Отговори
# 210
  • София
Имам един стар ерген приятел, той все се оплаква, че някакви рускини все го питали каква заплата получава и каква къща може да им купи. Винаги ми се е виждало супер странно.
Та е вярно, ако нямаш определени качества и има някаква сухота, накрая се отсяват кандидатите от 2 та пола и на сделка отиват нещата.
И отговорът защо го правят, ами защото са на зор. И 2та пола. И накрая пак няма съгласие. Отказват се и продължават търсенето. Явно и емоцията си иска своето.

# 211
ако нещо стане с мен, или се разделим, да ИМА ИЗБОР. И знам, че е ИЗБРАЛА да е с МЕН.
Онези без избор не са златотърсачки, а глупачки и в стандартния случай се нахендрят на безпаричен насилник.
А този твой приятел с рускините да не се цели, съвсем случайно, разбира се, все в младички хубавелки?

# 212
  • София
Не, гледа негова възраст. Толкова може.
Но е адски сух. Иначе вади изключително добри пари, като за неговата си държава (Канада). Но май и егоизмът му идва малко в повече. До колкото съм го слушал, е на нож с отбраната на портмонето. Simple Smile Не че и той не е готов да предложи стабилна издръжка за цялото семейство. Но иска да си заделя някакви си "негови" за "други цели" ... Simple Smile

# 213
Точно рускините могат да ти бъдат таргет - в повечето случаи са образовани, дори свръх образовани за тукашните стандарти, много амбициозни, ако имат и половин процент шанс за реализация - ще го оползотворят. Но съответно търсят мъж, който да им е на нивото или над него - а бройката мъже у нас, която може да отговори на тези изисквания, е миниатюрна.
Искам да кажа, че това, което ти търсиш, може да не те избере.
Не се заяждам, просто обяснявам, тъй като имам поглед върху рускини с образование и реализация.

# 214
  • Пловдив
Но е адски сух. Иначе вади изключително добри пари, като за неговата си държава (Канада). Но май и егоизмът му идва малко в повече. До колкото съм го слушал, е на нож с отбраната на портмонето. Simple Smile Не че и той не е готов да предложи стабилна издръжка за цялото семейство. Но иска да си заделя някакви си "негови" за "други цели" ... Simple Smile
Няма лошо, освен ако не очаква жена му да влага всичките си пари в семейството. Както той има право на безотчетни, така и тя.

# 215
Не че и той не е готов да предложи стабилна издръжка за цялото семейство.

Не мога и минута да слушам предварително приказки от рода. Стабилна издръжка, цяло семейство - дрън дрън. Да си я пази готовността, който я има и да я реализира при нужда.

# 216
  • София
Скрит текст:
Няма лошо, освен ако не очаква жена муд а влага всичките си пари в семейството. както той има право на безотчетни, така и тя.

Абсолютно, напълно нормално е да си оставя пари за себе си, особено щом изкарва достатъчно без проблем да покрива битовите нужди. Виж вече ако е на нож за всяка сметка, това е друго нещо.

# 217
  • София
Аха, той иска всичко да му е без пари.  Евентуално може някоя да се навие, щом е за Канада, но първо ще е проучила кога най-рано може да се оттърве от него.  Тъкмо ще са си лика-прилика. Много са ми интересни хората, които са егоисти - в крайна сметка винаги попадат на по-големи егоисти от тях самите.

Едно време го имаше клишето за такива смесени бракове кой какво е търсил и какво е намерил в Коми.

# 218
Искам да кажа, че това, което ти търсиш, може да не те избере.
Точно. Не е приятна мисъл за повечето хора, почти директно им казва, че не стават.

# 219
  • София
Тази мисъл е абсолютно вярна, но уви, работи и в 2те посоки.

Против рускините нямам нищо. Докато живеех в Канада съм излизал доста основно с рускини. Доста по-често от българки. Тук в България просто не се срещат често. Разбира се, има различни типажи. В случая на моя приятел определено са замесени типажи, с които аз не бих излязъл.

# 220
  • София
Не се ли намери някоя подходяща да се ожениш? Поне съм останала с впечатлението, че не си женен.

# 221
Има си причина да не се срещат често в България. Срещат се на места с концентрация на мъже, които на тях са им таргет.

# 222
Тангра, никой не е виновен на твоя приятел, че го налазват такива. Когато човек няма критерий или му липсва сито за общуване, много ясно, че ще се нахендри на всякакви. Демек, съвсем резонно получава, това което излъчва или може да даде. Аз защо никога не попадам на хора, които не понасям или искат да ме използват. Простичко е, просто не допускам общуване с такива. Пресяваш на първо ниво още.

# 223
  • София
Ами това е ясно, аз не съм търсил отговор. Просто го споделих като пример. Трудно му е да търси. В нета каквото изрови, това е. На живо не може. Просто има такива типажи. Цял живот "rat race", с надеждата, че парите ще ти придадат стойност. И накрая се оказва ... че не е досатъчно.

# 224
  • Пловдив
А, добро утро. Не са достатъчно парите просто.

Общи условия

Активация на акаунт