Отговори
# 315
  • Пловдив
А, не, не ми пречиш - пиши си. Любопитна ми е мотивацията ти да го правиш. Това питам.
След като си такъв супер мъж защо няма опашка за теб?

А къде съм казвал, че няма опашка?
Въпросът е, че в тая опашка не влизат тези, които аз харесвам. Иначе опашка си има. Не лоша, при това.

Да, по някаква причина се смята за лош вкус жените да обсъждат мъжа и недостатъците му Simple Smile
Повярвай, каквото съм прочел тук, публично достояние е 100 пъти по-зле, което сме си говорили мъже на 4 очи. Толкова злоба и обиди не съм предполагал, че изобщо са възможни за изписване.
Значи пак съм права - опира до това, че твоята самооценка не ти стига да хванеш жена от желан вид. Висока ти е, смени си критериите за жена. До колкото си спомням си на около 35 - нямаш много време.

Ти не харесваш дебелани, съжалявам, твой проблем. Умните, хубави и свестни жени не харесват теб.

# 316
Simple Smile Ох, моля ти се, хайде с нещо общодостъпно и предполага се - не най-големите пропадняци - https://forum.investor.bg/forum/%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B8/% … D0%B8%D1%82%D0%B5

# 317
  • София
Значи пак съм права - опира до това, че твоята самооценка не ти стига да хванеш жена от желан вид. Висока ти е, смени си критериите за жена. До колкото си спомням си на около 35 - нямаш много време.
Има 2 вида самооценка. Логична, разумна и инстинктивна.
Може да са ме подтискали психически като малък и да имам някакъв комплекс (хипотетично).
И тогава мога да имам висока и реална логична/разумна оценка, но пък ниска инстинктивна, която да проявявам в отношения. (хипотетично)
И не, не съм съгласен, че трябва да си намаля критериите.

При други мъже може да е обратното. Родителите да са го обгрижвали, да е бил център на света, да са му задоволявали всяка прищявка. Той е израстнал с такава "самооценка". И жените му откликват на "опаковката".

Съгласен съм, обаче на 100% с това, че жените избирате 100% по "демонстрираната" самооценка. Независимо дали е реална или не.

Умните, хубави и свестни жени не харесват теб.
Дори и най-малко не предполагаш кои точно умни, хубави и свестни ме харесват и кои не.
Критериите ни са оттук до Луната.

# 318
  • София
А, не, не ми пречиш - пиши си. Любопитна ми е мотивацията ти да го правиш. Това питам.
След като си такъв супер мъж защо няма опашка за теб?

А къде съм казвал, че няма опашка?
Въпросът е, че в тая опашка не влизат тези, които аз харесвам. Иначе опашка си има. Не лоша, при това.

Да, по някаква причина се смята за лош вкус жените да обсъждат мъжа и недостатъците му Simple Smile
Повярвай, каквото съм прочел тук, публично достояние е 100 пъти по-зле, което сме си говорили мъже на 4 очи. Толкова злоба и обиди не съм предполагал, че изобщо са възможни за изписване.

Тя Дренка сто пъти му написа и то буквално за "пазарните отношения" между мъж и жена, ама той бил емпатичен и обективен.
Ами, добре. Но очевидни неща ти убягват, може би това е проблемата.
Ами странно защо в други сфери на живота не ми убягват очевидни неща. И това е признато/доказано от работодатели, заплата, изпити и тн.
Какво значи "емпатичен" според теб? Да се дам на 1та срещната дебелана, и да разбия сърцата на 10 красавици? Май на тебе ти убягват очевидни неща. Емпатичен съм с хората около мен. Тези, които приемам. Не съм емпатичен Буда, да се раздам на всички.

Ееее, след тоя коментар няма какво да се възмущаваш от критериите на жените, защото явно си точно такъв, какъвто обвиняваш, че са те Joy

Разбирам, че малко се обиди на някои коментари, ама нали мъжете искате да сме директни... пък после, ама какво стана Joy Или трябва да сме директни само за хубавите неща?

# 319
Е, поне си забавен.

Цитат
Съгласен съм, обаче на 100% с това, че жените избирате 100% по "демонстрираната" самооценка. Независимо дали е реална или не.

Каква категоричност. Smile
Кои жени?

