Разбира се, че става дума за удобство и за практичност. Сега при теб ако има медицинска причина, просто това е положението. Но приеми, че има жени, които не биха се вкарали в такава ситуация. Както примерно много хора не биха живели на 7 етаж, ако няма асансьор. Свързано е с много неудобства. А ако сте още на първа среща, не е като да се познавате супер добре и да имате някакви чувства, та да говорим как те ще надделят над желанието за удобно битуване. 
Темата е за любовта и дали не се е изопачила до нещо съвсем различно (аз го разбирам като някакви изисквания към другия, които нямат нищо общо с любовта). Какви деца от бъдещето, какви асфалти...

Темата е за любовта и дали не се е изопачила до нещо съвсем различно (аз го разбирам като някакви изисквания към другия, които нямат нищо общо с любовта). Какви деца от бъдещето, какви асфалти...
Темата е за любовта и дали не се е изопачила до нещо съвсем различно (аз го разбирам като някакви изисквания към другия, които нямат нищо общо с любовта). Какви деца от бъдещето, какви асфалти...Препоръчани теми