Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

АЕГ Пералня със сушилня с термопомпа серия 9000

  • 195
  • 2
  •   1
Отговори
  • Мнения: 210
https://technohome.bg/product/5915/peralnya-sas-sushilnya-aeg-l9wbc61b.html

Искам да попитам за този въпросния модел, единствен на пазара комбиниран уред с термопомпа за мнения от хора, които са го ползвали.

Струва ли си, пере ли добре и как суши?

Чувам негативни мнения, че заради барабана нямало как да пере добре. Също хора които продават перални ми споделиха, че на този се скапвали заради сушенето много бързо гумените уплътнения и пералнята протичала, но не разбрах колко сложен и скъп е ремонта.

Знам, че е по-добре да взема два уреда, но просто както и да го мисля нямам място, а от комбинираните този е най-добрия нали?

# 1
  • Мнения: 18 128
Имам я от две години и половина. Ми пере си, хубаво или лошо, де да знам, изпрани си ходим, както гледам. И суши добре, не мачка кой знае колко (по-точно мачка според материята - ризи и чаршафи се мачкат, но трикотаж и тениски не). Най-хубавото е, че може да я пуснеш и да си излезеш, а тя като свърши прането си продължава сама със сушенето. И стои непоклатима като скала - старата ми пералня понякога се "разхождаше" при центрофуга, а тази няма нужда да се пази. Понеже е с "аквастоп" май няма и риск да протече.
Понеже е с термопомпа суши на ниска температура, 58 градуса или колко беше там. Мислиш ли, че такава температура ще скапа силиконови уплътнения??? Ми тя всяка пералня трябва да може да пере на 90 градуса все пак. Също така не изпуска влага, нито грее при работа. Мен ме устройва и съм хепи с нея.

# 2
  • Мнения: 4 736
Можеш да прочетеш много за този модел в последните две теми за комбинирани уреди. Там ще видиш, че не е единствената на пазара. Това, което са ти казали разни хора не е вярно. Хубава е пералнята и пере чудесно. Даже повече от чудесно.
А като преш на 60 градуса какво става с уплътненията? Термопомпата суши на около 54 градуса.
С хората, които продават от къде знаят, като модеът е около 3 години на пазара.

Общи условия

Активация на акаунт