Отговори
# 75
Аз не мога да си обясня какво е това осмиване и подиграване във форума. Вече няколко поредни теми влиза някой, пише "аз съм интелгентен(на), добре изглеждащ(а), добър(а) и тн".
И се 'почва едно "Не, не може да си красива, интелигентна, добра, сигурно си внушаваш." И се усеща подтекста между редовете "Сигурно и ти като нас не си нищо особено".
Кофти е това, и не е приятно. Ами напълно е възможно наистина да е интелигентна и амбициозна, да е нещо повече и да търси нещо повече. Защо се подлага на съмнение и подигравки още от началото? Тегав и неприятен става разговора. Тролски.
Ми не може всички да са грозни, глупави и неуспели. Приемете го!
Ами, аз като прочета, че някой се определя като красив, умен и интелигентен ми е малко тъпо и чалгарско изказване, щото тук е анонимен форум. Т.е той/тя може да си мисли, че е Мис/ Мистър Свят, пък то само маминка тъй да му/и е казвала.
Нали разбирате, несериозно е, субективно е. Някой може да си мисли, че е интелигентен и кадърен щото е чел Винету, нали така (имаме такъв нагледен пример)
Затова е тъпо.
Прати снимка, диплома, нещо доказателство, пък ний ще преценим. Колко мис Българии имаха самочувствието да се явят на конкурса, пък после реваха, че обществото ги подиграва и им викат Мис Крокидил и клюнест лешояд. Че операции, чудесии. Не навсякъде става с връзки и пари. Омръзнало ни е на българите от такива измами и подмяни, затова сме недоверчиви.

# 76
Чалгаджиите са големи купонджии и често сърдечни люде, в университета дори си е плюс да разпускаш чат-пат с такива

По-добре от НАБОРСУЧЕН елит : )

# 77
Хайде да спрете да се самоуспокоявате как не ви връзват партньори защото са златотърсачи, или не ви разбират или някакви такива. Проблемът най-вероятно е във вас.
Ами не, проблема не е само в единия. За съжаление в 21 век, ИМА страшно много златотърсачи и положението ще става все по-зле.

# 78
  • Пловдив
Пич, аз съм небогата, вече на възраст, дебела, некрасива и доста проклета и съм във връзка, че и други кандидати имам. Забравих, и три ремаркета имам.

Не, не е в другите проблема, и не, не е в златотърсачите, а в ТЕБ. Това което пишеш са само оправдания.

# 79
А дали авторката си е представала какво ще бъде перфектното ежедневие, след като срещне перфектния младеж? Повечето млади дами искат от мъжа едно - да се занимава с тях и те да са център на вселената му. А младите господа пък искат момиче, с което да излизат понякога, да се позабавляват, но не и да изпълнят деня си с мисли за това момиче. Харесват се момчета с интелект и цели, ангажирани с идеи и дела, а от тях се иска да се превърнат в покорни слуги на принцесата. Е, не става така. Тези, които са родени за слуги, пък са презирани и незабелязани от момичетата, защото им липсва сила, самоувереност и красота, което е привлекателното. Някъде с малки крачки един към друг ще се намерят подходящите, но и да не забравяме, че докато умните се наумуват, лудите се налудуват, избирай си от кои ще си, моме!

# 80
Едно време отдавна, синът ми се бе впечатлил, че и сподели как някой похарчил 200 лв ей така, като джобни.
А той се издържа месец с толкова.
После му бяха смешни тези 200лв.
Запомнила съм, защото ми е било тегаво ,че не мога да осигуря повече, а се налаг аи  да поработва да си допълва издръжката по онова време.
Та зависи къде си се качил на една стълба, социалната.От къде се вижда по ярко ка са нещата.
Да ти налитат златотърсачки трябва да докарваш доход от хиляди.И ако се ориентираш към хубавички и  умни момичета ,трябва да отговориш със същото.
Огледало трябва на всеки да се види кой  е и  къде  е, да си търси таргета.

# 81
Хайде да спрете да се самоуспокоявате как не ви връзват партньори защото са златотърсачи, или не ви разбират или някакви такива. Проблемът най-вероятно е във вас.
Ами не, проблема не е само в единия. За съжаление в 21 век, ИМА страшно много златотърсачи и положението ще става все по-зле.

