Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 6...

• 32 346
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Вторият шанс може да се свърже и с баща им, и за Ива. Около доста герои могат да завъртят сюжета, като разбира се, братята са в основата.
На мен наивно ми се иска Борис и Лора да се съберат накрая и детето да е негово.

# 646
 и пак 25 мин  на ден по 3 пъти в седмицата и отиде за нова година финал на втори сезон, двама мъже и полвина ги дават по два епизода ...За мен е мудно и разтакаващо сериалче това...

# 647
Аз пък да спомена, гледам една местна английска криминална драма, The Bay.
И онзи ден в епизода за 10 сек и няколко разменени реплики се появява Леарт Докле....в ролята на албанец.
Наскоро ми попадна филма Hunter killer https://www.imdb.com/title/tt1846589/
В него участваха Леарт Докле, Дани Ангелов(много готин беше), Стойо и още един мисля, че беше.( Срамота , че ги няма в каста в imdb) .Имаха 5 минутки слава, даже незнам и дали имаха някакви реплики, но чувството да ги видиш заедно, и в кадър пак заедно с Дж. Бътлър в екшън, който те държи в напрежение- неописуемо. Гледах със захлас. А пък те бяха едни готини такива. В униформа.

# 648
Пуснаха вече промо - Ива звъни по телефона на Калин и му казва, че са взивири колата на Топал и Лора е била вътре.
След това братята - Борис казва на Драчо, че ще си тръгне, само ако го пусне или нещо такова, не чух добре. После бяха някакви кадри с руснаците.

# 649
  • София
Вторият шанс може да се свърже и с баща им, и за Ива. Около доста герои могат да завъртят сюжета, като разбира се, братята са в основата.
На мен наивно ми се иска Борис и Лора да се съберат накрая и детето да е негово.
Според мен детето е на Борис, но не съм сигурна дали Лора трябва да остава с някой от двамата

# 650
От днес. Снимат в Маринела.

# 651
  • Велико Търново
Може и да е обсъждано, но да съм го пропуснала.
Драго/Денис да не би да е някакъв наследник на Иво Андонов (от "Под прикритие"), че му ползва "офиса"? Само меката мебел е сменил, сигурно са били протъркани диваните и фотьойлите
Впрочем, не знам защо едва преди няколко дни го забелязахме, но определено интериорът е абсолютно един и същ.

# 652
И аз го забелязах, но аз поглеждам "Под прикритие" сега, защото мм го гледа. Преди не съм го гледала. Ми няма друг такъв мутренски хотел, бар и всичко останало там. Къде да снимат? Ама пък за претенциите на този хотел, близо 10 години да не са сменили интериора... Rolling Eyes

# 653
  • Велико Търново
Е, чак 10 не са.
Снощи набързо прегледах няколко епизода от 4-ти сезон, там не го видях този интериор. Значи са го използвали за снимките само на пети сезон, а той е от 2016-та.
Пък може да са "запазили" въпросното помещение за всички "мафиоти" - настоящи и бъдещи Laughing

# 654
Е, аз не знам кое кога е снимано. 2012 е излязъл сериалът и от това се водя. Интериорът от кога се ползва, не знам, но и ми е все тая. Просто споменах, че съм го забелязала. Другото е дребнавост.

# 655
И аз го забелязах, но аз поглеждам "Под прикритие" сега, защото мм го гледа. Преди не съм го гледала. Ми няма друг такъв мутренски хотел, бар и всичко останало там. Къде да снимат? Ама пък за претенциите на този хотел, близо 10 години да не са сменили интериора... Rolling Eyes

Мисля,че хотела е Маринела,на Ветко Арабаджиев

# 656
  • Пловдив
Той е, да....по-грозен едва ли има.

# 657
  • София
Надявам се на един още по-интересен сезон, доста вдигнаха летвата. Само не ми харесва, че ще е 3 пъти в седмицата и пак по 25 минути, но определено ще дам шанс на филма. И без друго към момента няма нищо интересно, поне за мен.

# 658
  • Пловдив
Само 3 пъти...?

# 659
  • София
О, преди бяха всеки делник Rolling Eyes
Мога да ги гледам накуп 3-те, но до следващата седмица ще забравя какво е ставало Joy

Общи условия

Активация на акаунт