Отговори
# 165
Или въпросът е- защо не са избрали тях?

# 166
Само дето няма връзка между визията и характера. Грозните се женят бързо не защото са перфектен характер. Хващат първия срещнат от другия пол, докато не е заточил лиги по нещо по-хубаво. А хубав(и)ците гледат да се продадат по-скъпичко, на някой с имоти, пари или поне външно да става. И преди е било така, и сега е така, само дето днес не ги сватосва някоя баба от селото, ами уж сами си се избират.

# 167
Имаше един филм навремето, помня само, че тя бе няма красавица, той се влюби и  стана пишман като проговори, ужас голям стана.Та само красота не стига.

# 168
  • София
Защо непременно противопоставяте красив-умен.
Това е супер старо клише, на десетки години. Винаги съм го намирал за абсурдно.
Ако е красив(а), то непременно е глупав(а).
И щом някой е грозен(а), то непременно е умен(а), чаровен(а), с харизма.
Доста удобно за егото ...

# 169
Имаше един филм навремето, помня само, че тя бе няма красавица, той се влюби и  стана пишман като проговори, ужас голям стана.Та само красота не стига.
Баща ми казваше (имахме болонка много любима) "Ако кучката ми проговори, ще се оженя за нея." А съседа го слуша и каза "Аз чакам жена ми да онемее ти какви ги говориш". 😅

Последна редакция: вт, 01 дек 2020, 00:09 от _silence_

# 170
Нищо не противопоставям, само че красота не стига.Не трябва Брашлянова лига, че я споменаха напред, но базови умения  и умствен багаж са нужни.

# 171
Ми нищо не "трябва". Има хора, на които не им е важно жена им да е интелигентна и си търсят съвсем други качества в нея. Както и има хора, на които не им е важно жена им да е красавица.

# 172
Защо непременно противопоставяте красив-умен.
Това е супер старо клише, на десетки години. Винаги съм го намирал за абсурдно.
Ако е красив(а), то непременно е глупав(а).
И щом някой е грозен(а), то непременно е умен(а), чаровен(а), с харизма.
Доста удобно за егото ...
По-скоро много от красивите са разглезени от вниманието и не се стараят. Може да са имали всякакви заложби, но да не са ги развили, понеже са се фокусирали върху външния вид.

Докато по-обикновените са търсели начин да изпъкнат и са се постарали повече върху духовното, така да се каже.

Това е в един твърде общ случай. Виждала съм хора, като горепосочените. Но съм виждала и от другите, които искат да не предлагат само хубава опаковка, а и съдържание. Така че и до човек, възпитание, среда. Когато е млад човек, много лесно може да бъде пуснат по грешната пътека точно от семейство и среда.

А като стана въпрос за по-обикновени момичета, имах една позната, доста грозновата. Винаги усмихната, доста интелигентна. И много ѝ се лепяха мъжете. Един път сестра ми попита един от тези, лепящите си, какво намират в нея, за нас тя не е хубава, дори грозновата. И той казал, че тя излъчва много секс.

Същото и с една друга позната, точно тип леля е - закръглена, не е хубава, с очила с рогови рамки, обличаше се като майка си и т.н. Но си имаше все по някой постоянен приятел и 2-3 непостоянни.

# 173
Сигурно съм старомодна, но не виждам кое е положителното, че някаква грозничка върти по няколко мъже. То толкова крещи на комплекс и доказване, че сме като интересните хубавици, че...

# 174
Няма нищо положително, поне според мен. Но понеже тук мъжете обясняват колко са верни по-грозновати/обикновени жени, гаранция никога няма за това. До човек и самочувствие/комплекси е, според мен. Не до красив, грозен, дебел, слаб, умен, глупав и т.н. Защото познавам и една много хубава жена, много ѝ се лепяха, но тя толкова комплекси (заради семейство, баща и т.н.) имаше, та си ги избиваше чрез мъжете и се доказваше, като дори "крадеше" чужди мъже, докато собственият ѝ мъж я чакаше вкъщи.

Всеки си решава как да си живее живота, но много лесно се лепят етикети на хората, според външността. А има доста отвъд това.

# 175
  • Далече, далече
Спомних си един левент какво ми разказваше навремето. Според него (вероятно и според други мъже) грозните жени много се стараят в секса, защото не знаят кога ще им се случи отново. Беше се прецакал с две грознички. Оказало се, че не са били страстни. Много се смях тогава на това.

Може и другите мъже да мислят, че грозните са страстни и затова да им налитат.

# 176
Грозно според жените не е задължително грозно и според мъжете. За мен е грозно голямо деколте или къса пола на дебели крака, но мъжете се обръщат след такива. Повечето харесват плеймейтки като тип, но биха си легнали с почти всяка, която ще им пусне.

# 177
Аз под грозно визирах физически дадености, пр.едра квадратна структура, криви черти на лицето, къси крака, такива неща. Неженствени.

# 178
Някои като се усмихнат и ни крака ,ни нищо не виждаш, усмивка на две очи...и са красиви.

# 179
Да, ако са на любим човек. Но иначе си се гледат и крака, и цици, и дупе... То след нещо красиво и аз може да се обърна. 😂

Общи условия

Активация на акаунт