Иванов, тия неща съм ги слушал и по мое време, преди 10-15 години. Е същите си останаха така и до ден днешен, все жените са такива и онакива, не ги искали, златотърсачки били...
Както ти казаха, използвачи има винаги, но ако ти самият не се напъваш да го раздаваш паралия, другото, което могат да ти използват няма да изтънее. Надявам се ме разбираш.

# 82
Иванов не работи, явно златотърсачка е всяка жена, която би предпочела приятелят ѝ да работи. Меркантилни жени, не искат просто любов, ужас.

# 83
Да, мутирала е. До мен не може да достигне любовта, затова вече изобщо не се притеснявам дали ще имам приятелка или дали ще имам съпруга някой ден. В днешно време, всеки гледа да използва другия, било то финансово или по друг начин. Това е ужасната, черна истина.

Рожбе, защо първо не се хванеш да учиш нещо, да си намериш работа, пък след това и жена може да си намериш.

# 84
Мило момиче, звучиш наистина перфектно, правописът и словореда са ти на ниво, като за матура по БЕЛ. Сигурна съм, че си много перфектна, красива и слаба. Също и умна, в смисъл начетена и с богата обща култура. Само че в любовта нещата не стават като  ги програмираш и  си ги поръчаш. Любовта е сляпа, идва неочаквано и те кара да забравиш всички принципи и правила. Бих те посъветвала да си по - спонтанна, по- разчупена и най - вече да не си вириш носа чак толкова. Един вид излиза ,че си префърцунена и с големи претенции за абсолютно всичко. Дори писането ти е витиевато и многословно.
Наслаждавай се на младостта си, забавлявай се без да търсиш целенасочено и на всяка цена връзка. Сега, на твоята възраст, е момента да опитваш, да пробваш с тоя, с оня, да натрупаш опит с мъжете един вид. Като казвам " пробваш" нямам предвид безразборен секс, а отношения. Как ще избереш най - подходящия за теб ако се метнеш на първия срещнат?! Нали трябва да имаш и малко житейски опит. Не бързай, не се терзай, любовта сама ще те намери когато си готова за нея.

# 85
Този Иванов не ми е известен, но явно е популярна форумна особа. Но защо в тема за любов пак се заговори за златотърсачки и от хора, при които те никога няма да отидат? Не знам защо точно тия с най-продраните джобове най-много ги е страх от златотърсачки.
А момичето от темата не ми прилича на златотърсачка никак, по-скоро ще се утвърди като сама издрапа за благополучието си. Само тая романтична нотка в душата й я мъчи и я разсейва с мисли за перфектна любов.

# 86
Нека, полезно е да избира и подбира. Само да не е до безкрай, крайности.
 Иванов, би ли описал понятието златотърсачка?

# 87
От авторката:
Тъй като дотук прочитам доста предполажения относно това дали наистина покривам това, за което претендирам, или съм поредната безлична "чялгаджийски тип" жена(където няколко пъти беше споменато), искам да кажа, че никъде не съм искала да прозвуча високомерно или да се изтъкна, просто , за да опишя себе си, използвам това, което другите са ми казвали за мен самата. Затова искам и да спомена, че проблемът е не,че съдя по "опаковката"(както някой беше написал), а че явно преди, когато съм била малка и ограничена в този аспект, съм сепнатъквала на точно този тъп момчета, от които сега бягам. Уважавам мнетието ви, но тук наистина има много крайни изказвания от привидно тясноскроени хора, които са се сблъсквали с неприятни момичета и на бязатя на това са си направили извод, че харесвани момичета, които реално отговарят на трите най-важни изисквания - ум, външен вид и донякъде развита емоционална интеригентност, всъщност може и да съществуват. Нямам предвид себе си, аз имам много трески за дялане, но темата ми беше насочена към това и да разбера, (за което много благодаря на някои от съформуците),че може би няма да открия точния за мен човек в представите си за "идеален" мъж, а по-скоро ще стане съвсем случайно и естествено, без да притежава всимки тези суперкачества.

# 88
  • Пловдив
Само където идеални хора няма. И може никога да не откриеш идеалния.

# 89

Иванов, би ли описал понятието златотърсачка?
Не искам да отклонявам повече темата, но ще отговоря. Златотърсачка според мен, е жена която търси богат мъж, не любов. Това е последното ми мнение тук, благодаря за съветите, които ми дадоха хората.

Общи условия

Активация на акаунт