкара в затвора, а не да умира.

# 530
Според мен Борис се освести след разговора с Калин. Осъзна, че едно е да търси възмездие, друго е да участва в убийството на брат си.

# 531
А според мен се осъзна, когато онези казаха, че искат всякаква информация за Драго, навици и т.н.
Тогава разбра, че искат да го убият. Когато Калин дойде, Борис вече беше променен.

# 532
Сега и двамата братя имат голям проблем с мафията и трябва да се покрият докато измислят план, ако искат да живеят. Едва ли ще оцелеят поотделно и ще е очаквано да ги видим в тандем другия сезон.

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 22:50 от Анонимен

# 533
  • Велико Търново
По интересно ми е как така момчето я остави сама на пътя и продължи с колата бомба.
Като на филм Grinning

Има само две неща, които ми бяха неприятни - че отново, както във всяка боза, лошия е руснак, можеше нещо ново да измислят, не да няма избор
Аааа нИдей тъй. Измислили са, как да не са - украинец е човекът

Продуцентска къща Hidalgo е окупирала ефира
И кои са продукциите-"окупатори", че нещо не се сещам за други освен "Братя" и "All inclusive"? Rolling Eyes

Фьодор  го дадоха, че има снимка на себе си и Денис на бюрото и каза нещо като: " Моят Денис.",към снимката. Като нищо си знае, че му е баща.
Ами точно в "моят Денис" е разковничето. Защото, както и други са писали, той го е създал. Именно затова и държи снимката на бюрото - защото Денис е негово "творение". Но не и Драго.

# 534
Ива не можа да понесе безплатното унижение, но с удоволствие приемаше платеното такова.
Много точно казано.

Опитаха се да изглежда сякаш Ива не пише със злорадство, а даже със смирение, смс на Лора, видиш ли иска да е честна.. не че Лора не заслужаваше да знае, (въпреки че щом тя е едновременно с двамата братя и ги обича даже, защо да й се повръща, ако знае че Драго е бил и с Ива, а Борис с Лина?).
Но ако Ива толкова държеше на честността, след като взе агенцията защо не си призна за всички задкулисни игри с момичетата, както и Топал.
Надявам се да няма втори сезон, или ако има Лора да не е оцеляла, но както някой каза ще възкръсне след години като феникс и отново ще обърка живота на всички, докато гледа безизразно или им държи сметка без да дава никакво обяснение за тъпите си действия.

# 535
Съжалявам, че свърши сериалът. Гледаше ми се още.
За Ива и съобщението - има неща, които не е нужно да се казват. Ама драма да има.
Надявам се вторият сезон /сигурна съм, че ще има/ да го обмислят добре, а не да бързат да го снимат в движение, както се случва с ОЖ. Бих чакала до другата есен, но да е изпипан.

# 536
Hidalgo са продуценти на София ден и нощ, Съдби на кръстопът, Аламинут, Етажна собственост и тн.

# 537
Момичета и момчета, беше ми много приятно да си коментираме и вълнуваме за персонажите и историята.
Искам втори сезон и дано се срещнем пак същата компания.Simple Smile
До нови срещи и Весели празници!

# 538
  • Велико Търново
zigizagi, аз много добре знам кои са продукциите на Краси Ванков.
Само че нито една от гореизброените в момента не е на екран. И този факт изобщо не ми се връзва с твърдението, че "продуцентската къща е окупирали ефира". Пък и те никога не са вървели паралелно. Да не говорим, че и "София ден и нощ" (частично), и "Братя" бяха извън праймтайм.
Впрочем, "Аламинут" не е на Hidalgo Productions.

Също съм от групата на желаещите да има втори сезон. Не набързо скалъпен и заснет, обаче. Дано се постараят, поне колкото за първия. Очаквам с нетърпение!
До нови срещи, момичета и момчета! Беше ми приятно!

# 539
zigizagi, аз много добре знам кои са продукциите на Краси Ванков.
Само че нито една от гореизброените в момента не е на екран. И този факт изобщо не ми се връзва с твърдението, че "продуцентската къща е окупирали ефира". Пък и те никога не са вървели паралелно. Да не говорим, че и "София ден и нощ" (частично), и "Братя" бяха извън праймтайм.
Впрочем, "Аламинут" не е на Hidalgo Productions.

Също съм от групата на желаещите да има втори сезон. Не набързо скалъпен и заснет, обаче. Дано се постараят, поне колкото за първия. Очаквам с нетърпение!
До нови срещи, момичета и момчета! Беше ми приятно!

Съдбите го дават всяка събота по нова от 17 ч стари епизоди

Общи условия

Активация на акаунт