Сериал "Братя" по Нова ТВ...тема 6...

• 32 335
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
Е, мн тъпо, наистина. Защо толкова малко? 

В понеделник са капките, добре, но в петък? Отдел Издирване предполагам ще е до 22ч

# 661
Ако не се лъжа точно Отдел издирване е от 22 или 22,30 ч. в петък.

# 662
  • София
Ако не се лъжа точно Отдел издирване е от 22 или 22,30 ч. в петък.

И този ли е 1/2 час? Rolling Eyes

# 663
Не, от 21ч е.

# 664
  • Велико Търново
В петък няма "Братя", да.
От 20 ч. е "Кошмари в кухнята", от 21 ч. е "All Inclusive" и от 22 до 23 ч. е "Отдел Издирване".

# 665
На рекламата го дават от 21ч :
https://www.instagram.com/p/CLY7MkVI5eh/?igshid=1tjum1rj5zs2j
иначе ще бъде по-добре да е от 22, за не ми съвпада със Съни бийч 😃

Има ново промо и за Братя:
https://www.instagram.com/p/CLcDaX3o_FW/?igshid=a5y64bqridte

# 666
  • Велико Търново
Хмм... вярно, че за 26.02. са заложили "Отдел Издирване" от 21 ч., с продължителност 2 часа. Явно ще е двоен епизод, за да "откраднат" от зрителите точно на "Съни бийч". Интересно, че "Ол инклузив" липсва, пък снощи засякох и негов трейлър. Само дето не обърнах внимание за датата и часа, зер уж програмната им схема ми е ясна Laughing По всяка вероятност двете телевизии ще се надлъгват с началото и на този сезон, също като миналата година. До последно ще се чудим кое и кога.
Но поне е сигурно, че "Братя" ще е само три пъти седмично. Не че много ми харесва това, ама така са го измислили. Вероятно тук има значение и че снимките започнаха не много отдавна, та да имат време за постпродукция.

# 667
Да, не се бях замислила, че може само първият епизод да е двоен.

Ол инклузив май наистина го обявиха за по-следващата седмица, така че вероятно като тръгне той Отдел издирване ще отиде в 22ч.

Отпадна ми дилемата кой сериал да гледам, значи. 😁

# 668
Както винаги, всички сериали и предавания по конкурентни телевизии ще бъдат излъчвани по едно и също време.
Хоум офис съм, ще гледам всичко на запис, пък Stuck Out Tongue Winking Eye
Не мо'ат ма запрат!

# 669

Хоум офис съм, ще гледам всичко на запис, пък Stuck Out Tongue Winking Eye
Не мо'ат ма запрат!
Joy
Аз ще правя списък кое кога почва и по ред на почването и интереса ще се преориентирам кое в реално време ще гледам кое на запис. Пфу малко други неща в реала, в работата трябва да помня  ми и за сериали списъци ще водя. Grinning

# 670
  • Велико Търново
Ол инклузив май наистина го обявиха за по-следващата седмица, така че вероятно като тръгне той Отдел издирване ще отиде в 22ч.

Отпадна ми дилемата кой сериал да гледам, значи. 😁
Да, току-що отново мина трейлърът на Инклузива - от 5 март тръгва.
Само дето за "Съни бийч" първоначално бяха обявили, че ще е от 21 до 22.30 Satisfied
Но пък ми е странно, при положение че за миналия пролетен сезон вече бяха готови едночасови епизоди.

Вив*, мога да ти пратя едно екселско файлче кое от колко, кое с кое се "засича" и т.н. Оцветила съм си, тези, които ще гледам по телевизията. Другите ще са от сайтовете, на запис.

Съжалявам за оффтопика, ама докато започнат сега, докато всичко се "канализира", ей така ще си спамим не в точните теми...

# 671
Ха ха Дама пика, благодаря. Нали ти казвам в процес на гледане ще отсея кое ще има превес на "живо" и кое ще е на запис.

# 672
Дама , може ли да качиш скрийншот на сериалите?

Нещо се пообърках здраво!

# 673
  • Велико Търново
alethea, на драго сърце

В зелено са тези, които сме си заплюли да гледаме "директно", в жълто ще са на запис през уикендите, а зелено-жълтите аз ги гледам през седмицата, а мм през уикенда, а аз си наваксвам пропуските. Grinning

Вив*, в крайна сметка дилемата ти наистина отпада.Blush Преди малко погледнах програмата на bTV-то за 26-ти.

# 674
Супер си!!!

Много благодаря!

А това Новото шоу на Рачков - тип Николаос ли ще е ?

Общи условия

Активация на акаунт