# 320
Които не го “избират”.

# 321
  • Пловдив
Има 2 вида самооценка. Логична, разумна и инстинктивна.
Може да са ме подтискали психически като малък и да имам някакъв комплекс (хипотетично).
И тогава мога да имам висока и реална логична/разумна оценка, но пък ниска инстинктивна, която да проявявам в отношения. (хипотетично)
И не, не съм съгласен, че трябва да си намаля критериите.

При други мъже може да е обратното. Родителите да са го обгрижвали, да е бил център на света, да са му задоволявали всяка прищявка. Той е израстнал с такава "самооценка". И жените му откликват на "опаковката".

Пак ти казвам - както и да избират жените, ти тях не можеш да ги промениш, няма никакъв смисъл да циклиш по въпроса (да не говорим, че според мен бъркаш). Явно не се котираш достатъчно високо за да те приемат тези, които искаш. Имаш два варианта - или се промени, или си свали критериите. Иначе оставаш сам. А времето си върви.

Умните, хубави и свестни жени не харесват теб.
Дори и най-малко не предполагаш кои точно умни, хубави и свестни ме харесват и кои не.
Критериите ни са оттук до Луната.
Ти си сам, не можеш да задържиш трайна връзка. Значи умните, хубави и свестни ПО ТВОИТЕ КРИТЕРИИ - с тях имаш проблем, не с мен.

# 322
  • София
С това съм съгласен. Мисля да се променя Simple Smile

Не, точно обратното написах, че не ми е никакъв проблем да задържа връзка.
Проблемът е първоначалното разпознаване.
И с умни най-много се получават нещата. Най-много виждат и разпознават. Което, все пак е обнадеждаващо Simple Smile

# 323
Е, как? Толкова странно ми звучи. Харесваш визуално, усещаш привличане, после какво разпознаваш и кога? На трета среща те отблъсква, примерно, така ли?

# 324
  • София

Тогава какво се случи с предишните ти връзки, защо се разпаднаха?

Крист, той има предвид, че него не разпознават, защото не умее да си рекламира супер качествата Wink

# 325
  • Пловдив

Да се промениш има смисъл.

За второто твърдение - бъркаш. Няма какво да ми се обясняваш, на мен не ми дреме. Хич не ти е там проблема. Чети ми мненията пак.

# 326
  • София
Просто късно започнах с връзките. Имал съм 1-2 несподелени любови като дете. После след 18 ме харесваха ужасно много, до степен да се запознават с мен, в автобуса, да спират на улицата все едно че ги е ударил влак. В моето обкръжение/клас/университет нямаше достатъчно добра за мен. А не бях научен да се запознавам с нови хора. Тогава нямаше и интернет. След това, след 25 се поотраках и нещата потръгнаха супер. Но на 27-28 емигрирах в Канада. И там беше мега тегаво. Имах връзки, но бяха не беше това, което заслужавах. На 40 се прибрах в България, работих, след работа правих бизнес, троших нерви, влизах в заеми. И дори сега продължавам да го правя. И нямам почти никакво време и енергия за излизане. Ходя на салса и там срещам доста момичета, включително и доста, които ме харесват и биха искали връзка.
Та отлагам и чакам за време, когато ще имам повече време Simple Smile
И да, знам, че е глупаво.

И по половин път ми стига, мерси. Не се взимай толкова на сериозно. Рядко има някой, който да ме научи на нещо. И това не е просто нагласа, а опит.

# 327
  • Пловдив
Хайде пак, в неговия университет нямало достатъчно добра за него. Посмали малко, че си смешен. Ти къде си учил? В Крива Паланка ли? От няколко хиляди жени няма за принца. Имаш твърде високо самочувствие. Очевидно несъответстващо на това, което предлагаш.

И нямало интернет???? От 96-та си има свободно интернет.

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 13:26 от Янтра

# 328
Хубаво ти е така, научил си се вече. Иска ти се връзка, ама не ти се иска някоя да ти се мотае в краката Simple Smile извинявай, така звучи.

# 329
  • Пловдив
Simple Smile Все едно жена да се оплаква, че мъжете на думи търсели добро сърце и сродна душа, а на практика избирали най-големия бюст.

Кой какво казал, пък какво си мислел, че търси, накрая какво избрал, а на хората отстрани как им изглежда... Безкрайни варианти.
Много от мъжете предпочитат не жената с по-големия номер на сутиена, а тази, която дори и да не е първа хубост, излъчва игривост и дава знаци, че е доста палава в леглото. Както виждаш, не физически, а чисто любовен избор. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт